Is je interieur gewoon je interieur of is er meer?

gekleurde huizen

Een bank, kast, tafel en een paar stoelen. Het is de minimale beschrijving van een interieur, niks mis mee. Kies dan nog een leuk kleurtje of behangetje voor die ene wand, gooi een paar gezellige kussens in de bank en zet wat planten neer en voilà… je interieur is klaar.Toch blijkt het in de praktijk vaak wat complexer te zijn en kan bezig zijn met je interieur ook een diepere laag in jou raken. Dat krijg ik tenminste terug van de deelnemers in mijn Online Home-Styling training Kleur in je Interieur.

Jouw leven in huizen...

Misschien heeft het er wel mee te maken dat talloze belangrijke gebeurtenissen gelinkt zijn aan de plek waar we wonen en ons huis. Denk maar eens aan:

  • 
Je eerste studentenkamer
  • Je eerste woning met een partner
  • Je verhuizing naar een eengezinswoning als je kinderen krijgt
  • Je verhuizing naar een kleinere woning als je kinderen het huis uitgaan


Maar ook:

  • Je verhuizing naar een andere stad of dorp vanwege je werk

  • Of je verhuizing naar een appartement of kleinere woning als je gaat scheiden of je partner verliest…


Bezig zijn met je interieur kan emoties oproepen

Geen wonder dat bezig zijn in je huis en met je interieur herinneringen, emoties en gevoelens kan oproepen.

In mijn Online Home-Styling training "Kleur in je Interieur" ga je aan de slag met het ontdekken van jouw kleuren. De kleuren die jij nu al in je huis hebt en de kleuren die je zou willen veranderen of toevoegen.

Je zult merken dat je anders naar kleur gaat kijken. Dat je, zoals een van de deelnemers opmerkte, van je eerste vastomlijnde kleuridee afstapt.

Was je eerst vastbesloten alleen maar lichte kleuren te gebruiken ontdek je langzamerhand dat een wat stevigere kleur je ineens blijer maakt.

De Feng Shui component in de training

De Feng Shui component in de training maakt je op een andere manier bewuster hoe je woont. Welke spullen heb je waar staan, waarom staan ze daar eigenlijk?

Wat vertellen ze jou of… over jou? Over jouw leven, dat wat je de meeste aandacht geeft of hebt gegeven?Je interieur veranderen wordt ineens niet meer ‘gewoon een nieuwe bank uitzoeken’ maar een reis naar jezelf en jouw eigen voorkeuren en diepere verlangens. En daar geeft Feng Shui en de 5 Elementen Styling je de tools voor.

Samen met de andere deelnemers ga je op reis door je eigen huis. Ik geef je de input vanuit mijn kennis over kleur, indelen en Feng Shui en natuurlijk ook vanuit mijn eigen ervaringen.


Liefde aantrekken met Feng Shui

Wist je dat de plek in je huis die symbolisch staat voor je partner of relatie, rechtsachter in je huis ligt vanuit je voordeur gezien?

En als je liefde en romantiek zou willen stimuleren je kijkt wat er op die plek in je huis is? Is het de keuken, eetkamer of woonkamer? Een rommelkamer op de eerste verdieping?

Wat heb je er eigenlijk voor spullen staan, is het er schoon en opgeruimd en fijn om te zijn of blijft het een plek die lastig schoon te houden is en vaak rommelig is?

Dit alles zegt iets over jouw visie op relaties. Wil je hier meer over weten? Leren hoe je liefde en romantiek in je leven kunt stimuleren? Doe dan zeker mee met mijn Online Training 'Kleur in je Interieur'.


Voel jij een JA om meer te leren over Kleur en Feng Shui inrichten?

De Online Training start op dinsdagavond 8 juni en daarna nog 5x op de donderdagavond vanaf 20.00 uur. Ook hebben we elke week een extra Zoom sessie zodat we samen jouw persoonlijke woonsituatie en vragen kunnen bespreken.

Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Feng Shui Life en Business Coach voor als je wilt gaan doen wat ècht je hart heeft. Van je unieke talent ontdekken tot de sfeer en energie in je huis en kantoor ondersteunend maken aan jouw doel.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>