Een website die uitstraalt wie JIJ bent

In kleur, sfeer en energie... dat is Energetic Branding


Je bent al jaren ondernemer, werkt hard maar wat je doet geeft je geen echte vervulling meer.

Je zoekt nu een nieuwe richting. Of meer verdieping.
 
In elk geval: wég met die onrust, dat gezoek en getwijfel wat maar blijft rondzingen in je hoofd, ook al lijk je zo sterk van buiten.

Wie je bent, wat je wil gaan doen én wat je uitstraalt mag weer kloppen met JOU.

Dat gevoel, die manier van ondernemen ligt binnen handbereik. Zeker als je boven de 40/50 bent. Echt geen beginner meer in je vak. Je bent er waarschijnlijk vlakbij... Maar dat ene stukje...

Ik help je om wie je werkelijk bent te ontdekken en dat te vertalen naar je profilering, je website en verdere branding.

In tekst, beeld en vorm. Ontcijferd vanuit kleur, vertaald naar jouw energie.
Zodat je voelt dat het ècht klopt.


Als je dit gaat toepassen, joh...

Dan straalt de kracht en energie er van af!
Dan ben je helemaal jezelf en trek je met wat je doet jouw klanten aan,

de allerleukste!
Dan dúrf je ineens nog
verder door te groeien. Omdat het loopt,
stroomt en zindert... zonder moeite!Hoe dan?


Ik werk met een Test. Met kleuren en vanuit Human Design. En vooral een hoop menselijk inzicht en intuïtief weten. Dat leg ik je voor en doet al wat. Een soort stap 1.

Daarna kijken we naar wat je aanbiedt aan je klanten. Waar je nog afwijkt van wat je werkelijk zou willen. Hoe zou dat anders kunnen?
Daarmee heb je stap 2.

Pas daarna pakken we het door naar je profilering, je branding. Wat zeg je, wat laat je zien, wat straal je uit op je website? Hoe krijg je dat scherper, authentieker, voor jouw gevoel misschien gedurfd maar voor je ideale klant zo heerlijk herkenbaar?

Als dat klopt, voelt het ineens supergoed voor jezelf maar werkt het ook betoverend op je klanten. Dát bedoelden ze dus al die jaren met flow...

Aan het eind van dit traject heb je:

KLEURVISIE

Een kleurvisie die zorgt dat jij in één lijn bent met je onderneming en je profilering.

EERSTE AANZET

Een eerste aanzet voor je nieuwe site of uitingen, als startpunt voor jezelf of je webbouwer.

BUSINESS ADVIES

Inspiratie, strategie en begeleiding voor online ondernemen.
Van tekstredactie tot vormgeving.

En psstt... het leukste?ENERGETIC BRANDING

Weet je wat het aller, allermooiste is van dit Kleurtraject?


We gaan het hebben over je bedrijf; maar eigenlijk hebben we het over jou en je leven. Niet gravend en poerend in je oude leven. Maar open en creatief naar wat je nu wilt. Als je daarin durft te duiken, help ik je aan inzicht waarmee jij óók durft te kiezen.

Jarenlang heb ik gedacht dat ik als vormgever geduldig moest afwachten tot jij zover was met die keuzes. Nu heb ik de tools om jou voor die tijd - in meerdere sessies en met tijd om het te laten bezinken - zoveel inzicht te geven dat je andere keuzes durft te maken... en echt vanuit wie jij werkelijk bent kunt gaan leven en ondernemen!


WAT JE UITSTRAALT
KRIJG JE TERUG

ALTIJD...


Wat levert dit je op?

 • Je bent bevrijd van de onrust in jezelf, je zou het ZEN kunnen noemen, het voelt zo licht.
 • Je krijgt een frisse blik op jouw business en wat jij te brengen hebt en dat geeft zoveel kracht.
 • Je gaat je droomklanten aantrekken, simpelweg door te laten zien wie je bent.
 • Je gaat stralen van zelfvertrouwen, omdat je voelt dat dit klopt met wat je altijd al wilde!
 • Je website klopt met wie jij wil zijn en laat duidelijk zien wat je de wereld te bieden hebt.

Wat mijn klanten vertellen...

Eerst dit als je met je branding bezig bent. Ik heb met het Kleur als leidraad traject de sparkle en de juiste energie op mijn site weer terug. Hierdoor kom ik dichter bij mijn doelgroep omdat de energie weer klopt met mij.

Wat me het meeste beviel is aan dit traject is dat kleur wel de aanzet is maar juist in de combinatie met meedenken qua vorm en tekst levert Nicky extra waarde.

Nicky dacht echt op meerdere niveaus mee met mij als ondernemer. Verplaatste zich in mijn klant en combineerde de kleuren met teksten die iets doen met de energie van de lezer. 

Door de uitslag van dit traject heb ik helemaal helder welke kleurcombinaties en sferen mijn doelen ondersteunen. Zowel voor mijn website, in mijn huis en voor mijn kleding. Heel fijn ook dat er een uitgebreid verslag bij zit wat ik levenslang kan gebruiken.

Nel Schippers

oprichter djembe agogo en ritmes in je rugzak

Ik was mijn passie kwijt. Wist even niet meer welke kant ik met mijn bedrijf en aanbod op wilde. Dit traject gaat heel erg over jezelf (aan de hand van kleuren). Ik heb weer ontdekt wat ik echt heel graag wil, wat mijn sterke punten zijn en wat ik nog verder wil ontwikkelen. Mijn kleurblauwdruk (groentinten) helpen me telkens herinnerenn wat ik neer wil zetten in de wereld.

Laurien van der Vaart

educatie natuur en duurzaamheid

Waarom bij mij?

 • Omdat ik begrijp dat je jezelf persoonlijk en professioneel verder ontwikkeld hebt waardoor je je zakelijk anders wil profileren. Meer vanuit wie je echt bent.
 • Omdat ik als Energetic Branding Coach en Feng Shui Vormgever de verbinding leg tussen het zichtbare en onzichtbare effect van jouw communicatie en zie waar we dit kunnen verbeteren.
 • Omdat ik mijn meer dan 20 jaar ervaring in energie, kleur, Feng shui en astrologie combineer met mijn achtergrond als vormgever en liefde voor copywriting, zodat ik op mijn beurt mijn voldoening bereik door van jou een 'Energetic Brand' te maken!'Je hoeft alleen meer jezelf te zijn'

Prijzen en praktisch:

Je kunt kiezen uit 2 pakketten. En voor mij is het logisch om daarover eerst 
te bellen zodat we samen kunnen overleggen waar jij aan toe bent.

Genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw 


Energetic Branding
Kleur als Leidraad Basis

1497

 • Kleuranalyse Vertaling van jouw talenten, kwaliteiten, drijfveren en communicatie- en leiderschapsstijl naar kleur, stijl en vorm. 
 • 5x Kleur en Business Inspiratie Sessie (75 min per keer)
 • Samenvattende Kleurvisie voor je website
 • PDF (60 pag) met alles wat we besproken hebben
 • Kleurstalen per post en Kleurcodes voor online gebruik
 • Voorstel Restyling van je Homepage met jouw kleuren


Energetic Branding
Kleur als Leidraad Compleet

  2497

 • Alles van Kleur als Leidraad Basis
 • 15 uur strategisch advies voor kleur, beeldselectie, opmaak en vormgeving

Wat mijn klanten vertellen...

Ik ben erg enthousiast over het Energetic Branding Kleuranalyse Traject. Heb er een enorme boost van gekregen en veel inspiratie. Mint was een kleine verrassing omdat ik vaak licht turquoise draag, maar chocoladebruin sloeg in als een bom. Ik heb een lang bruin vest en enkele muren in de kamer plus trappehuis zijn ook precies die kleur. Totaal niet van bewust. Nu wel dus en ik ben aan het experimenteren geslagen zowel in mijn huisstijl, als op mijn website en in mijn kleding.

Bianca Snip

GRAFISCH ONTWERPER EN ILLUSTRATOR

meer energie door Helder Hoofd Sessies

De Kleuranalyse heeft me inzichten en vooral herkenning gegeven. Mijn huidige werk kan ik goed maar ik merk al een tijdje dat mijn hart er niet echt meer ligt. Ik zou liever meer doen met spiritualiteit en de natuur. In de uitslag kwam naar voren dat ik graag werk vanuit een plan en dan goed ben in zaken regelen en afmaken. Daar ligt mijn grootste kracht. Mijn krachtkleur is Olijfgroen en dat verrast me niet want ik houd erg van alle groen- en blauwtinten.

Ellie

administratief medewerkster

Doe ik wel wat ik wil doen, wat zou mijn echte drijfveer zijn daar was ik benieuwd naar. In mijn werk merk ik vaak dat ik het adviserende stuk niet leuk vind maar organiseren juist wel. Ik houd erg van groene, blauwe en turquoise kleuren en de link met harmonie, leiderschap en creativiteit klopt wel heel erg. De uitslag met mijn belangrijkste kracht- en balanskleur vond ik verrassend en bevestigend.

Caro

evenementorganisator

Wat denk je... samen aan de slag met
jouw Energetic Branding?

Het grootste risico wat je loopt is dat je gaat stralen!

Mail me voor een belafspraak... Ik wil zelf ook even weten wie ik voor me heb voordat we ergens in duiken.

>