ENERGETIC BRANDING
"Kleur als Leidraad" Traject

Wie je bent en wat je doet op één lijn
voor een bedrijf naar je hart.


Bijna 50... en nu?
Je bent al jaren ondernemer. Wat je doet loopt best redelijk maar ergens voel je diep van binnen onvrede. Zou je dolgraag een nieuwe weg in slaan en gaan doen wat ècht je hart heeft.

Je merkt dat de energie in je werk niet meer stroomt. De problemen van je cliënten kun je na al die jaren uittekenen. En op maandag zit je steeds vaker zuchtend aan je ontbijt voor je uit te staren verlangend naar het komende weekend.

Maar als je denkt aan alle consequenties als je de boel omgooit... wat zal iedereen daar van vinden? En alles wat je aan kennis en ervaring opgedaan en geïnvesteerd hebt zomaar overboord gooien?

Nadenken over een ander aanbod, nieuwe prijzen, een frisse look-and-feel en teksten voor je website? Echt... de moed zakt je in de schoenen. Wat een werk.

Al dat gedoe om misschien wel een bevlieging, een mid-life onrust?

Toch blijft het kriebelen en droom je er steeds vaker van. Jezelf helemaal opnieuw uitvinden om weer de passie en het enthousiasme te voelen voor wat je doet. Volledig tot je recht kunnen komen, je volle potentieel gebruiken in deze tweede helft van je leven. 

Wie was je ook alweer? Wie wil je zijn en... welke uitstraling voor je huisstijl past daar het beste bij?

Met mijn Energetic Branding Kleur als Leidraad Traject ga je jezelf opnieuw leren kennen én zakelijk neerzetten. 
Vanuit de kracht en betekenis van Kleur en jouw unieke energie beginnen we helemaal bij het begin. Een her-ijking van wie jij bent om de energie weer stromend te krijgen.

Wie je bent, wat je doet en wat je uitstraalt op 1 lijn, dat is het doel
Het resultaat? Een uitstraling van jou én je website die de leukste klanten op je pad brengt. 
Puur door de persoonlijke en unieke energie die er vanaf straalt.

ENERGETIC BRANDING

Ontdek jouw unieke kracht en breng dat in lijn met de uitstraling van je website

Dan straalt de kracht er van af!
Dan trek je de juiste klanten aan, de allerleukste!
Dan dúrf je ineens nog
verder door te groeien. Omdat het loopt,
stroomt en zindert... zonder moeite!


Hoe dan?


Ik werk met een Test. Met kleuren. Met astrologie. En vooral een hoop menselijk inzicht en intuïtief weten. Dat leg ik je voor en doet al wat. Een soort stap 1.

Daarna kijken we naar wat je aanbiedt aan je klanten. Waar je nog afwijkt van wat je werkelijk zou willen. Hoe zou dat anders kunnen?
Daarmee heb je stap 2.

Pas daarna pakken we het door naar je profilering. Wat zeg je, wat laat je zien, wat straal je uit? Hoe krijg je dat scherper, authentieker, voor jouw gevoel misschien gedurfd maar voor je ideale klant zo heerlijk herkenbaar?

Als dat klopt, voelt het ineens supergoed voor jezelf maar werkt het ook betoverend op je klanten. Dát bedoelden ze dus al die jaren met flow...

Aan het eind heb je:

INZICHT IN JEZELF

Een Kleuranalyse die je diepste drijfveren duidelijk maakt vanuit de betekenis van Kleur.

KLEURVISIE VOOR JE WEBSITE

Een Kleurvisie voor je website die zorgt dat jij in één lijn bent met je onderneming en je profilering.

WEBSITE AANZET

Een eerste aanzet voor de restyling van je website, als startpunt voor jezelf of je webbouwer.

En psstt... het leukste?ENERGETIC BRANDING

Weet je wat het aller, allermooiste is van dit traject?


We gaan het hebben over je bedrijf; maar eigenlijk hebben we het over jou en je leven. Niet gravend en poerend in je oude leven. Maar open en creatief naar wat je nu wilt. Als je daarin durft te duiken, help ik je aan inzicht waarmee jij óók durft te kiezen.

Jarenlang heb ik gedacht dat ik als vormgever geduldig moest afwachten tot jij zover was met die keuzes. Nu heb ik de tools om jou voor die tijd - in meerdere sessies en met tijd om het te laten bezinken - zoveel inzicht te geven dat je andere keuzes durft te maken... en dus grootser kunt gaan leven!


WAT JE UITSTRAALT
KRIJG JE TERUG

ALTIJD...


Wat levert dit je op?

 • Je bent bevrijd van de onrust in jezelf, je zou het ZEN kunnen noemen, het voelt zo licht.
 • Je krijgt een frisse blik op jouw business en wat jij te brengen hebt en dat geeft zoveel kracht.
 • Je gaat je droomklanten aantrekken, simpelweg door te laten zien wie je bent.
 • Je gaat stralen van zelfvertrouwen, omdat je voelt dat dit klopt met wat je altijd al wilde!
 • Je website klopt met wie jij wil zijn en laat duidelijk zien wat je de wereld te bieden hebt.

Wat mijn klanten vertellen...

Eerst dit als je met je branding bezig bent. Ik heb met het Kleur als leidraad traject de sparkle en de juiste energie op mijn site weer terug. Hierdoor kom ik dichter bij mijn doelgroep omdat de energie weer klopt met mij.

Wat me het meeste beviel is aan dit traject is dat kleur wel de aanzet is maar juist in de combinatie met meedenken qua vorm en tekst levert Nicky extra waarde.

Nicky dacht echt op meerdere niveaus mee met mij als ondernemer. Verplaatste zich in mijn klant en combineerde de kleuren met teksten die iets doen met de energie van de lezer. 

Door de uitslag van dit traject heb ik helemaal helder welke kleurcombinaties en sferen mijn doelen ondersteunen. Zowel voor mijn website, in mijn huis en voor mijn kleding. Heel fijn ook dat er een uitgebreid verslag bij zit wat ik levenslang kan gebruiken.

Nel Schippers

oprichter djembe agogo en ritmes in je rugzak

Ik was mijn passie kwijt. Wist even niet meer welke kant ik met mijn bedrijf en aanbod op wilde. Dit traject gaat heel erg over jezelf (aan de hand van kleuren). Ik heb weer ontdekt wat ik echt heel graag wil, wat mijn sterke punten zijn en wat ik nog verder wil ontwikkelen. Mijn kleurblauwdruk (groentinten) helpen me telkens herinnerenn wat ik neer wil zetten in de wereld.

Laurien van der Vaart

educatie natuur en duurzaamheid

Waarom bij mij?

 • Omdat ik begrijp dat je jezelf persoonlijk en professioneel verder ontwikkeld hebt waardoor je je zakelijk anders wil profileren. Meer vanuit wie je echt bent.
 • Omdat ik als Energetic Branding Coach en Feng Shui Vormgever de verbinding leg tussen het zichtbare en onzichtbare effect van jouw communicatie en zie waar we dit kunnen verbeteren.
 • Omdat ik mijn meer dan 20 jaar ervaring in energie, kleur, Feng shui en astrologie combineer met mijn achtergrond als vormgever en liefde voor copywriting, zodat ik op mijn beurt mijn voldoening bereik door van jou een 'Energetic Brand' te maken!'Je hoeft alleen meer jezelf te zijn'

Prijs en praktisch:

Voor mij is het logisch om eerst te bellen zodat we samen kunnen overleggen
waar jij aan toe bent.

Genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

talent
kleur scan

Kleuranalyse van jouw Kracht- en Balanskleuren

197

 • Deel 1 van jouw Kleurprofiel. Wie ben je en wat is jouw ondernemers superkracht
 • Link naar jouw Online Kleurtest
 • Persoonlijke toelichting op je Kleuruitslag 1,5 uur
 • Kleurrapport achteraf via de mail
 • Jouw Kleurmaterialen met de post
KLEUR ALS LEIDRAAD

TRAJECT

Personal en Business Strategie vanuit Kleur en Energie

1997

 • Kleurtest voor het ontdekken van je Complete Kleurprofiel. Wie ben je, wie wil je zijn, wat doe je en hoe straal je dat goed uit.
 • Kleur en Business Coaching, 4 sessies
 • Kleurvisie op je website en online communicatie
 • Uitgebreid Kleurrapport
 • Kleurmaterialen en codes ter referentie
 • Business strategie (klant, aanbod, prijs)
 • Digitaal schetsontwerp Homepagina
 • Selectie stockbeelden Homepagina
 • Halve dag gezamenlijk werken aan je website of gratis weggever
 • Korting van 197 euro als je de Talent Kleur Scan gedaan hebt

* Zonder halve dag gezamenlijk werken aan je website/gratis weggever qua tekst en design 1497 ex btw

Wat mijn klanten vertellen...

Ik ben erg enthousiast over het Energetic Branding Kleuranalyse Traject. Heb er een enorme boost van gekregen en veel inspiratie. Mint was een kleine verrassing omdat ik vaak licht turquoise draag, maar chocoladebruin sloeg in als een bom. Ik heb een lang bruin vest en enkele muren in de kamer plus trappehuis zijn ook precies die kleur. Totaal niet van bewust. Nu wel dus en ik ben aan het experimenteren geslagen zowel in mijn huisstijl, als op mijn website en in mijn kleding.

Bianca Snip

GRAFISCH ONTWERPER EN ILLUSTRATOR

meer energie door Helder Hoofd Sessies

De Kleuranalyse heeft me inzichten en vooral herkenning gegeven. Mijn huidige werk kan ik goed maar ik merk al een tijdje dat mijn hart er niet echt meer ligt. Ik zou liever meer doen met spiritualiteit en de natuur. In de uitslag kwam naar voren dat ik graag werk vanuit een plan en dan goed ben in zaken regelen en afmaken. Daar ligt mijn grootste kracht. Mijn krachtkleur is Olijfgroen en dat verrast me niet want ik houd erg van alle groen- en blauwtinten.

Ellie

administratief medewerkster

Doe ik wel wat ik wil doen, wat zou mijn echte drijfveer zijn daar was ik benieuwd naar. In mijn werk merk ik vaak dat ik het adviserende stuk niet leuk vind maar organiseren juist wel. Ik houd erg van groene, blauwe en turquoise kleuren en de link met harmonie, leiderschap en creativiteit klopt wel heel erg. De uitslag met mijn belangrijkste kracht- en balanskleur vond ik verrassend en bevestigend.

Caro

evenementorganisator

Wat denk je... samen aan de slag om wie je bent, wat je doet en online uitstraalt op 1 lijn te zetten?

Het grootste risico wat je loopt is dat je gaat stralen!

Mail me voor een belafspraak... Ik wil zelf ook even weten wie ik voor me heb voordat we ergens in duiken.

>