Aanbod

Hoe kan ik jou helpen?

Weet jij wat je nodig hebt om balans in je leven te ervaren?
De juiste keuzes te maken?
Meer energie en vrolijkheid in je leven te brengen?
Ik heb verschillende mogelijkheden voor je om ​te proeven aan je nieuwe leven.

Nicky Beentjes - Vital Living

Gratis verhelderend gesprek

In dit gesprek ontdek je wat je nodig hebt om meer licht en ruimte in je leven te brengen. Ik raad je aan voor het aanvragen van het gesprek de gratis balanstest te doen.


Feng Shui Dag Haarlem

​​​Feng Shui Dag ​15 april

​​Wil jij ontdekken wie je bent en meer rust in je interieur brengen? Kennis opdoen voor lekker en gezond eten? Kom dan naar deze Dag vol ​wijsheid en inspiratie. ​Ook geniet je van een vers bereide 5 Elementen Lunch en ontvang je ​een ​Helder Hoofd Sessie ​voorafgaand aan de dag.

​​Chinese Astrologie Sessie

Vraag je je af of het wel de juiste tijd om je leven anders te gaan leven? Is het niet te vroeg of te laat? Kun je eigenlijk wel gaan doen wat je in je hart voelt? Chinese Astrologie geeft jouw talenten en de juiste timing ervoor prijs. 

​​​​​​Feng Shui ​​​en Interieuradvies

​​Feng Shui kijkt welke energie welk effect op jou en je leven heeft. Het geeft je praktische oplossingen voor ​kleurgebruik en indeling​ voor meer flow in ​gezondheid, liefde en werk.

Helder Hoofd Sessies

​​​Energy Clearing

Zit je hoofd regelmatig vol? Voel je stress, spanning en irritatie en wil je je graag kalmer en relaxter voelen? ​Energy Clearing ​geeft je de rust in jezelf en je leven terug​.

5 elementen volg je hart programma - Nicky Beentjes

​​​​​​​Volg je Hart Programma

​​​Wil je gaan doen wat je echt wilt in je leven? ​Dit volledige programma geeft je rust en ruimte in jezelf en om je heen. Je laat vrij wat je in de weg staat ​voor een Lichter Leven​.

Feng Shui Dag Haarlem

Feng Shui Dag

Ontdek jezelf, breng rust in huis en kook voor energie. ​Zet jouw eerste stap naar een leuker en lichter leven & kies voor jezelf en jouw hartsverlangen!