Aanbod

Hoe kan ik jou helpen?

Weet jij wat je nodig hebt om balans in je leven te ervaren?
De juiste keuzes te maken?
Meer energie en vrolijkheid in je leven te brengen?
Ik heb verschillende mogelijkheden voor je om ​te proeven aan je nieuwe leven.

Nicky Beentjes - Vital Living

Gratis verhelderend gesprek

In dit gesprek ontdek je wat je nodig hebt om meer licht en ruimte in je leven te brengen. Ik raad je aan voor het aanvragen van het gesprek de gratis balanstest te doen.

Feng Shui Dag Haarlem

​​​Feng Shui Dag 3 maart

​​Wil jij ontdekken wie je bent en meer rust in je interieur brengen? Kennis opdoen voor lekker en gezond eten? Kom dan naar deze Dag vol ​wijsheid en inspiratie. ​Ook geniet je van een vers bereide 5 Elementen Lunch en ontvang je ​een Clearing ​voorafgaand aan de dag.

​Chinese Astrologie​ Sessie

Vraag je je af of het wel de juiste tijd om je leven anders te gaan leven? Is het niet te vroeg of te laat? Kun je eigenlijk wel gaan doen wat je in je hart voelt? Chinese Astrologie geeft jouw talenten en de juiste timing ervoor prijs. 

Helder Hoofd Sessies

​​​​Energy Clearing ​op Afstand

​In je drukke leven mis je gewoon de rust en de tijd om te bedenken wat je het liefste wilt en hoe je dat voor elkaar krijgt. Na een Helder Hoofd Sessie merk je dat je weer rust en ruimte in je hoofd krijgt.

​​Feng Shui Interieur Advies

Feng Shui kijkt welke energie welk effect op jou en je leven heeft. Het geeft je praktische oplossingen voor je interieur om jezelf meer in lijn te brengen met die kosmische energie om zo je kwaliteit van leven te bevorderen.

5 elementen volg je hart programma - Nicky Beentjes

​​​Volg je Hart ​Programma

​Wil je gaan doen wat je echt wilt in je leven? Minder piekeren, helderder denken en beter slapen? Dit volledige programma geeft je rust en ruimte in jezelf en om je heen. Wil je nu echt je ​hart gaan volgen voor een Lichter Leven?

Feng Shui Dag Haarlem

Feng Shui Dag

Ontdek jezelf, breng rust in huis en kook voor energie. ​Zet jouw eerste stap naar een leuker en lichter leven & kies voor jezelf en jouw hartsverlangen!