Aanbod

Hoe kan ik jou helpen?

Weet jij wat je nodig hebt om balans in je leven te ervaren?
De juiste keuzes te maken?
Meer energie en vrolijkheid in je leven te brengen?
Ik heb verschillende mogelijkheden voor je om laagdrempelig te proeven aan je nieuwe leven.

Nicky Beentjes - Vital Living

Gratis verhelderend gesprek

In dit gesprek ontdek je wat je nodig hebt om meer licht en ruimte in je leven te brengen. Ik raad je aan voor het aanvragen van het gesprek de gratis balanstest te doen.

Helder Hoofd Sessies

Helder Hoofd Sessies

In je drukke leven mis je gewoon de rust en de tijd om te bedenken wat je het liefste wilt en hoe je dat voor elkaar krijgt. Na een Helder Hoofd Sessie merk je dat je weer rust en ruimte in je hoofd krijgt. Nu vier sessies voor €228,-

Astrologische Inzicht Sessie

Vraag je je af of het wel de juiste tijd om je leven anders te gaan leven? Is het niet te vroeg of te laat? Kun je eigenlijk wel gaan doen wat je in je hart voelt? Chinese Astrologie geeft jouw talenten en de juiste timing ervoor prijs. Je ontvangt nu een Astrologische Inzicht Sessie voor €47.

5elementenvoeding

Workshop 'Maak je buik weer blij...

Wil je weten hoe je lekker en gezond eet zonder dieet? Kom dan naar de workshop waarin ik je uitleg hoe je deze maaltijden samenstelt. Ook geniet je van een vers bereide 5 Elementen Lunch. Het resultaat van het goed toepassen van deze voeding is dat je je voldaan voelt met een licht gevoel, beter slaapt en meer energie hebt. 

Meer warmte en gezelligheid in je interieur

Feng Shui kijkt welke energie welk effect op jou en je leven heeft. Het geeft je praktische oplossingen om jezelf meer in lijn te brengen met die kosmische energie om zo je kwaliteit van leven te bevorderen.

5 elementen volg je hart programma - Nicky Beentjes

​5 Elementen Volg je ​Hart​ ​Programma

Wil jij minder piekeren en beter slapen? Helderder denken en gaan doen wat je echt wilt in je leven? Dit volledige programma geeft je rust en ruimte in jezelf en om je heen. Wil je nu echt je hartsverlangen gaan volgen?