Nicky Beentjes

Kleur Coach en Feng Shui (Grafisch) Vormgever

Hi,

Mijn naam is Nicky Beentjes

Ik ben van bouwjaar 1962, ik vertel je zo waarom dat relevant is. Werd geboren in Mijdrecht als oudste van 3 meisjes. Leesfanaat en liefhebber van zelfgemaakte appeltaart met. Samenwonend in Haarlem in een huis vol kleur en een computer vol reisfoto's.


Opgeleid als grafisch en interieurontwerper

kompas uitwerking
Nicky Beentjes Feng Shui Kleuradvies

Ik was al gek op astrologie, kleur, mooie stoffen en behang. Totdat ik tijdens een reis, in een mega boekhandel in San Francisco, een prachtig vormgegeven boek vond over Feng Shui.
Ik voelde aan alles: hier moet ik wat mee, dit is mijn pad.
En ik dacht nog: logisch, met die mooie vormgeving.

Thuis wist ik inmiddels: ook de inhoud smaakte naar meer. Ik dook in de wereld van Ch'i energie, interieur, astrologie en Feng Shui (Foeng Schwee). Jaren van studie volgden. Van Feng Shui rolde ik in het Energie/Healing werk en vandaar in Chinese Voedingsleer, Chinese en Japanse Astrologie en Human Design.

Het mooie was: alles wat ik leerde kon ik toepassen in mijn werk voor klanten.
Maar... dat had wel tot gevolg dat ik steeds meer deed. 'U vraagt, wij draaien". Ik wilde focus, maar mijn diensten werden steeds uitgebreider en daarmee complexer.

Herkenbaar?

Feng Shui

Je huis en kantoor als spiegel van je leven

En toen werd ik 50...

Dat was in 2012.
En rees de vraag: wie ben ik nu écht?
En gek genoeg viel dat kwartje toen ik een Kleuropleiding volgde. Anders en dieper dan ik ooit had gedaan.
Op basis van kleur. Nee, vooraf had ik dat ook niet geloofd :-)

Nicky Beentjes - Vital Living


Sindsdien heb ik focus

Ik help mijn klanten om hun identiteit te ontdekken en te vertalen. Vijftig-plus vrouwen die eindelijk willen doen wat zij zelf willen, en kleur daarbij laten helpen om hun nieuwe of oude huis een eigen sfeer te geven.

En vijftig-plus ondernemers. Die ook al jaren doen 'zoals iedereen het doet omdat het schijnt te werken', maar leeglopen en kortaf worden omdat ze het gevoel hebben dat ze een kunstje doen. Nieuwe keuzes, branding vanuit je hart doen dan wonderen voor je zaak maar 'even onder ons'; voor je hele leven!

Nicky als spreker voor podcast of event

Nu ik weet dat storytelling alleen maar verzonnen verhaaltjes blijft zolang jij als ondernemer niet echt die laatste jas uitdoet, geef ik ook lezingen.

"F*ck Storytelling, beken kleur!" gaat over identiteit, gevoel, uitstraling en je hart volgen.

Leuk en aardig, maar het wordt pas echt interessant als we kijken wat jij daar mee dóet. In je huis. Of in je marketing. Op je website of in je relatie. Het gaat allemaal over dat ene leven, van die ene mens met haar ene pad.

Wil je mij daarvoor op jouw podium, aangepast op het publiek in jouw zaal zodat het altijd dat lekkere lichte gevoel meegeeft waar je echt wat mee kan? Mail of bel en we bespreken je wensen.

Life is supposed to be fun!

Dat wist ik als klein meisje al... ;-)

Daarom houden we het simpel.
Laat mij je inspireren met de Energetic Branding
die ècht bij jou past. Voor jezelf, in je huis of voor je bedrijf.

WONEN EN ONDERNEMEN VANUIT KLEUR EN ENERGIE

Waar mag ik jou in ondersteunen?

>