Van Grijs en Saai naar 
Kleur en Sfeer 

Feng Shui Kleur Interieuradvies


Je interieur kan wel een opfrisbeurt gebruiken. Je hebt zin in andere kleuren, twijfelt over wel of niet een nieuwe bank of maakt plannen om je keuken of badkamer te verbouwen.

Feng Shui spreekt je aan: het gevoel van rust, van Zen.

Het lijkt je heerlijk om van je huis een plek te maken waar je je écht fijn voelt, omringd door schoonheid en met de spullen die jij mooi vindt.

Mijn naam is Nicky Beentjes. Met ruim 25 jaar ervaring in het werken met Feng Shui, kleur en energie geef ik jouw woon- en werkruimte de sfeer, harmonie en balans die je zoekt.


Ik kom graag bij je langs

nicky beentjes feng shui kleuradviseur

om je te inspireren en jouw interieurtwijfels weg te nemen


Dé gelegenheid om je eigen ideeën te toetsen en te ontdekken welke andere, creatieve interieurmogelijkheden er zijn om je weer thuis te voelen in je huis.

Ontmoeten we elkaar snel?

Wat je interieurvraag ook is... samen maken we van je huis een warm thuis.

Wil je graag overleg over jouw kleur, interieur of Feng Shui vraag of dilemma en ontdekken wat ik voor je kan doen? Een telefonische kennismaking is altijd vrijblijvend. Maak een afspraak in mijn online agenda.

Kort en krachtig advies bij jou thuis

Soms is het enige dat je nodig hebt iemand die even met je meekijkt. Gewoon bij jou thuis. Om vanuit jouw huidige interieur, de spullen die je nu hebt kijkt wat er anders, mooier of beter kan.

Geen uitgebreid plan voor een totaal andere inrichting of mega verbouwing maar meedenken vanuit jouw dierbare spullen en woonwensen.

Hoe kan het ook, welke kleuren zouden mooi zijn, wat doe je met die lastig in te delen woonkamer, hoe zit het met raambekleding?
Ik kijk met een frisse blik en geef je on-the-spot tips en ideeën waar je als eerste mee aan de slag kunt. Daarna volgt een uitgebreider plan.

Praktisch, creatief, vanuit de Feng Shui principes voor harmonie en balans en de effecten van kleur. Dat krijg je van mij als ik bij je thuis kom.

En natuurlijk hebben we vooraf even overleg wat precies je wensen zijn zodat we de tijd optimaal gebruiken.

Interieur Advies inclusief Feng Shui Kleur Tips voor jouw Huis

Een kort en krachtig advies dat je helpt de juiste kleur- en interieurkeuzes te maken
en dure miskopen voorkomt.


Raak je in een woonzaak overweldigd door de talloze interieurkeuzes? 
Wil je graag meer rust, eenheid en harmonie in je woonkamer?
En ga je met wat aanmoediging graag zelf weer in je interieur aan de slag?

Dan is dit Advies voor jou.

Maak vandaag nog een afspraak en maak van je huis echt jouw plek

Als je beslist spreken we elkaar telefonisch voor het maken van de definitieve afspraak

Bij jou thuis

Niet op zaterdag eindeloos woonshoppen. Niet het gevoel dat je iets 'moet' aanschaffen maar eerst kijken wat er nu kan. Gewoon bij jou thuis. Ik neem tal van grote kleurstalen mee zodat je rustig kunt beslissen wat mooi staat in jouw huis, met het binnenvallende licht en de spullen die je al hebt.

Meer rust, balans en harmonie

Je huidige indeling bekijk ik met een frisse blik. Een iets andere opstelling van je meubilair, het verschuiven van een plant, tafel of kast geeft een totaal ander beeld maar vooral... een heel ander gevoel in je huis. Dat is het voordeel als we bij jou zijn.

Direct antwoord op al je interieurvragen

Talloze tijdschriften en tv-programma's bekijken is inspirerend. Alleen jouw huis is altijd net even anders. Met dit advies bekijken we wat en hoe het wel kan. Welke woonstijl past nu eigenlijk het beste bij jou? Wat kun je met kleur, behang of luxe raambekleding?

Een vitale energie in huis geeft meer flow in je leven

Feng Shui gaat over de stroming van energie. Energie die je kan helpen meer positiviteit en flow te ervaren in je leven. Tijdens mijn bezoek geef ik je al een aantal Feng Shui tips en tricks om direct toe te passen in je interieur.

Jouw investering in een gezellig thuis

vanaf  688

Kracht Kleur Test

Ontdek meer over jezelf en de kleuren die echt bij jou passen. Aan de hand van deze kleuren bekijken we samen hoe je ze in je interieur toepast.

2 uur Advies aan Huis

Aan de hand van je kleurtest uitslag en meegebrachte A4 verfstalen bekijken we waar je welke kleur kunt gaan gebruiken en in welke vorm.
Ik geef je ter plekke praktische Feng Shui tips voor meer rust en balans.

Uitwerking advies (offerte)

Moodboard, Feng Shui indeling, kleurpalet, stofferingsvoorstellen, gezamenlijk woonshoppen inclusief een eindpresentatie bij jou thuis met alle informatie overzichtelijk in een handzame map. Je investering hiervoor is afhankelijk van jouw vragen en wensen.

Je investering voor stap 1 en 2 samen is 688 exclusief btw en binnen een straal van 10 km vanuit Haarlem.
Afhankelijk van jouw wensen ontvang je daarna een offerte voor het verder uitwerken van dit advies.

FENG SHUI KLEURADVIES

 • Alle aandacht voor jouw interieurvragen
 • Na afloop een hoofd vol ideeën om uit te voeren
 • Feng Shui tips
 • Persoonlijke KleurGids van 60 pagina's
 • Kleurhartjes ter referentie
 • Mogelijkheid tot uitbreiding advies

Dit zeggen andere klanten

Martine

Gezinswoning Wapse

"Het voelt als thuis. Als ik de woonkamer inloop zie ik de bank staan, die ook fijner voelt trouwens. Het bed niet meer verstopt om de hoek, de bank niet meer verstopt achter de deur of tegen het raam...

Kortom opeens bedacht ik.. we mogen gezien worden! Dat is het en dat voelt fijn!"

Helder Hoofd Sessies

Marijke

Gezinswoning Aerdenhout

"Het is prettig om bij de - altijd kostbare - veranderingen in zoiets als je eigen huis, iemand te kunnen raadplegen zodat je aan het einde van het traject kunt zeggen:

'We zijn blij met het resultaat, in dit huis voelen we ons goed!"

stress wegblazen

Wilma

Appartement Alkmaar

"Mijn man en ik vonden je bezoek zeer nuttig en inspirerend en ook leuk om meteen te gaan schuiven.

Gisteren het bureau en bed op jouw plek gezet en ik voel me onmiddellijk meer op mijn gemak in de achterkamer."

Stress verminderen met Clearing

Wat doen we bij je thuis?

Samen doen we een rondgang door je hele huis. Zo heb je de gelegenheid om mij alles te vragen over kleur, indeling, stijl, sfeer en Feng Shui.

Ik leg je uit en laat je ervaren hoe je Feng Shui toepast en geef je praktische tips voor een betere energiestroom die je direct kunt uitvoeren.

Ik 'zie, denk en voel' je interieur zodat ik je zowel praktische en creatieve oplossingen kan geven vanuit wat je al hebt. Ik geef je ook suggesties voor op termijn nieuw aan te schaffen zaken.

Van te voren heb ik jouw plattegrond en geboortedatum ontvangen zodat ik je vanuit Feng Shui kan vertellen wat de beste oplossingen zijn voor de plaatsing van meubilair.

Dan bekijk ik of dit Advies voor jou het meest geschikt is.


Nicky Beentjes Feng Shui Kleuradvies

De Feng Shui in het Advies

Feng Shui* gaat over het laten stromen van de energie in je huis en daarmee in jouw leven.

Ik check in dit advies qua Feng Shui de volgende zaken:

 • Hoe komt de energie jouw voordeur binnen en hoe is de energieflow in het huis (staan er zaken in de weg die verplaatst mogen worden)
 • Match jij/jullie met de energie van je huis
 • Zijn er meubilairopstellingen die qua Feng Shui beter kunnen en kunnen we dit direct aanpassen
 • De juiste kleur in de juiste ruimte volgens Feng Shui en de 5 Elementen (suggestie, niet bindend)
 • Op welk vlak van je leven wil je meer stroming, in welke ruimte van je huis is dit en welke symbolische Feng Shui kun je hier toepassen.

*Feng Shui kent vele methoden die elk hun specifieke waarde hebben. Voor sommige vragen is symbolische Feng Shui voldoende, 
voor andere vragen zijn er geavanceerde berekeningen nodig.

Over Nicky Beentjes

Hi,

Ik ben Nicky Beentjes

Life is supposed to be Fun. Dat is mijn levensmotto. Als het makkelijker kan, waarom doe je dat dan niet?

Weten wie je bent, wat je wilt en hoe je dat bereikt is mijn grootste drijfveer en daarom ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn leven én dat van jou lichter en leuker te maken.

Werken met de kracht van kleur en energie voor jezelf en je interieur. Jou meer inzicht geven in jezelf en je levenspad vanuit kleur, Chinese astrologie en met je interieur als middel. Dat is waar ik mijn klanten in begeleid.

Het Feng Shui Kleur Interieuradvies is de basis voor een huis dat voelt als thuis. Soms is dit voldoende voor je òf je kiest voor een veel uitgebreider Feng Shui Kleur Interieurplan (Energetic Home) met de Kleurtest en veel persoonlijke begeleiding.

nicky beentjes feng shui kleuradviseur

Ervaringen

Wat klanten zeggen over Feng Shui Kleur Interieuradvies

Vanwege privacy redenen alleen voornaam en geen foto

Ik heb een nieuwe keuken!!! De styling moet nog… maar ik stuur je alvast wat foto’s door! Kun je rustig kijken wat het effect is…!

De reactie van Lisette na de eerste stap van het Feng Shui Kleuradvies: het schilderen van de achterwand in haar open keuken.

Het is mooi!!!

Lisette


stress wegblazen

Door het kleuradvies van Nicky tijdens de verbouwing zijn we in aanraking gekomen met producten en kleuren waar we zelf in eerste instantie niet opgekomen waren maar die wel een verrassende toegevoegde waarde aan ons huis geven.

In dit huis voelen we ons goed!

Marijke


Jouw investering in een gezellig thuis

vanaf  688

Kracht Kleur Test

Ontdek meer over jezelf en de kleuren die echt bij jou passen. Aan de hand van deze kleuren bekijken we samen hoe je ze in je interieur toepast.

2 uur Advies aan Huis

Aan de hand van je kleurtest uitslag en meegebrachte A4 verfstalen bekijken we waar je welke kleur kunt gaan gebruiken en in welke vorm.
Ik geef je ter plekke praktische Feng Shui tips voor meer rust en balans.

Uitwerking advies (offerte)

Moodboard, Feng Shui indeling, kleurpalet, stofferingsvoorstellen, gezamenlijk woonshoppen inclusief een eindpresentatie bij jou thuis met alle informatie overzichtelijk in een handzame map. Je investering hiervoor is afhankelijk van jouw vragen en wensen.

Je investering voor stap 1 en 2 samen is 688 euro exclusief btw en binnen een straal van 10 km vanuit Haarlem.
Afhankelijk van jouw wensen ontvang je daarna een offerte voor het verder uitwerken van dit advies.

FENG SHUI KLEURADVIES

 • Alle aandacht voor jouw interieurvragen
 • Na afloop een hoofd vol ideeën om uit te voeren
 • Feng Shui tips
 • Persoonlijke KleurGids van 60 pagina's
 • Kleurhartjes ter referentie
 • Mogelijkheid tot uitbreiding advies

Meest gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik betaald heb?

Ik neem telefonisch contact met je op voor wat meer informatie en het plannen van een datum.

Is 2 uur wel lang genoeg?

De praktijk leert dat 2 uur voldoende is als je korte vragen hebt over kleur, indeling, sfeer en styling. Ga je verbouwen, ander meubilair aanschaffen of wil je uitgebreidere Feng Shui dan is meer advies of een uitgebreid Feng Shui Interieur Plan nodig.

Wat als ik na dit advies nog meer vragen heb?

Dan overleggen we wat voor jou het beste werkt. Losse uren of bijvoorbeeld een strippenkaart of uitgebreid plan.

Moet ik al iets van Feng Shui weten?

Nee, ik leg je uit wat nodig is.

Is dit advies geschikt in een net opgeleverd huis of appartement en je er nog niet woont?

Ja, maar dat hangt erg af van je vragen. Daarom hebben we eerst een uitgebreid gesprek vooraf zodat duidelijk is wat je van mij kunt verwachten.

Hoe kan ik contact opnemen?

Het beste kun je me bereiken via nicky@vital-living.nl of op 06 - 5320 5588

>