• You are here:
 • Home »

Feng Shui kleurplan

Kies de juiste kleuren voor verf, stof en behang en maak van je huis een thuis

 • Staat de schilder volgende week voor je deur en twijfel je nog steeds over de kleur op de wand?
 • Heb je je nieuwe bank al uitgezocht maar vraag je je af welke bekledingsstof het beste past bij je huidige meubels?
 • Ben je al een paar keer op zoek gegaan naar andere gordijnen of een mooi behang maar kun je gewoon niet kiezen?

Is het gevolg dat je maar kiest voor veilig wit en je de aankoop van de nieuwe bank, gordijnen of het behang weer uitstelt?

Tijd voor een Feng Shui Kleurplan

behangadvies_aerdenhout
Tegelvloerontwerp
kleuradvieskeuken_haarlem

Kleur... je wilt wel maar je durft niet goed

Want stel dat het verkeerd uitpakt. Je een miskoop doet? Het veel te druk wordt of eruit ziet als een vlag op een modderschuit. En dus kies je weer voor veilig.

Wittinten, grijzen, bruingrijzen, natuurtinten. Het kan, het mag maar soms zou je weleens iets spannenders willen. Een creatieve uitspraak doen. Een 'wow, wat gaaf' uitspraak willen horen van iemand die op bezoek komt.
Of juist de opmerking dat je mooie kleuren gebruikt heb maar dat het helemaal niet druk overkomt.

Welke kleuren passen goed in jouw interieur?

Een verfzaak voor kleurstalen en op zoek naar een leuk behangetje. Alleen dan merk je dat er in de loop der jaren wel een enorm aanbod is gekomen. Duizenden kleuren verf en een mega aantal behangboeken in alle mogelijke stijlen.

Wat kies je? Wat past het beste? Wat vind jij leuk en hij? Word het een romantisch bloemetjesbehang, een ouderwetse streep, fifties of seventies of luxe hotel look?

Gebruik je dat behang nou voor de hele kamer of een enkele wand? De kleur verf sluit die aan bij het behang of juist niet? Past het geheel wel bij je meubilair?

Vragen waar je langer over na wilt denken en dus stel je je aankoop nog maar even uit en het opknappen van die kamer ook.

kleuradvies slaapkamer
kleurideeën voor je interieur

Van elke kleurkeuze is iets moois te maken

Dat maakt het nu net zo lastig. Want ga je nu links, rechts of rechtdoor?

Om nu zomaar snel een keuze te maken en wat aan te schaffen... Echt mooie behangsoorten, verf, meubelstof of gordijnoplossingen zijn best kostbaar om in een opwelling JA tegen te zeggen.

Het vraagt voorbereiding. Een goed idee wat je wilt. Dat is nu net het probleem, want je weet het eigenlijk niet zo goed. De kamer ligt op het noorden, maakt dat nog wat uit qua kleurkeuze? Je wilt er rustig kunnen werken of juist met z'n allen tv kijken.

Welke keuze is het verstandigste? Doe je er wel goed aan voor kleur te kiezen of is wit, grijs, naturel toch uiteindelijk een beter idee?

Antwoord op jouw kleurvraag?

 • Zodat je een gefundeerde keuze kunt maken uit speciaal voor jou geselecteerde opties
 • Je naar aanleiding van je vragen en ideeën de mooiste keuzes gewoon bij je thuis kunt bekijken
 • Je zeker weet dat je de juiste keuze maakt voor kamers die echt 'jou' uitstralen?
 • Je een goede leidraad hebt voor als je definitief gaat aanschaffen
 • Je geen tijd hoeft te maken voor eindeloze zaterdag woonwinkelsessies

Wit, crème, zwart en roodbruin gecombineerd geeft een mooie rustige sfeer.

Feng Shui Kleurplan inclusief persoonlijke begeleiding

Antwoord op al je kleurvragen en een persoonlijk en uniek kleurpalet plus de vertaling ervan naar toepassing voor de wand, vloer, raam en meubilair.

Helemaal afgestemd op jouw persoonlijke Feng Shui energie, de ligging, energie en gebruik van de ruimte, jullie smaak, stijl en wensen.

Waardoor je:

 • Zeker weet dat je de juiste keuzes maakt
 • Dure miskopen en spijt achteraf voorkomt
 • Jouw interieur een eigen en unieke sfeer krijgt
 • Je zelf beslist of je een en ander nu direct of op termijn aanschaft

Voor wie?

Je wilt een paar ruimten in je huis opknappen. Of omdat ze aan vervanging toe zijn of een andere bestemming krijgen. Ze worden geschilderd of opnieuw behangen. Er komt een andere vloer en nieuwe raamdecoratie.

Denk bijvoorbeeld aan:

 • Ouderslaapkamer
 • Kinderkamer wordt... meditatieruimte, logeerkamer, praktijkruimte, werkkamer
 • Toiletruimte
 • Hal, trap en overloop
 • Zolderkamer

Of het gaat om de kleur voor een nieuwe bank, fauteuil of keukenkasten.

Samen bespreken we waar je op let. Ik kom bij je thuis voor een on-the-Spot advies wat we (als je dat wilt) direct kunnen combineren met een bezoek aan een of meerdere woonzaken.
Zo heb je direct 'beeld en geluid' bij wat we besproken hebben aan kleurkeuzes en indeling.

Of... je kiest na het On-the-Spot advies voor het Feng Shui Kleurplan met luxe boekje.

Mijn klanten zijn net als jij

Ze hebben een druk leven met werk en sociale verplichtingen en besteden hun vrijetijd liever aan hobby, vrienden en familie dan aan eindeloos verf-, stof- en behangstalen uitzoeken in een speciaalzaak.

Ze willen wel kleur maar beseffen zich vaak niet dat kleur nooit op zichzelf staat maar zich vermengt met alle andere kleuren in de ruimte. Hierdoor kan een verkeerde kleurkeuze de ruimte onrustiger maken en de harmonie verstoren.

Ook kan het zijn dat ze niet goed weten wat de basis 'ondertoon' van een kleur is en welke invloed dat heeft op de rest van het interieur.

Na een on-the-Spot advies hoef je je hier geen zorgen meer over te maken omdat we het allemaal besproken en uitgezocht hebben. Mijn jarenlange ervaring in kleuren kiezen voor het interieur en de Feng Shui basis zorgen ervoor dat je de rust en harmonie in de kamer en je huis bewaart. En vooral... vrolijk wordt van jouw eigen stijl.

Werkwijze

Stap 1Gratis Verhelderend Gesprek
Welke ruimte gaat het om en voor welke zaken heb je een kleuradvies nodig? Is dat de wand (verf en behang), houtwerk, vloerkeuze, vloerkleed, meubelstof, raambekleding...

Stap 2 - Feng Shui Interieuradvies on-the-Spot (197 ex btw)
We spreken af bij jou thuis voor een 'rondje huis' waarbij jij je vragen stelt en ik creatief en vanuit Feng Shui met je meedenk. Daarna ga je zelf aan de slag of je kiest voor stap 3, het Feng Shui Kleurplan.

Stap 3 - Feng Shui Kleurplan
Een plan dat staat als een huis. Boordevol inspiratie afgestemd op jouw Feng Shui energie.
Met een persoonlijk moodboard naar aanleiding van jouw smaak en wensen, een uniek en persoonlijk Kleurpalet en inspiratie voor meubilair en verlichting.
Plus een uitleg voor een goede Feng Shui voor jouw situatie.

Wat is je investering?

Een Feng Shui Kleurplan voor bijvoorbeeld een woonkamer en open keuken komt op 1.188 ex btw.

Reisonkosten: ik geef advies door heel Nederland.
De eerste 30 km zijn gratis, daarna reken ik 0,50 p/km.

Inderdaad: even een uitgave.

Maar daar krijg je een qua kleurgebruik een prachtige harmonieus geheel voor terug. Ik ga er tenminste van uit dat je elke keer dat je er naar binnenstapt een blij gevoel wilt hebben. En dat gevoel heb je nu niet.

Het kan zijn dat je denkt dat kleuren kiezen toch niet zo lastig kan zijn. Dat je het makkelijk zelf kunt. Dat is ook zo maar dan heb je je wel een aantal principes van kleuren kiezen en gebruiken eigen gemaakt, heb je de durf om kleuren uit te proberen én de tijd om zaken uit te zoeken.

Mijn ervaring leert dat de meeste mensen kennis, tijd en durf missen. Mijn advies vanuit Feng Shui en kleurervaring lost dat op. Bovendien heb ik als professionele Feng Shui Kleur en Interieur Specialist:

 • Al mijn hele leven een oog voor kleur en vooral kleurcombinaties
 • Een intuïtief gevoel voor schoonheid, harmonie en balans
 • Denk ik in kleur- en materiaal combinaties in plaats van een los kleuraccent hier en daar
 • Zie ik direct een ‘kleurplaatje‘ als ik bij jou binnenstap waardoor ik goed weet welke kleuren en patronen daarbij passen
 • Gebruik ik mijn Feng Shui kennis om te weten welke kleuren jou nog wat extra kracht kunnen geven en verwerk ik die subtiel in je interieur.
 • Zorg ik ervoor dat het nooit een kleurkermis wordt in jouw huis maar dat de kleuren (fel én zacht) zich goed tot elkaar verhouden.
 • Zal de met kleur ingerichte ruimte voelen alsof het altijd zo geweest is. Kleurrijk maar nooit ‘too much’.

Als jij kiest voor mijn kleuradvies ben je slimmer bezig dan 90% van de bevolking. Je zult merken dat door meer kleuren te gebruiken in je huis je interieur meer eigenheid en ‘ziel’ krijgt.

Bij een uitgebreid Feng Shui Kleur Plan ontvang je altijd een boekje waar je alles wat ik voor je bedacht heb en we besproken hebben in terugvindt + uiteraard alle Feng Shui informatie die voor jouw huis nodig is.

Het voelt goed en wordt heel gemakkelijk om met het boekje in de toekomst andere zaken aan te schaffen om zo de harmonie en balans in jouw huis te bewaren.

Het prachtige blauw in India, een mooie achtergrond voor de felgekleurde sari's die de vrouwen dragen.

Je kunt nu twee dingen doen:

Optie 1: alles bij het oude laten of zelf eindeloos blijven dubben en twijfelen over kleur verf, wel of geen behang en de kleur van de bank of de gordijnen.

Met het gevolg dat het je zeeën van tijd kost, irritatie dat je vrije zaterdag vervliegt aan woonwinkelen en frustratie dat het gewoon niet opschiet met die kamer die je wilt opknappen.

Optie 2: Je vult vrijblijvend het formulier onderaan deze pagina in.

Dan neem ik snel contact met je op om een belafspraak te maken voor het bespreken van jouw kleurvraag.

Gratis Verhelderend Gesprek

 • Deze gebruik ik voor het berekenen van jouw 5 Elementen Astrologie tbv het Verhelderend Gesprek.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
wijsheid wonderdag