Keukenadvies Haarlem

Keukenadvies Haarlem

Haarlem Feng Shui Interieuradvies
keukenadvies_Haarlem

Bestaande keuken

nieuwe keuken

Nieuwe keuken

Vraag
- Vervanging oude keuken, begeleiding bij keuze en aanschaf
- Restyling woonkamer

Woonsituatie
- Dubbele bovenwoning met eigen opgang in Haarlem Centrum
- 1-persoons huishouden met regelmatig bezoek (eters, overleg)

De bewoonster wil graag hulp bij de aanschaf van een nieuwe keuken in een stijl die bij haar huis uit 1890 past en bij de al aanwezige originele keukenkast. Ook wil ze advies voor een grote boekenkast in de kamer en een nieuwe eettafel.

De woonkamer en keuken liggen op de 1e verdieping en zijn gescheiden door een vierkante overloop met trap naar de voordeur beneden en een trap naar de bovengelegen verdieping.

Uitwerking interieuradvies

Na onderzoek blijkt dat een keuken met dezelfde profiellijsten als de oude keukenkast wel mogelijk is maar erg kostbaar wordt. We kiezen daarom voor een andere optie, contrast.
Een hoogglans witte greeploze keuken met glazen werkblad gecombineerd met een achterwand van oud-hollandse blauw/witte tegels. Voor de bestaande kast kies ik een volle kobaltblauwe kleur die weer terugkomt in de oude tegels én de bestaande lamp op de overloop.

De woonkamer krijgt een vogelbehang waar verschillende tinten in voorkomen. Zowel het blauw van de keuken en de lamp als het rood van een bestaande fauteuil. Het behang komt naast en tussen de grote ramen van de voorzijde. De grote boekenkast is samen met de houten eettafel op maat gemaakt.

Resultaat is een sfeervolle inrichting met liefde voor het verleden

Tip
Combineer oud en nieuw voor een verrassend en sfeervol effect.

Interieurvraag?

Stel hem via de mail, bel Nicky op 06 - 5320 5588 of maak een afspraak voor een on-the-spot advies.

 

 

 

 

Save

Save