De 6 redenen voor onbalans in je interieur

onbalans in je interieur - Vital Living - Nicky Beentjes

Op zich is je ​interieur prima​, ben je ook redelijk tevreden met je meubels. En toch... wringt er iets. Klopt er voor je gevoel iets niet en kom je er zelf maar niet uit wat je ​kunt doen om weer rust en balans te krijgen. ​Wat kan er aan de hand zijn?

Te​ weinig of juist teveel spullen, te yin of ​iets anders?

 1. ​​Halve inboedel
  Omdat je gescheiden bent en de helft van je meubels weg is. Het voelt ​leeg, kaal en ongezellig in je huis.
 2. Een nieuw meubelstuk gekocht
  ​Je bent heel blij met je nieuwe bank. ​Vreemde is alleen dat nu de eerdere balans en harmonie weg is. Moet nu alles nieuw of kun je toch je andere spullen nog mooi combineren?
 3. Spullen van je ouders in ​huis
  Het huis van je vader of moeder moe​t leeg wegens een verhuizing of overlijden. De spullen die er staan kunnen niet direct weg maar sla je in jouw huis op.
  Gevolg... je huis staat ​ineens vol met emoties en herinneringen​. ​Tegelijkertijd voelt het alsof je zelf geen 'lucht' meer krijgt. Weggooien wil je niet en houden kan ​eigenlijk niet.
 4. ​​Nooit slaapproblemen en nu ineens wel
  ​De energie van het jaar (Feng Shui) of je nieuwe huis met een slaapkamer waarin je bed naar een andere windrichting staat... het kan zomaar zorgen voor onrustige nachten.
 5. ​Gevoel van stagnatie
  Je hoofd zit vol plannen en ideeën en toch kom je er maar niet toe ze uit te voeren. Het voelt alsof je huis letterlijk in de weg zit. ​​Er is teveel 'yin', de energie is te zwaar en maakt je mat en inactief.
 6. Verbouwing
  Eindelijk ​word je nieuwe uitbouw, ​keuken of badkamer gerealiseerd. De aannemer is druk bezig en jij ​hebt last van de energie van andere mensen in je huis.


Hoe je het oplost?


​Ik kom bij je langs. Kijk, voel en verander. Samen nemen we door wat je eraan kunt doen zodat als ik bij je wegga de sfeer al lichter en rustiger is.

Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Feng Shui Life en Business Coach voor als je wilt gaan doen wat ècht je hart heeft. Van je unieke talent ontdekken tot de sfeer en energie in je huis en kantoor ondersteunend maken aan jouw doel.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>