Irritatie op je werk verminderen met Helder Hoofd Sessies

Nicky Beentjes, irritatie op het werk verzachten met energy clearing

Samenwerken met een collega die je niet ligt. Irritatie tussen jou en je leidinggevende. Het maakt dat je met minder plezier naar je werk gaat of gefrustreerd thuis komt na een lange dag.

Wat doe je eraan? Erover praten kan maar vaak is dat niet zo makkelijk en maakt het de zaak alleen maar erger.

Energetisch gezien is het zo dat jullie bewust of onbewust een connectie met elkaar hebben. Iets in jou triggert de ander en andersom. Maar zelfs als je dat beseft is het lastig om ermee om te gaan.

De enige manier is acceptatie van de situatie en de ander. Alleen dat is vaak niet zo gemakkelijk.


Verander je eigen energie en het contact met de ander verbetert


Met de Helder Hoofd Sessies (Clearings) die ik je van afstand geef, zul je merken dat op energetisch niveau jouw uitstraling verandert. Je straalt letterlijk een andere frequentie uit waardoor anderen positiever op je gaan reageren.

En dat is precies de bedoeling van Clearing. Jij voelt je rustiger en helderder in je hoofd en de spanning tussen jou en de ander kan langzaam oplossen. Een simpele manier om het contact tussen jullie te verbeteren.


Jan over Clearing sessies op zijn werk


Jan had een moeizame verhouding met zijn bazin. Ze begrepen elkaar vaak verkeerd, er ontstond steeds vaker irritatie waardoor de werksfeer verslechterde.

"Na een aantal Helder Hoofd Sessies (Clearings) is er veel meer begrip ontstaan. Onze communicatie is veel meer ontspannen. Het voelt alsof er blokkades verdwenen zijn door de Clearings zonder dat er sprake is geweest van het daadwerkelijk benoemen ervan. Hierdoor verloopt onze communicatie veel soepeler en vrijer.

De sessies zijn een mooie manier om zonder woorden maar puur door energie uitwisseling de verstandhouding te verbeteren. Die communicatie is juist zo lastig, daarin vonden we elkaar niet en ontstond de irritatie en spanning.

Na een aantal Clearings is die onderhuidse spanning tussen ons verdwenen waardoor er meer ontspanning, openheid en lichtheid ontstaan is.

Ik ga weer met plezier naar mijn werk. Onze verstandhouding is als een blad aan een boom gedraaid en de communicatie tussen ons is een stuk fijner en toegankelijker geworden."


Last van 'gedoe' tussen jou en je partner, baas of familielid?


Laat de spanning tussen jullie verminderen en het contact verbeteren.
Bekijk dan eens wat Helder Hoofd Sessies voor je kunnen doen.

Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Feng Shui Life en Business Coach voor als je wilt gaan doen wat ècht je hart heeft. Van je unieke talent ontdekken tot de sfeer en energie in je huis en kantoor ondersteunend maken aan jouw doel.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>