Vital Living
Deel deze blog!

Irritatie op je werk verminderen met Helder Hoofd Sessies

​Samenwerken met ​een collega die je niet ligt. ​Irritatie tussen jou en je leidinggevende. Het maakt dat je met minder plezier naar je werk gaat of gefrustreerd thuis komt na een lange dag.

​Wat doe je eraan? ​​Erover praten kan maar ​vaak is dat niet zo makkelijk en maakt het de zaak alleen maar erger.

Energetisch gezien ​is het zo dat jullie bewust of onbewust een ​connectie​ met elkaar hebben. Iets in jou triggert de ander en andersom.​ ​Maar zelfs als je ​dat beseft is het lastig om ermee om te gaan.

De enige manier ​is acceptatie van de situatie en de ander. Alleen dat ​is vaak niet zo gemakkelijk.

​Energiewerk helpt


​Met ​de Helder Hoofd Sessies (Clearings) die ik je van afstand geef​, zul je merken dat op energetisch niveau jouw uitstraling verandert. Je straalt letterlijk een andere frequentie uit waardoor anderen ​positiever op je gaan reageren.

En dat is precies de bedoeling​ van Clearing. Jij voelt je rustiger en helderder in je hoofd​ en de spanning tussen jou en de ander ​kan langzaam oplossen. Een simpele manier om het contact tussen jullie te verbeteren. ​

​Het verhaal van Jan


​Jan had een moeizame verhouding met zijn bazin. Ze begrepen elkaar vaak verkeerd, er ontstond steeds vaker irritatie waardoor de werksfeer verslechterde.

"Na een aantal Helder Hoofd Sessies (Clearings) is er veel meer begrip ontstaan. ​Onze communicatie is veel meer ontspannen. Het voelt alsof er blokkades verdwenen zijn door de Clearings zonder dat er sprake is geweest van het daadwerkelijk benoemen ervan. Hierdoor verloopt onze communicatie veel soepeler en vrijer.

De sessies zijn een mooie manier om zonder woorden maar puur door energie uitwisseling de verstandhouding te verbeteren. Die communicatie is juist zo lastig, daarin vonden we elkaar niet en ontstond de irritatie en spanning.

Na een aantal Clearings is die onderhuidse spanning tussen ons verdwenen waardoor er meer ontspanning, openheid en lichtheid ontstaan is.

Ik ga weer met plezier naar mijn werk. Onze verstandhouding is als een blad aan een boom gedraaid en de communicatie tussen ons is een stuk fijner en toegankelijker geworden."

​Wil jij fijner werken met je collega's of je leidinggevende?

​​​​​Probeer dan eens een ​maand ​Helder Hoofd Sessies of Clearings.

About the Author Nicky

Feng Shui Life Coach voor ondernemende 50-ers die hun hart willen volgen voor een leven met meer rust, blijheid en vervulling. Ik geef je richting, inspiratie en helderheid met Feng Shui Interieur, Chinese Astrologie, Numerologie, Healing en Coaching.

follow me on:

Leave a Comment: