De 10 meest gestelde vragen over Clearing

Alles is energie. Jij en ik staan in een constante verbinding met alles en iedereen om ons heen. Clearing helpt je steeds beter om te gaan met al die verschillende energieën.

1. Wat is Energy Clearing?


Clearing is een zachte energetische behandeling op afstand om opgebouwde spanning en stress in jezelf los te laten waardoor je meer lichtheid en ontspanning maar ook meer energie en daadkracht ervaart.

Ik werk met de naam Clearing maar ook Helder Hoofd Sessies of Healing.

clearing voor rust in je hoofd

2. Hoe werkt Clearing precies


Een Clearing werkt op verschillende energielagen (fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel) van je lichaam. In die lagen slaan we allerlei informatie op. Leuke ervaringen maar ook minder leuke. Situaties waarin je je gekwetst voelde, verdrietig was, teleurgesteld, gefrustreerd of boos.

Maar ook de situaties waarin je je blij en gelukkig voelde.
Al die gevoelens en emoties hebben een bepaalde 'frequentie' en blijven achter in je energiesysteem. Maken 'jouw verhaal', jouw 'drama' en kunnen lichamelijke of emotionele klachten geven.

Met een hart-tot-hart connectie stem ik als 'Healer' af op jouw energievelden en de emoties en gevoelens die daarin opgeslagen liggen.

Alles wat door die bewuste connectie met jouw energie in mij opkomt laat ik er volledig zijn én laat ik vervolgens met bewuste aandacht weer los. Dat bewuste, in liefde loslaten, zorgt er met elke Clearing voor dat opgeslagen spanning in jou steeds verder vermindert.

Resultaat is steeds vaker en langer een gevoel van opluchting, vrijheid, rust, ruimte, helderheid, focus en energie.


3. Hoe veilig is Clearing?
Clearing is heel veilig. Het is jouw eigen 'energetisch systeem' dat bepaalt in hoeverre je zaken wilt en kunt loslaten. Er gebeurt niets dat jij, jouw lichaam niet wilt dat er gebeurt. Hoe meer je jezelf over kunt geven aan het proces, de energie, hoe makkelijker het voor je is.


4. Is het noodzakelijk dat je mij spreekt of ontmoet voordat ik een Clearing kan ontvangen?
Voor een Clearing is alleen je voornaam feitelijk voldoende. Ik werk met de frequentie, de trilling van jouw energievelden, niet met het verhaal erachter.
Telefonisch of persoonlijk contact van te voren kan echter wel.


5. Ik ben super nuchter maar besef wel dat er 'meer ' is, moet ik 'spiritueel' zijn of in Clearing geloven?
Je hoeft niet in Clearing te geloven. Alhoewel een open mind hebben en je lichaam toestaan om positieve energie (liefde) te ontvangen wel helpt.

Heb je veel weerstand op alles wat je niet rationeel kunt verklaren en niet wetenschappelijk bewezen is dan is Clearing misschien niet jouw 'ding'. Toch kunnen er ondanks dat effecten merkbaar zijn.


6. Hoeveel Clearings zijn er gemiddeld nodig?
Hoe meer 'gedoe' jij in je leven hebt, hoe meer spanning je voelt, hoe meer stress je ervaart, hoe meer jij gebaat bent met 1 of enkele Clearings.

Voor sommige klanten is eenmalig een aantal sessies prima, anderen zien Clearing als een vast onderdeel van hun leven waarin ze graag investeren om zich optimaal te blijven voelen.


7. Moet ik thuisblijven op de dag van de Clearing?
Clearing, net als andere vormen van energiewerk, kent geen tijd of afstand. Wat jouw lichaam mag loslaten gebeurt, waar je ook bent en wat je ook doet.


8. Wat doet Clearing op de langere termijn?
Hoe vaker je Clearings doet, hoe meer jij in staat bent in het moment te zijn en te accepteren wat is. Je bouwt steeds minder snel spanning in jezelf op, kunt beter bij jezelf blijven, vol kracht en zelfvertrouwen.


9. Is Clearing voor iedereen geschikt?
Clearing is voor iedereen geschikt. Van jong tot oud. Clearing werkt bijzonder goed in het onderwijs maar is zeker ook effectief in het bedrijfsleven.

Overal waar mensen met mensen samenwerken en conflicten en spanningen kunnen ontstaan. Waar je voelt dat jij niet krachtig bent kan Clearing je meer zekerheid en zelfvertrouwen geven.

Of je kind het nu even moeilijk heeft. Of jij het druk hebt met én je werk, én je huishouden, én mantelzorg, én je gezin... Een Clearing geeft je een adempauze.


10. Wanneer kies je voor Clearings?
• Bij een gevoel van matheid, stagnatie, lusteloosheid, niet lekker in je vel zitten, slechte concentratie, uitstelgedrag, onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen, gevoel van tijdgebrek, slechte nachtrust, piekeren, behoefte aan rust en ruimte.

• Verminderen van conflicten of irritaties tussen jou en iemand anders.
  Op je werk of thuis.

• Wegnemen van spanning bij examens, sollicatiegesprekken en andere lastige situaties.


Wil jij een maand meer rust en focus?

Boek dan jouw serie Clearings voor een Helder Hoofd.

Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Feng Shui Life en Business Coach voor als je wilt gaan doen wat ècht je hart heeft. Van je unieke talent ontdekken tot de sfeer en energie in je huis en kantoor ondersteunend maken aan jouw doel.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>