Vrolijker aan het werk met Helder Hoofd Sessies

Lichter Leven

Een Helder Hoofd... kun je daar ook zo naar verlangen? Even geen gedoe maar rust en ruimte in je hoofd. In eerste instantie kwam Barbara niet zozeer bij mij terecht voor Energy Clearing als wel ik eerst bij haar. Omdat ik last had van mijn nek en goede verhalen had gehoord over 'Blue Dot Energie' waar zij mee werkte.

De behandeling bij Barbara was heerlijk, gaf veel verlichting en we raakten aan de praat over mijn eigen werk met energie. Ik vertelde haar over de effecten van een Helder Hoofd Sessie op Afstand. Het maakte haar zo nieuwsgierig dat ze dat ook weleens wilde proberen omdat de combinatie van gezin en een drukke praktijk soms best intensief is.


Jeetje, wat een bijzondere ervaring!


Ik dacht vanaf 10 uur, wat ben ik vrolijk. Toen las ik je mail en zag dat je al wat eerder begonnen was 😉

Ik heb ontzettend veel energie, wil van alles doen en ben super vrolijk. Kon vannacht amper in slaap komen en was vanmorgen al weer vroeg wakker om aan de slag te willen gaan.


Mijn eigen energie was veel helderder


Dus niet veel rust, maar juist meer energie. Alsof ik weer wat meer kan shinen, bijzonder helder gevoel van binnen, minder beren op de weg zien.
Ik had gisteren niet alleen massages maar ook een Regenesis behandeling die ik gaf. Ik merkte dat de energie van mij veel helderder was (erg bijzonder)

Al met al: super ervaring!
Dacht eerst, wat kun je nu ervaren en ga ik echt iets voelen. Maar dat is dus wel gelukt
Hoe lang houdt het aan? :-)))

Ik ga je aanbevelen bij mensen hoor.
Werkt echt goed!

groetjes!
Barbara
p.s. en ik maak absoluut nog een andere afspraak

Ik vroeg haar of ik de recensie mocht delen en kreeg toen het volgende mailtje van haar.


Opgeruimd en licht gevoel


Hoi Nicky

Ja natuurlijk mag je de recensie delen!
En, het voelt nog steeds super lekker.
Niet meer zo euforisch maar een goede drive en een opgeruimd en licht gevoel.


Groetjes!
Barbara Langeveld
www.bluetouchenergy.nl


Benieuwd naar Energy Clearing?

Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Feng Shui Life en Business Coach voor als je wilt gaan doen wat ècht je hart heeft. Van je unieke talent ontdekken tot de sfeer en energie in je huis en kantoor ondersteunend maken aan jouw doel.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>