Feng Shui Interieuradvies - Vital Living

Feng Shui Interieuradvies

Feng Shui Kleur en Indelingsadvies
nieuwe keuken

Interieuradvies on-the-spot
Een thuisgevoel met kleur, indeling en Feng Shui

Verhuizen, verbouwen of veranderen

Je gaat verhuizen, verbouwen of veranderen en word overspoeld door alle interieurkeuzes die nodig zijn om van je nieuwe huis of de nieuwe situatie weer een echt gezellig thuis te maken.

Tijdgebrek en discussies tussen jou en je partner over de keuze van vloer, kleuren, raambekleding of verlichting zorgen soms voor spanning in je relatie, vreten energie en laten je verlangen naar het moment dat het allemaal achter de rug is.

Een Interieuradvies-on-the-spot geeft je helderheid over wat er nog meer mogelijk is en wat de consequenties zijn van de interieurkeuzes die je bedacht hebt.

Onrustig gevoel in je huis, slaapproblemen

Je voelt je onrustig in je huis. Het lijkt alsof de inrichting niet meer klopt bij wie jij bent en wat je wilt. Heb je het gevoel dat je teveel spullen hebt. Mis je een bepaalde rust in huis of voel je de behoefte om op te ruimen, kamers anders in te delen en te 'schonen' van oude energie.

Feng Shui spreekt je aan maar alleen kom je er niet helemaal uit voor jouw situatie. Hoe zit het nu precies? Wat verander je wel en wat niet? Moet alles anders, welke kleuren passen bij jou en je huis?

Een Interieuradvies-on-the-Spot laat je zien hoe je Feng Shui creatief in jouw huis toepast zonder er een Chinees Restaurant van te maken.

Opnieuw inrichten na een scheiding

Je woont weer alleen na een lange tijd samen. Je kinderen heb je af en toe bij jou in huis. De inboedel is gehalveerd en de gezelligheid en sfeer in je huis ver te zoeken. Er is letterlijk en 'energetisch' een gat gevallen. Je oude huis is je plek niet meer of je nieuwe plek voelt nog niet als thuis.

Voor het eerst mag je zelf beslissen hoe je je inrichting wilt, welke kleuren jij mooi vindt, welke woonstijl je hebt. En dat vind je eigenlijk heel erg lastig. Zoveel keuzes, zoveel stijlen, wat is jouw smaak eigenlijk? Het enige dat je weet is dat je het weer gezellig wilt om je heen. Een huis dat uitnodigend is voor jou, je kinderen en vrienden.

Een Interieuradvies-on-the-Spot geeft je handvaten en tips hoe je je huis weer praktisch en gezellig inricht zonder dat je direct veel hoeft te investeren.

Herken jij jezelf?

Herken jij jezelf in een van de bovenstaande scenario's en wil je graag inspiratie en ondersteuning? Dan past een Feng Shui Interieuradvies on the spot bij jou.

Samen bekijken we in jouw huis wat je wensen zijn en 'voel' ik wat er nodig is. Qua indeling, kleur en styling. In jouw smaak richten we de ruimte opnieuw in met de spullen die je al hebt en eventueel aangevuld met nieuw. Al schetsend aan je keukentafel of met direct schuiven en opruimen, net wat goed voor jou voelt.

Resultaat Feng Shui Interieuradvies

  • De sfeer in je huis voelt lichter en ruimer
  • Je ervaart een gevoel van opluchting
  • De energie stroomt beter, dit is goed voor meer kansen op je pad
  • Je weet precies wat je in je interieur kunt doen om het gezelliger te krijgen
  • Je weet wat je aan eventuele Feng Shui no-no's kunt doen

Tarieven

On-the-Spot Advies 1,5 uur
165,50 euro (incl. 21% btw en eerste 20 km vrij vanaf Haarlem)

On-the-Spot Advies 2,5 uur
262,50 euro (incl. 21% btw en eerste 20 km vrij vanaf Haarlem)

Aanvraag Feng Shui Interieuradvies

Vink je voorkeur aan en ik bel je zo snel mogelijk terug.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save