Feng Shui Advies Thuis

Verander je huis, verander je leven met Kleur en Feng Shui

Een fijne sfeer in je huis bereik je met een praktische indeling, optimale plaatsing van meubilair en kleuren die jij mooi vindt. Maar wist je dat je huis ook invloed heeft op je gezondheid, je relatie en je carrière? Dat ontdek je met Feng Shui.

Nicky Beentjes Feng Shui Kleuradvies

Voelt de energie in je huis niet meer fijn?

Ben je toe aan meer rust, ruimte en kleur in je interieur?

Wil je jouw interieur mooi, praktisch én Feng Shui proof?


Ik kom graag bij je langs...

Voor advies vanuit Kleur en Feng Shui. Lekker makkelijk gewoon bij jou thuis. 9 van de 10 keer is dat net het duwtje dat je nodig hebt om de juiste keuzes te kunnen maken voor je interieur.

Dit Advies is het meest geschikt als je geen uitgebreid interieurontwerp nodig hebt maar wel graag overleg wilt over jouw eigen ideeën aangevuld met mijn Feng Shui kennis en kleur- en indelingservaring voor een fijne sfeer en goede balans in je huis.

Feng Shui Advies

Je wilt graag een goede energie in je huis omdat je gevoelig bent voor de sfeer om je heen.

Je wilt een warme gezellige sfeer die je welkom heet en waarin je goed kunt ontspannen. Jouw plek, jouw thuis.

Precies hierin kan dit advies wat voor jou betekenen. Nog los van de creatieve kleur- en indelingstips die ik je tijdens een huisbezoek geef ik je ook een aantal praktische Feng Shui tips waardoor de energie in je huis verbeterd.


Bij je thuis

Doen we samen een rondgang door je huis. Ik vertel je hoe je je woonkamer en slaapkamers optimaal indeelt voor een ‘natuurlijke flow’ en fijne energie.

Ik laat je zien en ervaren wat Feng Shui zegt en waarom en geef je adviezen die je direct kunt uitvoeren.


direct antwoord op je Feng Shui en interieurvragen

Tijdens het ‘rondje’ kun jij me alles vragen waar je nog twijfels over hebt. Die gordijnen in je slaapkamer, wel of niet die oude kast van oma in de kamer of de ideeën in je hoofd voor de verbouwing van je badkamer. Het maakt niet uit.

Daarna kijken we op ‘interieur niveau’. Meubilair, kleuren, stoffering en andere praktische zaken bekijken we stuk-voor-stuk. Als het kan restylen we direct of ik teken het voor je uit.

Feng Shui Advies bij je Thuis

kleurideeën voor je interieur
interieur schetsen

'Brainstormen' in je eigen huis

We lopen je hele woning door zodat je daarna met alle tips en ideeën zelf aan de slag kunt. Wil je meer dan begeleid ik je bij het verder inrichten van je huis.

Voor een Uitgebreid Feng Shui Interieur Kleurplan geef ik Feng Shui ideeën om de energie in balans te brengen, ontwerp ik een persoonlijke sfeerkaart met suggesties voor meubilair, ontwikkel een uniek Kleurpalet voor je, vertaal dat naar verf en behang en geef dit aan op je plattegrond of we bespreken dit bij jouw thuis.

Helder antwoord op jouw interieurvragen

Na dit advies weet je precies wat je wel en beter niet kunt doen voor een goede energie in huis. Een energie die een positief effect heeft op je gezondheid, je relatie en je carrière. Een sfeer die bovendien rust en harmonie uitstraalt.


Je huis inrichten volgens Feng Shui betekent:

• Een sfeervol interieur én meer flow in je leven omdat je jouw ideale werk-, slaap- en concentratie richtingen gebruikt.

• Ruimtes die rust uitstralen met kleuren die je blij maken

• Een energie die je in je levensdoelen ondersteunt

Feng Shui kompas analyse - Vital Living

Mijn adviezen zijn

Helder en direct. Ik draai er niet omheen maar geef je on-the-Spot praktische feedback en creatieve ideeën. Afgestemd op jouw eigen energie, jouw smaak, je verlangens en natuurlijk jouw interieur.

Je investering

Een Advies Thuis waarin je al je vragen kunt stellen en je direct praktische ideeën oplossingen krijgt kost je een fractie van een kostbare interieur miskoop.

Want elke keer dat je je bank in de 'net-niet-goede-kleur' ziet, of die te grote eettafel voor de ruimte voel je irritatie en spijt opkomen.

Niet te vergelijken met de aanschaf van een verkeerde bank en het woonplezier dat je ervoor krijgt als alles om je heen in harmonie is. Je rust en ontspanning geeft.

De ervaring leert dat we meestal zo'n 2 uur samen bezig zijn in jouw huis.

Feng Shui Advies Thuis
• Dit advies inclusief Feng Shui voorbereiding begint bij 597 euro
  Het advies is inclusief het complete Kleurboek over JOU (60 pag) inclusief 1 online Zoom Sessie, jouw kleurstalen
  advies aan huis en samenvatting achteraf.
• Reisonkosten binnen Haarlem zijn gratis, daarbuiten 0,50 p/km.

Voor wie is dit advies?

Dit advies is voor jou als we direct iets kunnen veranderen aan je bestaande inrichting door het verplaatsen van meubilair, aanpassen van de styling en ik je een aantal kleurideeën en Feng Shui tips geef waar je vervolgens zelf mee aan de slag kunt.


Voor wie is dit advies niet?
Als je helemaal opnieuw begint in een ander huis en alles qua indeling, meubilair- en kleurkeuzes nog open ligt. Dan is een uitgebreid Compleet Feng Shui Kleur Interieur Plan voor jou beter geschikt. We starten dan met de Kleurtest, ik maak moodboards, plattegrondindelingen en ga op zoek naar de juiste meubels voor een inrichting helemaal afgestemd op jouw smaak, innerlijke kleuren en persoonlijke Feng Shui.

Shortcut om positiviteit en flow te bevorderen

Dit advies is een van de makkelijkste manieren om van je huis een thuis te maken zonder allerlei nieuwe spullen aan te hoeven schaffen. En… het geeft je een shortcut om Feng Shui goed toe te passen voor jouw situatie om zo positiviteit en flow te bevorderen.


Ik heb een nieuwe keuken!!! De styling moet nog… maar ik stuur je alvast wat foto’s door! Kun je rustig kijken wat het effect is…!

De reactie van Lisette na de eerste stap van het Feng Shui Kleuradvies: het schilderen van de achterwand in haar open keuken.

Het is mooi!!!

Lisette, Breda


Al het voorwerk, selectie van leveranciers en mogelijkheden, scheelde enorm veel tijd want ik zou niet geweten hebben waar ik moest beginnen, ik hoefde alleen maar uit mooie dingen te kiezen.


Het scheelde me zoveel tijd!

Anne, Haarlem


Door het kleuradvies van Nicky tijdens de verbouwing zijn we in aanraking gekomen met producten en kleuren waar we zelf in eerste instantie niet opgekomen waren maar die wel een verrassende toegevoegde waarde aan ons huis geven.

In dit huis voelen we ons goed!

Marijke, Aerdenhout

Feng Shui inrichten: voor rust in je huis en flow in je leven


Voordat ik met Feng Shui de link ontdekte tussen waar en hoe je woont en wat er in je leven gebeurt was ik me alleen bewust dat ik het op de ene plek wel fijn vond en op de andere plek helemaal niet.

Het betekende dat de energie in een omgeving of een ruimte invloed op mij had. En hoe gaaf was het om te ontdekken dat daar een verklaring voor was! Al meer dan 25 jaar verdiep ik me met veel plezier in ‘Chinese Metaphysics’ waar Feng Shui een onderdeel van is. En die reis is nog lang niet ten einde.

Feng Shui leerde me de zichtbare én onzichtbare oorzaken herkennen van dat gevoel. Die oude wijsheid deel ik graag met jou in mijn adviezen.

Wil jij je leven een boost geven én van je interieur een plek maken die echt van jou voelt?
In de kleuren en stijl die in harmonie is met de rest? Bel me op 06 - 5320 5588 als je me eerst even jouw interieurvraag wilt voorleggen en wilt voelen of we een klik hebben.

Nicky Beentjes,
Feng Shui Consultant met een liefde voor kleur en 25 jaar ervaring in het geven van Feng Shui Consulten en Kleur en Interieur Vormgeving.

Wat wil je me vragen? Waar kan ik je bij helpen?

Voor het direct inplannen van een Feng Shui Kleuradvies of vrijblijvend telefonisch overleg mag je me ook bellen op 06 - 5320 5588

>