3 tips om overvloed aan te trekken met Feng Shui

dankbaarheidsdagboek

Wil jij meer overvloed aantrekken met Feng Shui dan heb ik 3 tips voor je. Bij overvloed denken we vaak het eerste aan meer geld. In Feng Shui heeft overvloed echter een bredere betekenis. Naast financiële overvloed gaat het ook om overvloed in vriendschappen, geluk en meer kansen op werkvlak. De volgende 3 tips helpen je erbij.

1. Wees dankbaar

Overvloed aantrekken betekent allereerst dankbaarheid ervaren en teruggeven. Wees bewust dankbaar voor wat er allemaal al in je leven is. Het huis waarin je woont, de liefde van je partner, kinderen, je ouders en alle mensen die belangrijk voor je zijn. Het eten dat je elke dag op tafel zet, de zon die schijnt en een moment me-time met een kop thee of koffie op de bank.

Schrijf voor jezelf eens 2 weken lang op wat je nu al allemaal in je leven hebt. Sta er goed bij stil in plaats van altijd te denken aan wat je mist, liever of graag zou willen of tekort hebt.

2. Gebruik je welvaartshoek

In de Feng Shui Bagua kaart (9-vaks energiekaart van je huis) staat het trigram Xun (Wind) voor overvloed. Dit trigram staat altijd linksboven. Voor je huis betekent dit dat als je in je voordeur staat en naar binnen kijkt, je welvaartshoek altijd helemaal linksachter in je huis ligt.

Leuke is dat dit voor elke kamer geldt, dus kijk je je slaapkamer in vanaf de deuropening dan is het ook weer linksachter waar je deze hoek vindt.

Zorg ervoor dat deze hoek in elke kamer van je huis schoon en opgeruimd is zodat de Ch'i er vrij kan stromen en dat er iets moois staat waar je graag naar kijkt. Plaats er voor extra stimulans een mooie plant of gebruik de kleur groen.

3. Gebruik een kristal

Een bekende steen om overvloed aan te trekken is Citrien. Een steen die zichzelf reinigt omdat hij geen negatieve energie vasthoudt. Leg de steen in de welvaartshoek of draag hem bij je in je portemonnee, handtas of broekzak.

Wil je een citrien kopen kijk dan eens in de webshop van Elohim Centre in Veelerveen.


Wil je van jouw huis een fijne plek maken met een goede energie?


Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Feng Shui Life en Business Coach voor als je wilt gaan doen wat ècht je hart heeft. Van je unieke talent ontdekken tot de sfeer en energie in je huis en kantoor ondersteunend maken aan jouw doel.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>