Wat heeft je huis nou met je levenspad te maken?

Feng Shui Interieuradvies bij je thuis

Jij, je huis en je levenspad

Wat heeft je huis nou met je levenspad te maken... Dat wist ik ook niet toen ik in de jaren 90 met Feng Shui begon. Maar hoe langer ik studeerde hoe meer ik begon te begrijpen dat waar je woont niet zomaar is. Al denken we vaak van wel.

Je zou kunnen zeggen dat het huis jou kiest en niet andersom. Omdat je in dat huis bepaalde 'lessen' mag leren en ervaringen mag opdoen.

Op het moment dat je je les geleerd hebt ontstaat de behoefte om een andere woonplek te zoeken. Te gaan verhuizen, te gaan veranderen of te verbouwen.

Jij matcht in energie niet meer met de energie in je huis.
Je levenspad vraagt om een andere energie, een nieuwe plek voor jouw ontwikkeling en persoonlijke groei.

Op welke plek voel jij je echt thuis?

Heb je die plek gevonden, daar waar je nu woont of zijn er meerdere plekken waar je dat gevoel hebt?

Behalve in ons eigen huis heb ik het zelf ook in de provincie Groningen waar we van het weekend waren. We zijn er al een paar keer eerder geweest want oh, wat een heerlijke plek!. De B&B waar we zaten is bijna een tweede thuis zo fijn voelt het daar. En helemaal met het fantastische weer dat we hadden. De rust, het groen en de sfeervolle dorpjes in de omgeving... perfect.

Ik voel me er helemaal thuis en kom er helemaal tot rust. Gunde mezelf ook de tijd om me verder te verdiepen in wie ik ben en wat mijn levenspad is met een geavanceerd 'astrologie' systeem, Human Design.

Wat ik ontdekte was dat ieder mens een favoriete plek heeft die aan bepaalde 'eisen' voldoet.
Je herkent het vast wel, jij houdt van strand en zee, je partner van bergen en bossen. Het is niet voor niets en wordt bepaald door je geboortedatum en geboorteplaats volgens dit systeem.


Verbijsterd

Ik was gewoon verbijsterd door wat ik ontdekte! En vooral... hoe het klopte met de plek waar wij nu wonen en... sterker nog, met allerhande zaken die ik fijn vind.

Waarom ik houd en droom van een huis met een veranda. Het ideaal vind om aan de rand van de stad te wonen en blij wordt van een veerboot. Grensgebieden dat blijkt de sleutel te zijn voor mensen met mijn blauwdruk. Ruimten of plekken die een overgang vormen van het een naar het ander.

Het zijn plekken die ervoor zorgen dat ik me op mijn gemak voel. En zonder het te weten hebben we een woning gevonden in een straat die een grens aangeeft tussen de ene en de andere buurt.


Voel jij je thuis waar je nu woont?

Of blijft het, wat je er ook aan veranderd niet jouw huis en zeker niet je thuis? Heb je de ervaring dat je leven wel erg veel hobbels kent sinds je verhuisd bent? Dat zou dan heel goed kunnen liggen aan de plek of de windrichting waarin jouw huis ligt òf de plaatsing van meubilair in de kamers waar je vaak bent.

Start met een Feng Shui Huisbezoek, dan vertel ik je er meer over en kun jij me al je vragen stellen over Feng Shui en je interieur.


Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Kleurspecialist en Feng Shui Life Coach/Vormgever.
Ik vertaal 'wie je bent in kleur' naar een fijne sfeer en energie in je huis en meer eigenheid op je website. Energetic Home en Energetic Branding.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>