Clearing – Zit jij ook weleens in een bubbel?

zeepbel

​"Het leek wel alsof ik de hele dag in een bubbel zat..." dat is wat een klant opmerkte nadat hij een Clearing Sessie op afstand had ervaren. Ontzettende stress aan zijn hoofd, gillende deadlines van diverse projecten en continu onderbrekingen waardoor zijn werk niet opschoot (en die deadlines steeds dichterbij kwamen).

Zoals je misschien weet is het geven van Clearings op Afstand ook onderdeel van mijn werk. Tijdens mijn Feng Shui opleiding ben ik ermee in aanraking gekomen en heb ik geleerd hoe ik mezelf energetisch ook voor anderen beschikbaar kan stellen. Het mooie aan deze methode is de simpelheid ervan. Het jezelf openstellen voor alles wat er is, er geen oordeel over vellen en het eenvoudigweg 'laten zijn' waardoor wat je dwarszit makkelijker losgelaten kan worden.

Wat gebeurde er in die bubbel?

Wat gebeurde er na de Personal Clearing of afstand die ik hem gegeven had?
Hij vertelde me dat die dag de flow er echt in zat, hij had veel meer werk gedaan dan anders, het ging ook veel gemakkelijker én het gevoel van die bubbel dus. Alsof alles wat zich buiten hem afspeelde hem niet kon raken in zijn focus en concentratie. Ik vond dat mooi en bijzonder om te horen.

Als jij die stress nou ook herkent, een hoofd hebt dat omloopt van alles wat nog moet en het gevoel dat je 'geleefd' wordt dan kan een Clearing je zeker helpen. En daarom bied ik je graag de mogelijkheid om dat 'bubbel-effect' ook te ervaren! Gratis en voor niks.

Is een Personal Clearing 'eng'?

Nee, al kan het zijn dat je niet zo bekend bent met energiewerk op afstand en het gewoon raar vind of niet gelooft. Ik leg het je graag op de volgende manier uit. Jij bent de hoofdpersoon in je eigen leven, met alle ups en downs die daarbij horen. Je voelt je helemaal verbonden met die ups en downs, ze zijn echt van jou, ze horen bij jouw leven.

We vinden meestal de ups leuk, maar die downs daar word je eigenlijk helemaal niet zo blij van. Het lastige is alleen dat je de gedachten over alles wat je niet leuk vindt in je leven niet zomaar kwijtraakt. Je hebt er een oordeel over en vindt er van alles van. En dat is precies de reden dat ze in jouw emotionele rugzakje blijven zitten.

Hoe kom je van die emotionele 'rugzak' af?

Dat kan met een Clearingsessie op afstand. Een methode die jou de energetische ruimte geeft om zelf, in je eigen tijd en tempo, allerlei issues die in je leven spelen los te laten. Issues die een frequentie kunnen hebben die ik (als degene die jou cleart) in het verleden al losgelaten heb. Ik heb geen persoonlijk oordeel meer over die issues, heb er vrede mee waardoor er geen energetische 'zware' lading meer opzit. En juist daarom kan ik jou de 'ruimte en liefde' geven om wat er dan ook speelt makkelijker los te laten.

Is het nodig dat ik weet wat jou dwarszit?

Nee, helemaal niet zelfs. Het gaat alleen om de energie frequenties van gebeurtenissen die we uitwisselen, ik met jou en jij met mij en daardoor kan er wat nodig is losgelaten worden. Bovendien 'rek je' je eigen frequentiebereik een klein stukje op waardoor je in de toekomst beter kunt omgaan met allerlei omstandigheden in je leven.

Na de Clearing

Na de Clearing voel je vooral een gevoel van opluchting en bevrijding, je uitstraling is wat veranderd en daardoor zul je merken dat mensen in je omgeving anders op je gaan reageren, en je ervaart dat dingen makkelijker gaan en dat je meer gefocused bent.

Gratis Proef Clearing voor jou

Als jij momenteel veel aan je hoofd hebt, gek wordt van je gedachten of je zit even niet zo lekker in je vel dan bied ik je graag een GRATIS CLEARING aan voor meer rust en focus. Het enige dat je doet is je naam en e-mail invullen ​en ​ik stuur je een berichtje terug wanneer ik je de gratis Clearing geef.

​Na je Proef Clearing

Deze gratis Proef Clearing (of Helder Hoofd Sessie) heeft een waarde van 50 euro.
​Voelde je je met deze Clearing een stuk relaxter en vrijer, had je meer flow in je dag ​of meer energie en wil je dat vaker?

Dan nodig ik je graag uit om een maand lang te ervaren wat Clearings in j​ouw leven kunnen veranderen. Kies voor weer een losse Clearing van 50 euro òf ontvang 12 euro korting op de
serie van 4 en betaal slechts 47 euro per Clearing.

[gravityform id="24" title="true" description="true"]

Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Feng Shui Life en Business Coach voor als je wilt gaan doen wat ècht je hart heeft. Van je unieke talent ontdekken tot de sfeer en energie in je huis en kantoor ondersteunend maken aan jouw doel.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>