Hoe gelukkig ben jij?

Gelukkig zijn - Vital Living

​Gelukkig zijn. Ik denk dat iedereen dat in zijn hart het liefste wil alleen dat gelukkig zijn is niet altijd zo makkelijk!

Wat zou jou het meest gelukkig maken daar ben ik wel heel benieuwd naar! Als ik naar mezelf kijk dan betekent geluk voor mij lekker in m'n vel zitten, dingen doen waar ik blij van word​en vooral veel lachen!

Wanneer heb jij voor het laatst pijn in je buik gehad van het lachen?


Ik zoek naar dingen die me doen glimlachen of... nog beter, schateren!
Regelmatig heb ik dan ook tranen in mijn ogen als ik iets grappigs lees. Een goed voorbeeld daarvan is het boek 'Pogingen om iets van het leven te maken, het Geheime Dagboek van Hendrik Groen, 83 1/4 jaar'. Ik heb nog nooit zo erg gelachen om een boek, echt een aanrader als je je een keer niet zo blij voelt!

Wel een tip​ 🙂

Lees het boek NIET in de trein, bus of metro. Want geheid dat mensen je een beetje vreemd aankiijken als jij snikkend van het lachen opkijkt uit dit boek. Alhoewel dat ook weer een leuke reden kan zijn om contact te maken ('snikkend van de lach viel zij de liefde van haar leven in de armen....', zie je het voor je?)

Vrolijk... ik zit juist helemaal in een dip​ 🙁

​Soms voelt het helemaal niet zo vrolijk in jou of om je heen. Zie je het even niet meer zitten en lijkt het wel alsof de hele wereld tegen je samenspant om het je zo vervelend mogelijk te maken. Misschien loopt het thuis even niet lekker of juist op je werk. Wat doe je dan?

Je eerste reactie is onder de dekens te kruipen en de eerstkomende maand niet meer tevoorschijn te komen. Of gewoon verdrietig, gefrustreerd of teleurgesteld zitten zijn op de bank.

Heel herkenbaar, ook voor mij af en toe. Gelukkig is er dan na verloop van tijd ook altijd een stemmetje dat zegt, kom op! De wereld wordt er niet beter van als ik me somber gedraag en ikzelf al helemaal niet. Zo trek ik juist meer negativiteit aan terwijl ik me juist opgewekt wil voelen en leuke dingen in mijn leven wil aantrekken.

Zoek dan iets op wat je vrolijk maakt, daarmee verander je jouw eigen energie en je zult zien dat de wereld ook veel positiever op je reageert. Ik zou zeggen... leen het boek van de bieb of koop het, het zal zeker een glimlach of schaterlach op je gezicht toveren.

Een Helder Hoofd Sessie helpt somberheid te verdrijven

Wat zeker ook helpt is een ​Helder Hoofd Sessie. Het geeft je net even die verlichting, dat blauwe stukje lucht tussen al die wolken, je ziet het leven wat luchtiger en kunt even afstand nemen van jouw zorgen. Heb je al een keer een ​Helder Hoofd Sessie gedaan maar er niet zoveel van gemerkt?

Bedenk dan dat Rome ook niet in 1 dag gebouwd is, er is zowiezo wat verandert in je systeem alleen ben je je dat nog niet bewust. Hoe meer ​Healings je ontvangt hoe meer verandering je zult merken in jezelf en in de reacties van de mensen om je heen.

Meer vrolijkheid en ontspanning in je leven?

Gun jezelf dan 4 weken lang opluchting, vrolijkheid en een gevoel van rust en focus. ​Het zal je verbazen hoe anders je je zult voelen.

Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Energetic Branding Specialist en Feng Shui Vormgever.
Ik vertaal 'wie je bent in kleur' naar meer eigenheid op je website en een fijne sfeer en energie in je huis, kantoor of praktijkruimte.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>