Ontdek jouw Kleur Blauwdruk en breng meer flow in je leven

kleur blauwdrukken

Welke kleurencirkel (Kleur Blauwdruk) spreekt jou het meeste aan?
Het lijken gewoon kleurcirkels, maar de kleuren die je ziet in de blauwdruk vertellen iets over jou. Ontdek hoe jouw kleuren je kunnen helpen om meer flow te brengen in je leven, werk, relatie of bedrijf.


De magie van Kleur Blauwdrukken


De kleuren in jouw 'Zijn' onthullen meer dan je denkt. Er zijn twee soorten blauwdrukken die je inzicht geven: je Zijns Blauwdruk laat zien wie je bent en wat jouw kwaliteiten zijn, terwijl de Verlangen Blauwdruk onthult waar je diep in je hart naar verlangt. Als deze kleuren in lijn liggen, zijn je kracht en talent in perfecte harmonie met je verlangens.

Ben jij 'in lijn' met je diepste verlangens?


Ontdek wat jouw kleuren te vertellen hebben. Als de kleuren in jouw blauwdrukken verschillend zijn, voel je misschien frustraties in het bereiken van je doelen. Samen bekijken we hoe je die kloof kunt overbruggen zodat je dichter bij je verlangens kunt komen.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat je heel graag meer je gevoel en intuïtie zou willen volgen maar dat je voornamelijk vanuit je hoofd werkt. Of je wilt heel graag meer tekenen, schilderen, boetseren of iets anders creatiefs doen maar laat je steeds afleiden door praktische zaken.

Frustrerend. Want je wilt het ècht anders.


De Extra Boost: Kleur als Ondersteuning


Stel je voor dat je jouw proces kunt versnellen door kleur te gebruiken. Ontdek hoe wetenschappelijk bewezen is dat 'jouw innerlijke kleuren' je kracht en zelfvertrouwen geven. Ontdek bovendien de impact van kleur op hoe anderen op jou reageren en hoe dit je kan helpen bij het realiseren van je doelen.

Zoals mijn Feng Shui Master altijd zegt: "Alles in je leven komt van andere mensen". Of het nu een kans op werkvlak, in de liefde of qua gezondheid is. We hebben de ander nodig voor het leven waar we van dromen.


Jouw eerste stap: meer Kleur in je Kleding


Een hele eenvoudige manier om je verlangens dichterbij te halen, is door je kleur kleding aan te passen. Met jouw innerlijke kleuren zul je merken dat je je anders gaat voelen en gedragen. Laat je binnenkant overeenkomen met je buitenkant en val op met kracht en eigenheid.


Breng Kleur in je Leven, Werk en Interieur


Ontdek de vele manieren waarop je kleur kunt integreren in je leven, van kleding tot interieur en zelfs in je onderneming. Laat kleur jouw eigenheid uitstralen, niet alleen met je hoofd maar vooral met je gevoel.


Wil jij graag met Kleur werken?

Voel je dat kleur iets voor jou kan betekenen, dan nodig ik je graag uit om jouw Kleur Blauwdruk te ontdekken en te ervaren wat Kleur voor jou kan doen.


Ontdek jouw Kleur Blauwdruk


Ontdek de kracht van jouw eigen kleuren. Doe de Kleurtest en breng meer kleur en daarmee meer flow in je leven. Jouw kleuren wachten op je!

Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Energetic Branding Specialist en Feng Shui Vormgever.
Ik vertaal 'wie je bent in kleur' naar meer eigenheid op je website en een fijne sfeer en energie in je huis, kantoor of praktijkruimte.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>