Ontdek jouw Kleur Blauwdruk en breng meer flow in je leven

kleur blauwdrukken

Welke kleurencirkel (Kleur Blauwdruk) spreekt jou het meeste aan?
Het lijken gewoon kleurcirkels, maar de kleuren die je ziet in de blauwdruk vertellen iets over jou. Ontdek hoe jouw kleuren je kunnen helpen om meer flow te brengen in je leven, werk, relatie of bedrijf.


De magie van Kleur Blauwdrukken


De kleuren in jouw 'Zijn' onthullen meer dan je denkt. Er zijn twee soorten blauwdrukken die je inzicht geven: je Zijns Blauwdruk laat zien wie je bent en wat jouw kwaliteiten zijn, terwijl de Verlangen Blauwdruk onthult waar je diep in je hart naar verlangt. Als deze kleuren in lijn liggen, zijn je kracht en talent in perfecte harmonie met je verlangens.

Ben jij 'in lijn' met je diepste verlangens?


Ontdek wat jouw kleuren te vertellen hebben. Als de kleuren in jouw blauwdrukken verschillend zijn, voel je misschien frustraties in het bereiken van je doelen. Samen bekijken we hoe je die kloof kunt overbruggen zodat je dichter bij je verlangens kunt komen.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat je heel graag meer je gevoel en intuïtie zou willen volgen maar dat je voornamelijk vanuit je hoofd werkt. Of je wilt heel graag meer tekenen, schilderen, boetseren of iets anders creatiefs doen maar laat je steeds afleiden door praktische zaken.

Frustrerend. Want je wilt het ècht anders.


De Extra Boost: Kleur als Ondersteuning


Stel je voor dat je jouw proces kunt versnellen door kleur te gebruiken. Ontdek hoe wetenschappelijk bewezen is dat 'jouw innerlijke kleuren' je kracht en zelfvertrouwen geven. Ontdek bovendien de impact van kleur op hoe anderen op jou reageren en hoe dit je kan helpen bij het realiseren van je doelen.

Zoals mijn Feng Shui Master altijd zegt: "Alles in je leven komt van andere mensen". Of het nu een kans op werkvlak, in de liefde of qua gezondheid is. We hebben de ander nodig voor het leven waar we van dromen.


Jouw eerste stap: meer Kleur in je Kleding


Het klinkt misschien raar... kleur gebruiken om wat je in je leven wil dichterbij te halen. Toch zul je merken dat door het dragen van 'jouw kleuren' je energie en uitstraling veranderen.

Dat jij je daarmee anders voelt én dat anderen anders op je gaan reageren. Hoe je je innerlijk voelt straal je aan de buitenkant uit en dat maakt alle verschil.


Breng Kleur in je Leven, Werk en Interieur


Ontdek de vele manieren waarop je kleur kunt integreren in je leven, van kleding tot interieur en zelfs in je onderneming. Laat kleur jouw eigenheid uitstralen, niet alleen met je hoofd maar vooral met je gevoel.


Heb je iets met Kleur?

Voel je dat kleur iets voor jou kan betekenen? Merk je dat je toe bent aan een andere energie in je leven? Kies dan andere kleuren om aan te trekken of om in je omgeving te brengen.

Jouw unieke Krachtkleuren gebruiken geven je nog een extra boost en die ontdek je als je de Kleurtest doet en jouw Kleuren ontdekt.

Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Feng Shui Life en Business Coach voor als je wilt gaan doen wat ècht je hart heeft. Van je unieke talent ontdekken tot de sfeer en energie in je huis en kantoor ondersteunend maken aan jouw doel.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>