Ontdek de 5 Elementen voor meer Levensgeluk

Wat heb jij nodig om je echt gelukkig te voelen?

  • Is dat een huis waar je je helemaal op je gemak voelt en thuis bent?
  • Veel energie hebben en lekker kunnen slapen?
  • Een liefdevolle relatie met je partner?
  • Jezelf kunnen zijn en ontdekken waar jouw grootste talent ligt?
  • Meer vervulling en voldoening voelen in je werk?

Gelukkig zijn betekent voor iedereen wat anders en... is vaak ook afhankelijk van de levensfase waar je in zit.


De holistische Levensgeluk spiraal


Alles is energie en alles is met elkaar verbonden. Deze 5 elementen BODY, MIND, SOUL, HOME en WORK laten dat goed zien. Voel je een hick-up op het ene vlak dan heeft dat effect op alle andere facetten in je leven.

5 elementen gelukcyclus


Waar sta jij nu in de Levensgeluk Spiraal?


Gebaseerd op Oosterse wijsheid heb ik Levensgeluk spiraal onderverdeeld in 5 elementen, 5 fasen die we allemaal op zijn tijd doorlopen.

Toen ik als Grafisch Ontwerper begon met een Interieur en Feng Shui opleiding lag de focus op mijn huis, HOME. In die tijd maakte ik ook kennis met macrobiotisch eten, al had ik daar op dat moment helemaal niks mee.

Daarna kwam ik in aanraking met MIND, het energetisch healing werk. Pas daarna volgde bij mij BODY, meer inzicht in mijn gezondheid en de invloed van voeding daarop (Chinese Voedingsleer vanuit de 5 elementen).

Het SOUL stuk loopt voor mij als een rode draad door ieders leven. Ontdekken wie je bent, wat je talenten zijn bepaalt welke opleiding je kiest en welke loopbaan het beste past (WORK).


Hoe zou jij je Levensgeluk willen versterken?


Halverwege je leven volgt er vaak een nieuwe periode SOUL en WORK. Je merkt het aan onrust in jezelf en dat je geen echt plezier of vervulling meer uit je werk haalt. Je voelt aan alles dat je op een kantelpunt in je leven staat en nieuwe keuzes wilt maken.

Het gaat om het herontdekken wie je ook alweer was of altijd wilde zijn.

Mijn visie is dat het in elke fase om jou draait. Jouw energie die weer in balans mag komen.
Elke klant kiest daarvoor zijn eigen startpunt.

Zoals ik begon met HOME (voor mezelf en mijn klanten) en nu op SOUL en WORK zit zo kan voor jou de eerste stap juist MIND zijn. Om als eerste de rust in jezelf terug te brengen om vandaar uit andere keuzes te kunnen maken.


Wil jij aan de slag met het versterken van je Levensgeluk? 
Laat het me gerust weten want voor elke fase heb ik een passende oplossing om de balans en flow terug te brengen en daarmee je levensgeluk te versterken.

>> Start met de ontdekking 'wie je bent' voor een lichter leven

Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Kleurspecialist, Feng Shui Life Coach en Grafisch Vormgever. Ik werk voor creatieve ondernemers die verlangen naar minder stress en meer genieten en een sfeervol thuis met een goede energie.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>