Mijn Projector talenten volgens Human Design

Human Design Bodygraph

Een Projector in Human Design... als je er eenmaal op zoekt dan vind je een schat aan informatie. Over wie je bent, wat jou specifiek kenmerkt (je profiel-lijnen, autoriteit, manier van beslissen) en tal van andere interessante weetjes over jezelf.

Jouw body graph kun je gratis downloaden op www.jovianarchive.com

De volgende stap is ontdekken wat al jouw 'poorten', de cijfertjes in je chart, betekenen en de kanalen (2 poorten die met elkaar verbonden zijn door een rode, zwarte of gemixte lijn).

Als een Projector 1/3 (onderzoeker/experimenteerder) vind ik het superleuk om dit voor mezelf en voor anderen uit te zoeken. En dan vooral te zien of 'het klopt' met wat ik zelf denk. Trouwens precies het kenmerk van een 1/3 profiel... onderzoeken en eerst eigen ervaring opdoen.

Sta jij nou op een punt in je leven dat je het even niet meer weet. Dan is je verdiepen in je eigen Human Design chart (of dit laten uitzoeken) een erg goed idee om je wellicht nieuwe 'levensdoel' te ontdekken.


Human Design talenten


Denk vooral niet te groot, want jouw talent is iets dat je heel gemakkelijk doet. Niks ingewikkelds dus. Dat je bij jezelf denkt..."ja... maar dit kan toch iedereen?" is de verkeerde gedachtegang.

Wat jij kunt en hoe jij de dingen doet is uniek voor jou en juist daarmee kun je anderen helpen.
Je passie is iets anders dan je talent, dat is waar je ogen van gaan stralen en waar je de hele dag bij wijze van spreken over kan praten.

Combineer jouw talent en jouw passie met elkaar en je hebt je levensdoel gevonden.


Als voorbeeld... mijn eigen talenten šŸ˜‰

Mijn eigen Projector zijn vertaalt zich naar een paar van de volgende talenten:

 • Origineel en vernieuwend zijn
  Ofwel kunnen accepteren dat ik ik ben en niet zoals andere mensen. Iedereen is wie die is (of wil zijn), precies wat ik je graag laat ervaren in mijn Kleur Coaching. En waar ik voor mezelf af en toe zo veel moeite mee heb om dat 'anders zijn' juist te accepteren.

 • Logisch nadenken
  Dat vind ik makkelijk en hoef ik weinig moeite voor te doen. Misschien doe ik dat wel iets teveel... mijn kleur Geel in plaats van meer te luisteren naar mijn balanskleur Paars, gevoel en intuĆÆtie. Meer over wat Kleur over jou vertelt vind je hier.

 • Integer en deugdzaam zijn
  Een voorbeeld zijn voor anderen, ben ik dat... ? Wie weet, jij mag het zeggen.

 • EfficiĆ«nt zijn
  De focus leggen op wat ik echt heel leuk vind en loslaten wat me niet meer bevalt.
  Een proces waar ik volop inzit en jou ook met Kleur en Astrologie in begeleid.

 • Opnieuw uitvinden
  Niet bang zijn om delen van wie ik ben (identiteit) los te laten en mezelf letterlijk opnieuw uit te vinden. Grappig detail is dat ik dat vaak roep... 'ik vind mezelf elke dag opnieuw uit'.

 • Vindingrijke oplossingen bedenken
  Helpen vanuit een liefdevol hart en zo zorgen voor de veiligheid en het welzijn en het geluk van anderen te bevorderen. Hoe mooi komt dat overeen met mijn Feng Shui adviezen.

 • Weten hoe je iets moet verwoorden
  Zo bijzonder dat dit ook in mijn Chart staat! Dit talent staat voor het raken van mensen en een boodschap goed kunnen laten klinken of resoneren. Het is precies mijn doel met Energetic Branding. Op jouw website jouw passie, jouw energie vertalen naar de juiste kleuren en teksten zodat ze op hun beurt weer jouw klant raken.

Toch bijzonder waar het invullen van je geboortedatum toe kan leiden. Meer inzicht in de talenten die je van nature al hebt meegekregen om daar vervolgens je leven en je business mee te verrijken.

Nieuwsgierig naar jouw Human Design Geboortekaart?
Vraag hier jouw Human Design Reading aan >Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Kleurspecialist, Feng Shui Life Coach en Grafisch Vormgever. Ik werk voor creatieve ondernemers die verlangen naar minder stress en meer genieten en een sfeervol thuis met een goede energie.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>