Welk interieurtype ben jij?

Nicky Beentjes - Vital Living - kleur- en stijladvies

​Elk interieurtype woont, dat is zeker. Maar... niet elk type is tevreden met zijn of haar interieur. ​Wonen is dan niet meer zo plezierig omdat je je ergert en ​graag wat zou willen veranderen. ​

​De volgende vraag is dan... hoe en door wie je het liefst geholpen zou willen worden​​? ​​Ik kan door 1 deur met alle types, alleen niet alle types kiezen voor ​professioneel advies.

​5 verschillende Interieurtypes

1. De creatief

Ziet overal kansen en mogelijkheden. Dat rare stoeltje bij de kringloopwinkel gecombineerd met een oud gordijn van oma en een blik verf dat nog over was. En voilà een hippe stoel is geboren. Dit interieur is verrassend en elke maand anders.

2. De designer

Gaat voor weinig maar goed. ​Kiest bewust en heeft oog voor goed design.​ Kan een minimalistisch interieur hebben waar enkele top designstukken in staan. Spaart eerst en schaft dan pas aan. Is happy met z'n spullen maar mist soms wat intimiteit en gezelligheid in z'n interieur.

3. De waaier​

Dit interieur is er een van laat maar waaien. Het zit, ligt en werkt prima. Alles met alles gecombineerd, van vroeger en van nu. Af en toe een vlaag van vernieuwing maar meestal blijft alles bij het oude. Allerlei kleuren, materialen en stijlen zijn met elkaar gecombineerd. Het resultaat is rommelig en toch gezellig. Hier hoef je niet bang te zijn om iets kapot te maken.

4. De twijfelaar​ 

Houdt van mooi en eigentijds maar ook van klassiek, fifties of art deco. Kijkt eindeloos woonbladen en wil vorige week brocante en de week erop hip design. Felle kleuren of juist zachte vergrijsde tinten. Een loungebank en verder niks of juist een gezellige bank met 2 losse fauteuils. Zoveel keuzes dat beslissingen wat en hoe continu uitgesteld worden.

5. De compromis sluiter​ 

​Heeft een eigen stijl maar ​man, vrouw, vriend, vriendin ​hebben een andere smaak en stijl. Hij houdt van opgeruimd en ​zij vindt wat accessoires gezelliger. Zij is gek op die oude kast uit de familie, hij kiest liever een strak dressoir. Om gedoe te vermijden laten ze het zoals het is.

​Soms weet je het zelf, soms wil je een andere kijk op je interieur

Welke type je ook bent en wat je vraag ook is, als jij toe bent aan een Feng Shui blik op je inrichting ondersteun ik je graag.

(​Welk type ik zelf ben? Een combinatie van de creatief en de designer, maar dat had je misschien al geraden ;-))


Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Feng Shui Life en Business Coach voor als je wilt gaan doen wat ècht je hart heeft. Van je unieke talent ontdekken tot de sfeer en energie in je huis en kantoor ondersteunend maken aan jouw doel.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>