Wie zijn de ‘helpers’ in jouw leven?

Hulp krijgen als je het even moeilijk hebt​, iemand die je een steuntje in de rug geeft dat is altijd fijn. Er zijn echter ook 'vermomde' helpers in je leven. Waarvan het op het eerste gezicht lijkt alsof ze je eerder in de weg zitten dan dat ze je ​onderseunen.

Denk ​aan een ​lastige baas, een collega ​aan wie je je groen en geel ergert of een vroegere pestkop op school.​ Het lijkt moeilijk voor te stellen maar toch kunnen die er de oorzaak van zijn dat je verder komt in je leven.

Helpers in je leven brengen je hoe dan ook verder, of je dat nu leuk vindt of niet. 

  • Die pestkop op school vroeger heeft er misschien wel voor gezorgd dat je nu anderen helpt die in dezelfde situatie zitten.
  • Die collega die je steeds tegen de haren instrijkt heeft ​zorgde ervoor dat je een andere baan zocht waar je de liefde van je leven tegenkwam​.
  • Of die coach die ​dingen ze​i die je eigenlijk niet wil​de horen maakte dat je een betere ondernemer werd.

Dat zijn de ware 'helpers' in je leven, jouw 'levenspadgidsen'. Zij brengen jou op het pad dat je dient te lopen in dit leven. Ook al vind je het op het moment zelf helemaal niet fijn (en ben ik me ervan bewust dat de gevolgen van pesten zwaar onderschat zijn!).

Met Chinese Astrologie kom je er snel achter wie, op welk vlak en in welke periode zo'n gids zich aan jou presenteert.

Een 'klik' hebben met je helpers of juist niet?

Een klik hebben met iemand is altijd fijn. Het maakt dat je je veilig en vertrouwd voelt bij iemand. Je vindt elkaar aardig, kunt goed met elkaar opschieten wat samenwerken productief maakt.

Toch zijn het juist vaak de mensen waar je het niet zo goed mee kunt vinden die zorgen voor vooruitgang en ontwikkeling in je leven. Zij laten je een spiegel zien, vertellen je iets over jezelf waar je aandacht aan mag schenken. Als je ervoor openstaat tenminste.

Die mensen, 'helpers' in Chinese Astrologie, die zorgen voor de echte groei in jou.

Zelf ben je ook een ​Levenspadgids of helper

Want het werkt twee kanten op. ​Zij bieden jou hulp en jij helpt hen.

Als je weet wie jou helpers zijn heb je een deel van je eigen 'schat' gevonden en kun je daar optimaal gebruik van maken.

Voor je relatie, in je werk, voor je kinderen of je netwerk. Hulp vragen en hulp krijgen van de juiste mensen in je omgeving. Daar gaat het om en dat brengt je verder in je leven.

​​Wanneer ​​gebruik je dit principe van 'helpers'​?

​​​​Je zit met vragen​ en wilt antwoorden ​of oplossingen

Dan kun je het natuurlijk aan Jan en Alleman in je omgeving vragen maar je vraag stellen aan de juiste 'helper' in je leven is een stuk effectiever. Die heeft namelijk op energetisch niveau een 'klik' met jou en zal je zeker verder brengen.

Het hoeft je vriend niet te zijn maar weet dat hij of zij de juiste persoon voor j​ou is.

Je bent coach en wilt ​graag de klanten die jij het beste kunt helpen

Weet je jouw eigen 'helpers' dan heb je alleen een geboortedatum van jouw klant nodig om te weten of jij de geschikte coach voor ze bent.

​Er natuurlijk wel van uitgaand dat jij de expertise hebt waar je klant om vraagt.

​Wie zijn jouw ​persoonlijke gidsen?

Degenen die je kunnen helpen aan goede contacten, een lening, een huis, kennis, liefde?

​Aan de hand van jouw Chinese Astrologie bekijk ik van wie, wanneer en op welk vlak jij hulp kunt verwachten.

​​Ontdek ​meer met een Life of Business Consult vanuit Chinese Astrologie

Vijf Elementen Geboortekaart


​​Of je nu vragen hebt over je werk of privé, je Geboortekaart ​geeft hier antwoord op en richting in.

Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Feng Shui Life en Business Coach voor als je wilt gaan doen wat ècht je hart heeft. Van je unieke talent ontdekken tot de sfeer en energie in je huis en kantoor ondersteunend maken aan jouw doel.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>