Wat is Energetic Branding?

Ontdek jezelf met Kleur

Energetic Branding gaat over Energie. De energie van wie je bent en wat je doet in lijn brengen met wat je uitstraalt. Als mens maar ook als ondernemer. In je bedrijf en met je zakelijke communicatie. Want hoe meer je 'jou' uitstraalt, hoe meer de juiste klanten naar jou toegetrokken worden.

Energetic Branding gaat ook over Kleur Bekennen. Ontdekken wat jouw unieke ondernemerskracht is en eindelijk durven toegeven aan je diepste verlangen.
Je verlangen om in de wereld te zetten wat je tot nu toe steeds verborgen hield, maar nu echt het licht mag zien.


Stel je een radio voor...

Je hebt je er helemaal op verheugd. Jouw favoriete muziekprogramma op de radio. In gedachten dans je al met de muziek mee en geniet je met volle teugen. Alleen wat blijkt... de frequentie waarop de muziek uitgezonden wordt kun jij op de plek waar je zit niet ontvangen.

Je baalt als een stekker. Moppert op alles en iedereen maar je kunt de uitzending toch echt alleen luisteren op de aangeboden frequentie en die is nu niet beschikbaar.

Zo is het ook met jouw eigen frequentie. Of het nu over het aantrekken van klanten gaat, je droomhuis of droompartner. Wat jij in energie uitzendt, bewust of onbewust trek je ook aan.


Energetic Branding is precies dat

Wie jij bent, jouw energie, jouw 'kleur' trekt precies de klanten, gebeurtenissen aan die passen bij jou. En dat ging jaren goed. Tot nu.

De laatste tijd merk je dat wat jij uitstraalt en wat je aantrekt je niet meer echt gelukkig maakt.

Je bent veranderd. Jouw 'kleuren', jouw frequentie klopt niet meer met het werk dat je doet én de klanten die bij je aankloppen.

Je kunt ze wel helpen. Dat is het probleem niet. Je doet het nog steeds met aandacht en levert nog steeds kwaliteit.

Alleen word je er niet meer zo blij van, wat je doet geeft je geen echte vervulling meer.

Je bakt gewoon liever taarten dan dat je soep maakt

Dat is de situatie.

De soepklanten wil je niet voor het hoofd stoten maar liever heb je dat ze taarten van je kopen. Maar hoe los je dat op een mooie manier op?

In dat geval heb je Energetic Branding nodig.

Om precies te ontdekken wat 'jouw nieuwe frequentie' wordt, jouw nieuwe 'kleur' die weer een match gaat vormen met de klanten die je aantrekt.

De klanten waar je nog blijer van wordt en je echte vervulling geven. Omdat je dan doet waar je voor bestemd bent.


Wat wordt jouw 'nieuwe kleur'?

Het is een ontdekkingstocht met Kleur en Energie. Een reis waarin we samen ontdekken wat jouw nieuwe 'kleur' wordt. Wie je bent, wie je wilt zijn, wat je gaat aanbieden en voor wie.

Kleur heeft ook een energie, een trilling én daarbovenop heeft kleur ook een betekenis. Dat samen... de energie van de kleur en de betekenis die gaan we gebruiken voor je nieuwe richting.

En als we dat weten, dan passen we je nieuwe kleuren toe, letterlijk en figuurlijk. Voor je website bijvoorbeeld. In structuur, tekst, vormgeving en stijl.

Zodat jouw nieuwe energie, weer helemaal matcht met wie je bent en aantrekt wat jij het liefste wilt.


Benieuwd naar jouw 'nieuwe kleuren'?

Bekijk dan mijn Energetic Branding pakket.

Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Kleurspecialist, Feng Shui Life Coach en Grafisch Vormgever. Ik werk voor creatieve ondernemers die verlangen naar minder stress en meer genieten en een sfeervol thuis met een goede energie.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>