Waarom een Feng Shui plattegrond?

Je kansen op liefde en geld vergroten met je interieur

Als je Feng Shui wilt gebruiken om je financiële of liefdesgeluk* te activeren dan is het eerste wat je nodig hebt een Feng Shui plattegrond. Een plattegrond van je huis met daarop aangegeven de zogenaamde ’24 mountains’. De onderverdeling in de 8 windrichtingen en per windrichting een verdeling van 3 x 15 graden.

*Klik op de link om mijn Gratis Feng Shui en Liefde e-book aan te vragen

Elke jaar bekijkt Feng Shui waar de energie gunstig en ongunstig is en waarvoor. Waar kun je beter niet je tuin omspitten, verbouwen of veel lawaai maken. Doe je dit wel dan ‘trigger’ je hiermee de energie met als mogelijk gevolg: financieel verlies, gezondheids- of relatieproblemen.

Als je deze (ingevulde) plattegrond van jouw huis hebt laten maken dan weet je precies welke delen van jouw huis gevoelig zijn voor ‘ongeluk’ maar ook voor ‘geluk’. Welke delen van jouw huis zijn goed voor studie, romantiek, investeringen, carrière en je algemene welvaart. Maar ook… welk deel van je huis is gevoelig voor inbraak, voor conflicten en ziekte.

Je hebt met deze plattegrond en de uitleg ervan voor jouw huis een leidraad voor het komende jaar om je geluk een boost te geven en mogelijke problemen te voorkomen.

Feng Shui plattegrond

Vergroten van financieel geluk

Heel veel mensen hebben weleens gehoord dat je je welvaart kunt vergroten door water in je huis te plaatsen. Maar waar doe je dat precies? Met deze plattegrond weet je voortaan de exacte plek. Ook heeft ieder huis heeft een zogenaamde “Lucky Money Spot”. Een plek waar je het beste je kleingeld kunt bewaren om je financiële geluk te boosten.

Ben je single en op zoek naar een partner?

Dan kun je aan de hand van je geboortedatum precies bepalen waar voor jou de zogenaamde Peach Blossom ster zit. De ster die je aantrekkelijker maakt. Sommige mensen hebben de ster in hun geboortekaart maar je kunt hem ook in je huis activeren. Hoe? Door op de juiste plaats in je huis een grote glazen vaas met bloemen neer te zetten.

Wil je ook jouw financiële en liefdesgeluk een boost geven met
Feng Shui?

Dat kan. Bel voor een afspraak naar 023-5320762 of 06-53205588 of
klik op de foto om mijn Feng Shui e-book over Liefde te downloaden.

omslag_fengshuiliefde

 

Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Feng Shui Life en Business Coach voor als je wilt gaan doen wat ècht je hart heeft. Van je unieke talent ontdekken tot de sfeer en energie in je huis en kantoor ondersteunend maken aan jouw doel.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>