Eerst moe toen energie met de Helder Hoofd Sessies

energiek zijn met Helder Hoofd Sessies - Vital Living

Hi Nicky,

Heel erg bedankt voor de serie ​Helder Hoofd Sessies.

“Voor de clearings was ik eraan gewend geraakt om elke nacht een of meerdere keren wakker te worden. Ik was ook heel erg druk in mijn hoofd, maar ik schreef dat toe aan de beginnende overgang. Vooral bij de eerste ​Helder Hoofd Sessie was het effect enorm.

Eerst moe toen energiek


Ik was tijdens de clearing heel erg moe, maar na een paar uur werd ik er juist heel energiek van. En ik sliep de eerste paar nachten erna als een roosje. Heerlijk om op die manier bij te kunnen tanken. Het geeft me nu vooral een nog groter bewustzijn dat onrustig slapen niet persé nodig is en dat er dan dus dingen zijn die opgeruimd moeten worden.

Dat maakt voor mij duidelijk dat ik nog beter voor mezelf moet zorgen en eerder de tekenen van moeheid moet oppikken. Verder is het gewoon heerlijk om te weten dat de optie voor clearing beschikbaar is voor het geval ik er zelf niet uitkom.

Meer energie en meer zelfvertrouwen


Al met al heeft het me meer energie gegeven en meer zelfvertrouwen.”
Nogmaals bedankt. Ook voor de 5 elementen voeding recepten op je receptenblog​. Ik heb er inmiddels een paar van uitgeprobeerd. Heel lekker.

Hartelijke groet,

Monique

Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Feng Shui Life en Business Coach voor als je wilt gaan doen wat ècht je hart heeft. Van je unieke talent ontdekken tot de sfeer en energie in je huis en kantoor ondersteunend maken aan jouw doel.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>