Heeft jouw man stress?

stress verminderen

Stress... dat zie je aan alles. Je man is een schat, alleen zo nuchter als de zwarte aarde waar je je plantjes in zet. Alles wat maar enigszins 'ruikt' naar alternatief en zweverig vind ie onzin. En daar sta je dan, want je ziet dat hij gespannen is en stress heeft en je wilt hem zo graag helpen.

Jij weet dat er alternatieve manieren zijn om rustiger te worden, je hoofd leger te maken en meer energie te krijgen en weet of hebt het gevoel dat ​Helder Hoofd Sessies hem goed zouden doen. Maar hoe krijg je hem zo ver?

Waar heeft jouw man stress van?


​Je merkt aan hem dat er iets dwarszit, dat ie het te druk heeft op zijn werk, de stress boven z'n hoofd groeit en hij echt toe is aan meer ontspanning of een vakantie.

Even niks aan z'n hoofd, vooral geen gedoe en veel 'moeten' maar liever gedachteloos kijken naar de wolken, met z'n kind spelen, een ijsje eten op een Italiaans pleintje of samen genieten van een zonsondergang. Het ultieme vakantiegevoel dus eigenlijk.

Dé manier ​voor ontspanning zonder moeite

Speciaal voor jullie 'gestresste' mannen, vrienden, kennissen een aanbod voor:

  • meer ontspanning
  • een helder hoofd
  • meer focus
  • én meer energie

Want die 'rugzak' met stress en allerlei zorgen die hij meedraagt is gewoon te vol!

​Helder Hoofd Sessies

Met een ​HHS oftewel Clearing ​wordt die rugzak vol stress steeds een beetje leger. En het fijne is, hij hoeft er niks voor te doen of te laten. De energie die ik hem toestuur doet zijn werk.

Hij laat los wat losgelaten mag worden, in het tempo dat voor hem goed voelt. Een heerlijke manier om van stress af te komen voor je man, vrienden en kennissen en uiteraard ook voor jezelf.

Heb je zelf al een keer ​Helder Hoofd Sessies ontvangen dan weet je ongeveer wat je kunt verwachten. Je voelt je opgeluchter, relaxter, lichter en minder gespannen en maakt je minder druk over van alles en nog wat.

Dat gevoel dat kan ook voor je partner, want de Helder Hoofd Sessies zijn altijd tweeledig, voor jou én voor iemand anders. In dit geval je partner.

Hoe leg je ​dit nou uit aan je partner?

Nou, eigenlijk niet... hij kan het het beste over zich heen laten komen, zelf ervaren. Maar als je wat wilt uitleggen... zeg dan dat hij een EnergieBoost ontvangt waar hij verder zelf niets voor hoeft te doen.

Hij hoeft nergens heen en nergens rekening mee te houden. Het is een meditatie op afstand die niks van hem vraagt maar toch zijn 'rugzakje' met stress en zorgen opschoont.

​Hierdoor kan hij in het dagelijks leven meer en beter afstand ​nemen van alles wat er speelt. Meer uitleg over de effecten ontvang​ je per e-mail na de ​eerste Helder Hoofd Sessies.

Gun jij je partner het gevoel van een relaxte vakantie?

Als jij je partner dit ook gunt geef hem dan op ​voor ​4 weken Helder Hoofd Sessies of lees er eerst iets over. ​Dan wens ik jou alvast een relaxte man 🙂

Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Feng Shui Life en Business Coach voor als je wilt gaan doen wat ècht je hart heeft. Van je unieke talent ontdekken tot de sfeer en energie in je huis en kantoor ondersteunend maken aan jouw doel.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>