Je verwarring de baas

verwarring in jezelf

Afronden en opnieuw beginnen

Verwarring alom, zo lijkt het tenminste als je wat meer dan gevoelig bent dan anderen. Verwarring in jezelf, wie ben je, wat wil je, wat zegt je hoofd, of je hart? Wat wil je beslist anders in het nieuwe jaar?

Als je dit herkent ben je niet de enige. We hebben een behoorlijk heftig jaar achter de rug dat je het liefst wilt afsluiten om volgend jaar heerlijk opnieuw te beginnen.

En bovendien is 2016 in de numerologie een 9 jaar, een jaar van afronding. Dus het kan kloppen dat jij dat gevoel van afsluiten en opnieuw beginnen ook hebt. Oude zaken loslaten en iets nieuws beginnen dat is het heersende gevoel dat ik in mezelf herken.
Wat ga jij veranderen? Een paar suggesties om je op weg te helpen.

More...

Vitaler worden

Welke nieuwe gezonde gewoonte ga jij invoeren? Elke dag een rustige wandeling van 30 minuten. Gewoon lopend naar een iets verder gelegen supermarkt. Alleen op vrijdag en zaterdag een wijntje op tafel. Drie dagen per week geen vlees... Kleine veranderingen die veel beter vol te houden zijn dan 5 dagen sporten, nooit meer wijn en al het vlees in de ban.

Meer romantiek

Voel je nog romantiek, vlinders in je buik of jaag je ze juist achterna? Of... zit de sleur een beetje in je relatie? De decembermaand is al druk genoeg en is soms ook een snelkookpan voor emotionele uitbarstingen. Daarom... heb je een lief, verras hem of haar met een leuk uitje, gewoon voor met z'n twee.

Een dagje naar een andere stad en uitgebreid lunchen geeft je letterlijk weer even een andere blik op elkaar. (Al is het maar omdat je je eigen muren niet ziet). Natuurlijk, dat weekendje weg of een weekend naar een buitenlandse stad zijn helemaal top, maar soms niet altijd haalbaar.

Ander werk

Ga je nog met plezier naar je werk? Of ben je juist op zoek naar ander werk? Bedenk dan eens welke activiteit je doet die je de tijd doet vergeten en je zelfs doet als je er geen geld voor krijgt. Is dat iets wat je kunt integreren in je baan of je werk?

Als je werkzoekend bent bedenk dan niet alleen je functie maar ook het type bedrijf waar je zou willen werken. Welke branches spreken je aan, hoeveel mensen zouden in jouw ideale bedrijf mogen werken, in welke plaats mag je droombedrijf staan? Dat maakt het voor het universum (maar ook voor je netwerk) veel makkelijker om iets geschikts voor je te vinden.

Extra aanmoediging nodig?

Die geef ik je graag. Helderheid en daadkracht bijvoorbeeld. Zodat je ook echt aan de slag gaat met wat je van plan bent. Wil je dat? Lees dan meer over Energy Clearing.​


 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Feng Shui Life en Business Coach voor als je wilt gaan doen wat ècht je hart heeft. Van je unieke talent ontdekken tot de sfeer en energie in je huis en kantoor ondersteunend maken aan jouw doel.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>