Feng Shui training in Warschau

Feng Shui training in Warschau

Een Feng Shui training in Warschau van een Indiase en Poolse Feng Shui Master voor een intensieve studie over de invloed van energie op je huis en kantoor.

Hoe wend je die invloed aan om te bereiken wat je wilt? De methoden daarvoor zijn 'Xuan Kong Da Gua' en 'Qi Men Dun Jia'.

Je wilt bijvoorbeeld meer klanten in je winkel, meer personeel aantrekken, meer opdrachten of meer kansen op relatie en financieel gebied. Allemaal zaken die je vanuit dit holistische perspectief aan kunt pakken.

Een ander onderdeel van mijn studieweek was het leren werken met Spirituele Feng Shui (Qi Men Dun Jia) om zaken in je leven te duiden en te beïnvloeden.

Denk dan bijvoorbeeld aan een goede uitkomst voor:
- een sollicitatie
- een examen
- een rechtszaak
- belangrijke bespreking
- sales meeting
- maar ook welk huis gunstiger voor je is als je uit twee moet kiezen

Je leert ook werken met je persoonlijke spirituele gids, het kiezen van de juiste dag en het juiste uur + de juiste plek in je huis en in welke richting je kunt zitten of lopen om een gunstige uitkomst te beïnvloeden.

Met een achtergrond in Feng Shui en 5 Elementen is de informatie begrijpelijk maar toch nog behoorlijk complex.

Alles wat ik in de loop der jaren geleerd heb wordt in beide systemen gecombineerd. En behalve je kennis en ervaring gebruiken is ook het hebben van een open mind, bereidheid tot nieuwe inzichten en het loslaten van je vastomlijnde ideeën over 'dingen zijn wat ze zijn en niet te veranderen' een belangrijk aspect bij deze studies.

Maar als je dat kunt dan gaat er een wereld vol bijzondere kennis en spannende mogelijkheden voor je open! Ik word er in elk geval helemaal blij van om dit voortaan toe te passen in adviezen voor jullie. Het optimaliseren van de energiestroom in je huis om zo je leven leuker en gelukkiger te maken.

training warschau

Invloed op je leven met Xuan Kong Da Gua

We staan allemaal onder invloed van de kosmos of je dat nu wilt of niet. Jij maar ook je huis. Met dit systeem bekijk je wat de invloed van de kosmos is op de plek waar je woont of werkt en wat dat voor jouzelf en je gezinsleden betekent.

Die kosmische invloed bepalen doe je met Xuan Kong Da Gua, het werken met hexagrammen (bekend van de I Tjing, de 6 gebroken of vaste lijnen boven elkaar). Iedere voordeur is gelinkt aan een specifiek hexagram en dat vertelt je wat jouw huis voor jou betekent. Wat het wonen in dat huis jou brengt.

Nu kan het zijn dat jouw leven helemaal niet zo lekker loopt en dat je dat graag wilt veranderen. Wat je met dit systeem kunt bereiken is een positieve invloed uitoefenen op het energieveld dat mogelijk stagnaties in je leven genereert.

De combinatie van richting en locatie van voordeur in samenhang met de plaatsing van bed, bureau, kookplaat en andere deuren en ramen + je eigen astrologie geeft specifieke uitkomsten die je helpen of juist tegenwerken in je leven. Weten welke combinaties het meest gunstig zijn voor jou is wat je met dit systeem onderzoekt en vervolgens implementeert in je huis of je kantoor.

Daarvoor is het wel nodig dat je:

  • Voor jezelf weet wat je wilt, wat zou je graag willen in je leven? Zonder duidelijk doel krijg je ook geen goede uitkomst.

  • De betekenis van de hexagrammen weet om zo te bepalen welke hexagrammen jou gaan helpen.

  • Een relatie hebt met het hexagram, ofwel het hexagram zit ook in jouw eigen astrologie, is vindbaar in je huis of op een bepaalde datum. Dit versterkt namelijk jouw eigen connectie ermee.

  • De juiste structuur kiest waar het hexagram deel van uit maakt omdat je zo invloed krijgt op het eindresultaat.

  • Je deze hexagrammen op de juiste wijze geactiveerd hebt.


De juiste 'structuur' kiezen voor wat je wilt

Als je weet welke 'structuur' of groep van hexagrammen het beste past bij wat je wilt dan creërt het gebruiken van die structuur een specifieke vibratie of energieveld.

Vervolgens bereken ik de juiste datum en tijd waarop de afstemming moet zijn en ontstaat er een instant connectie. Daarna activeer je het geheel met de plaatsing van water, vuur, beweging, deuren, bedden, kookplaat en bureaus op de betreffende hexagrammen en dat geeft het beoogde resultaat.

In de praktijk

Deze toch wel complexe theorie wordt natuurlijk pas leuk met praktijkvoorbeelden die in de les gegeven werden. Zoals een winkelier die zijn klanten weer terugkreeg, een restaurant dat weer goed ging draaien of persoonlijke verhalen van mensen die hun partner weer terug kregen door het werken met dit systeem. Echt heel bijzonder om te horen.

Samenvattend kun je zeggen dat het gaat om het creëren van een optimale energiestroom tussen allereerst de voordeur (de ingang van Ch'i) en de Ch'i van de omgeving en daarna tussen ingang en de plaatsing van overige deuren, ramen, bureau (of kassa), kookplaat en bed.

Het vraagt behoorlijk wat reken- en meetwerk om het allemaal 'kloppend' te maken maar gezien de voorbeelden die ik tijdens de training gehoord heb zeker de moeite waard.


> Kijk hier voor Feng Shui Interieuradvies

 

 

Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Feng Shui Life en Business Coach voor als je wilt gaan doen wat ècht je hart heeft. Van je unieke talent ontdekken tot de sfeer en energie in je huis en kantoor ondersteunend maken aan jouw doel.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>