Feng Shui en zeezout

feng shui en zeezout

Ooit weleens op bezoek geweest bij mensen die net ruzie hebben gehad? Op het eerste gezicht lijkt er niets aan de hand. Toch kan het voorkomen dat je je niet op je gemak voelt.

Zeezout 'tip'


Soms voel je bij binnenkomst toch een bepaalde spanning. Heb je zelf net een meningsverschil of ruzie gehad met je kind of je partner en krijg je bezoek dan is de oplossing super simpel.

Strooi wat zeezout op de vloer in de kamer waar je de ruzie had en het zeezout, dat heel erg yang is absorbeert de negatieve Ch'i (energie).

Belangrijk is wel dat je het de volgende dag opveegt of opruimt en direct buiten je huis weggooit.


Zeezout in je nieuwe huis


Ook als je net in je nieuwe huis komt en de energie van de vorige bewoners wilt 'reinigen' is het praktisch.


Feng Shui in een studentenhuis


Is er in jouw huishouden (of in het studentenhuis waar je woont) vaak onenigheid, discussies of gewoon een onrustige energie?

Doe dan 2 scheppen zeezout (liefst zo zuiver mogelijk van een natuurvoedingswinkel) in een wit (= kleur van het element metaal) aardewerken potje (deksel hoeft er niet op) en zet het neer op de grond achter je meubilair in het Noordoosten en Zuidwesten van je huis.

De noordoost en zuidwesthoek van ieder huis heeft een onstabiele aarde-energie die gekalmeerd word door het plaatsen van zeezout.

Dit komt omdat volgens de 5 elementen cyclus het element Aarde verzwakt wordt door het element Metaal (het zeezout).

Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Feng Shui Life en Business Coach voor als je wilt gaan doen wat ècht je hart heeft. Van je unieke talent ontdekken tot de sfeer en energie in je huis en kantoor ondersteunend maken aan jouw doel.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>