Feng Shui en zeezout

Ooit weleens op bezoek geweest bij mensen die net ruzie hebben gehad? Op het eerste gezicht lijkt er niets aan de hand, maar toch voel je de spanning tussen beiden.
In je eigen huis kan dat natuurlijk ook gebeuren en wat je daar tegen kunt doen is heel erg simpel!

Strooi wat zeezout op de vloer in de kamer waar je de ruzie of irritatie had en het zeezout,
wat heel erg yang is, absorbeert de negatieve Ch’i.
Belangrijk is wel dat je het de volgende opveegt of opruimt en vervolgens direct buiten je huis! weggooit.

Waar het ook prima voor werkt is als je in een nieuw huis komt en de energie van de vorige bewoners wilt reinigen. In het geval dat je voelt dat er zelf een onrustige energie in je huis heerst of er zijn steeds discussies tussen jou en je kinderen, je kinderen onderling of tussen kamerbewoners in een studentenhuis is er een iets andere oplossing.

Doe twee scheppen zeezout (liefst zo zuiver mogelijk van een natuurvoedingswinkel)  in een wit (= kleur van het element metaal) aardewerken potje (hoeft geen deksel op) en plaats deze op de grond achter je meubilair in het Noordoosten en Zuidwesten van je huis.

De noordoost en zuidwesthoek van ieder huis kennen een onstabiele aarde-energie die gekalmeerd wordt door het plaatsen van zeezout.

Welke tips ken jij om je huis energetisch te reinigen? Deel ze hieronder!

About the Author Nicky

Schatgraver naar dat wat jij het allerliefste wilt zijn en doen. Met hulp van Chinese Astrologie, Feng Shui en Creatief Inrichten.

follow me on:

Leave a Comment: