Feng Shui en de Bagua tekenen op je plattegrond

De Bagua, het Feng Shui raster met de 9 levensgebieden is een mooi gereedschap om inzicht te krijgen in de invloed van jouw huis op je leven en zaken eens aan te pakken. Het maakt je bewuster van wat er speelt, wat er blokkeert en wat je zou willen veranderen.

De Bagua geeft inzicht in jouw leven

Werken met de Bagua-methode is een van de meest eenvoudige manieren om met Feng Shui te starten en laat je je huis en de inrichting ervan opnieuw ontdekken.

De basis is eenvoudig. Verdeel je plattegrond in een raster met 9 vakken. Elk vak staat  voor een levensgebied en vertelt je iets over jezelf en hoe je die ruimte in je huis gebruikt en ervaart. Het wordt wat complexer als er vreemde hoeken in je plattegrond zitten, delen van je huis missen of juist uitgebreid zijn. Dan is het even puzzelen hoe je dit schema op de juiste manier gebruikt.

Als jij al een keer geprobeerd hebt de Bagua op je plattegrond uit te tekenen maar er niet helemaal uitkomt dan help ik je graag en kies je uit de volgende mogelijkheden:

1. Check van je zelfgetekende Bagua tekening
Je bent al een eind op weg maar hebt toch nog wat twijfels of het wel goed gedaan hebt. Mail me je tekening en ik check of je de Bagua op de juiste manier over je plattegrond gelegd hebt.
47 euro

2. Bagua laten tekenen
Je hebt een plattegrond van je huis en wilt zelf aan de slag met Feng Shui. Het enige dat je nodig hebt is jouw plattegrond met daaroverheen de Bagua tekening met de levensgebieden en kleuraanduidingen. Je trekt zelf je conclusies. Mail me je plattegrond en ik teken de Bagua er voor je op.
97 euro

3. Aan de hand van je zelfgemaakte Bagua tekening, kleuradvies voor 1 ruimte
Je begrijpt de bedoeling maar hoe ga je nu verder? Hoe interpreteer je wat je nu in je huis hebt staan naar hoe het volgens de Bagua ook zou kunnen. En is het dan de bedoeling dat je alleen maar die ene kleur gebruikt of kan het ook met andere kleuren? En wat als je de vloerbedekking niet kunt veranderen en die heeft de 'verkeerde' kleur? Hoe krijg je een goede balans in de ruimte?

Antwoord op deze vragen krijg je als je me je plattegrond, de Bagua tekening én foto's van alle hoeken van de kamer mailt plus je vragen en opmerkingen. Ik help je uit de brand en je krijgt het advies met kleurideeën keurig per mail weer terug.
197 euro

4. Je vindt het reuze interessant en wil graag iemand die met jou meekijkt in je huis
Stuur me een mail met plattegrondtekeningen van alle verdiepingen (zoals je meestal op Funda ziet), het bouwjaar of de bouwperiode van je huis én de geboortedata van alle gezinsleden inclusief jijzelf. Ik neem dan contact met je op om een afspraak te maken voor een Feng Shui Bagua meekijkadvies bij jou thuis.
397 euro (ex reisonkosten 0,50 p/km retour vanaf Haarlem)

> naar contactpagina of bel me direct op 06 - 5320 5588

 

 

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

About the Author Nicky

Schatgraver naar dat wat jij het allerliefste wilt zijn en doen. Met hulp van Chinese Astrologie, Feng Shui en Creatief Inrichten.

follow me on:

Leave a Comment: