Een schatkist vol juwelen om jou ‘thuis’ te brengen

Thuis. Thuis zijn. Thuisvoelen.
Hoe is dat voor jou? Hoe thuis voel jij je nog in deze wereld, in jezelf en in je huis op dit moment?
Welk juweel uit mijn holistische schatkist brengt jou thuis?

De wereld om mij en jou heen verandert met de dag. Steeds vaker ervaar je misschien verschillende inzichten met de mensen om je heen. En ontstaat er een gevoel van strijd, frustratie en boosheid in jezelf over de wereld waarin we terecht gekomen zijn.

Ik weet niet hoe het met jou is maar ik voel de druk van buitenaf en in mezelf om keuzes te maken die echt niet goed voelen steeds groter worden. Daarom ben ik vooral bezig met rust vinden, te genieten wat er allemaal wel is en de focus te leggen op lichtheid en schoonheid. Zo kan ik beter omgaan met wat er in de wereld en in Nederland gebeurd.


Je huis, een thuis

Gelukkig is er dan ook nog een vrijplaats, een thuis waar ik helemaal mezelf mag en kan zijn. Waar ik me vrij en veilig voel en liefde vind. Een heel groot goed in mijn ogen en ik adviseer je dan ook heel graag hoe we die vrijplaats, dat thuis, voor jou kunnen realiseren.

Toch blijft er soms die onrust in mijn hoofd zitten. Die bezorgdheid, soms zelfs angst waar de wereld naar toe gaat. Dat het toch echt niet zo kan zijn dat we maar doorgaan met die verdeeldheid. Als waar we nu in zitten het donker is dan is er automatisch ook licht. Er is Yin en Yang, de verhouding is alleen steeds wisselend.

Dus wat kun je zelf doen? Hoe kom je uit die ‘loop’ van angst? Hoe word je weer rustiger?


Start met rust in je hoofd en daarmee in je hart

Een van de opleidingen die me daar goed bij geholpen heeft is het werken met de energie in jezelf en in de ruimte. Energy Clearing ofwel Helder Hoofd Sessies.

Het zorgt ervoor dat je veel beter afgestemd raakt op jezelf in plaats van constant te willen veranderen wat er buiten je gebeurt. Accepteer wat is en blijf in je eigen centrum. Laat alle emoties en gevoelens die bij je opkomen er gewoon zijn.

Je zult merken dat je leven ém jijzelf er een stuk relaxter van worden.

Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Kleurspecialist, Feng Shui Life Coach en Grafisch Vormgever. Ik werk voor creatieve ondernemers die verlangen naar minder stress en meer genieten en een sfeervol thuis met een goede energie.

  • Spreekt me aan! Kleur en energie!

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >