Met Feng Shui een ander huis kopen of verbouwen.

Brengt jouw huis je geluk, liefde en gezondheid?

Elk huisje heeft zijn kruisje.Een bekende Nederlandse uitdrukking en in Feng Shui ook erg waar! Want… elk huis heeft een eigen energie en energiepatroon dat invloed heeft op wie er woont of werkt. Waar staat het huis, hoe is de kwaliteit van de omgeving (is er water, staan er hoge of juist lage gebouwen, is er groen, staat het op een dijk of in een heuvellandschap) allemaal factoren die invloed hebben op de energie in het huis en het leven van de bewoners.

Feng Shui kun je gebruiken om de energie in je huis om te vormen zodat je een positief effect merkt in je gezondheid, relatie en financiën maar voordat je dat doet is het verstandig om eerst te kijken of het huis energetisch bij jou en je gezin past. Dat doe je door voordat je een ander huis koopt op een aantal dingen te letten.

  • de omgeving
  • de kompasligging (waar is het noorden, zuiden e.d.)
  • de plek van de voordeur
  • de plek en indeling van de keuken
  • de basisindeling van het huis

Met een Feng Shui Aankooprapport weet je waar je nieuwe huis aan moet voldoen wil het voor jou en je gezin een gelukkig huis worden. Match je met de energie van het huis, is er een ingang die welvaart, klanten en opdrachten genereert, ligt iedereen in de slaapkamer die voor hem of haar gunstig is qua gezondheid en kun je je keuken zo indelen dat hij goed is voor geld en gezondheid.

Heb je een huis gekocht en ga je flink verbouwen? Muren doorbreken, deuren verplaatsen en vloeren of dak vervangen dan is het ook raadzaam om een Feng Shui Consult te laten uitvoeren.

About the Author Nicky

Schatgraver naar dat wat jij het allerliefste wilt zijn en doen. Met hulp van Chinese Astrologie, Feng Shui en Creatief Inrichten.

follow me on:

Leave a Comment: