Wijsheid Wonderdag voor je Interieur

wijsheid wonderdag haarlem

Help! Ik heb veel te veel ideeën voor mijn interieur!

Dat was het geval bij de klant die momenteel middenin een verbouwing zit en me belde met de vraag... "Ik kom er even helemaal niet meer ​uit met de kleuren en ik wil dolgraag behang​, alleen zie ik ​zoveel moois dat ik het niet meer weet, kun je me helpen?"

Natuurlijk kan ik dat!

Misschien herken jij dat ook wel


De stucadoor, schilder en andere werklui zijn druk bezig. Kleuren moeten gekozen, behang uitgezocht. Maar... wat kies je uit het overweldigende aanbod? Mijn Wijsheid Wonderdag voor je interieur biedt uitkomst.

De Wijsheid Wonderdag voor je ​Interieur

Even uit de rommel en het stof op adem komen bij mij in Haarlem om samen te kijken naar indeling, maatvoering, kleurkeuzes​, behang en allerhande inspiratie voor een gezellig thuis.

En met resultaat! Want wat hebben we samen een prachtige zaken uitgezocht voor de keuken, zitkamer en serre. In elke ruimte een ander behang, lettend op sfeer, gebruik van de ruimte, lichtinval en het uitzicht naar buiten. Alles met elkaar in harmonie.

Wat hebben we gedaan en uitgezocht?

  • ​​Andere indeling voor de keuken waardoor er meer ruimte komt voor een grote eettafel voor 8 personen
  • Feng Shui uitleg voor optimale plaatsing meubilair
  • ​Behangkeuze voor 1 wand in de keuken
  • ​Kleur bepalen voor aanrecht en overige wanden in de keuken
  • ​Keur houtwerk (kozijnen, deuren)
  • ​2x behang voor de zitkamer
  • ​Donkere kleur verf voor de zitkamer
  • 1 wand behang in serre
  • ​Materiaal en kleur voor vouwgordijnen in de serre

Je ziet... we hebben heel veel besproken, keuzes gemaakt en beslissingen genomen. Als resultaat ga je geïnspireerd en met een duidelijk idee hoe het wordt naar huis. ​

wijsheid wonderdag

Alles ​​overzichtelijk bij elkaar in een boekje


Want dat is het grote voordeel als je een Wijsheid Wonderdag bij me boekt. Plattegronden, foto's van je interieur, schetsen, alles wat je mooi vindt aan kleuren, behang, meubilair ​verzamel ik voor je in een handzaam ​boekje.

Hierdoor heb je altijd alles overzichtelijk bij de hand als je ​op een later tijdstip nog wat gaat uitzoeken in een winkel. Dat geeft rust, ruimte en overzicht.

Zit jij middenin een verbouwing​ en wil ​je zeker weten dat je de juiste kleurkeuzes maakt?


​​​​Of ​is een verbouwing niet nodig maar ben je toe aan andere kleuren of meubilair? ​
Weet je wel ongeveer wat je wilt maar ​twijfel je toch nog? Heb je best een dure smaak en wil je echt zeker weten dat alles bij elkaar past en je geen miskopen doet?

Bel me dan voor een Gratis Wondergesprek waarin we bespreken of de Wijsheid Wonderdag voor je Interieur in Haarlem iets voor jou is. 

Scroll verder naar beneden voor meer info en prijs van de Wijsheid Wonderdag

Wijsheid Wonderdag

Wat is de Wijsheid Wonderdag precies?

De Wijsheid Wonderdag is een dag die helemaal in het teken staat van jou en je interieur. Alle vragen die je hebt over kleur, stijl, indeling en Feng Shui en ​​jouw ​plannen en ideeën bespreken we samen.

De dag ​is voor jou alleen, ​bij mij thuis in Haarlem​. Een kleurrijke Zen plek​ en volgens Feng Shui ingericht. Waar je even helemaal weg bent van je eigen 'gedoe', tot rust komt en helderheid en inspiratie opdoet.

Van te voren hebben we eerst uitgebreid telefonisch contact. Vraag ik of je me een aantal zaken kunt mailen zodat ik goed voorbereid ben op je bezoek.

Na ​een eerste brainstorm, schetsen en verfkleuren kiezen​ verwen ik je met een ​(5elementen) lunch​. Daarna gaan we op pad in Haarlem voor de mooiste keuzes voor je interieur.

Of het nu gaat om tegels voor je badkamer, vloer of keuken. Een nieuwe bank, verlichting, behang of gordijnen... jij bepaalt wa​ar we naar gaan kijken.

Na afloop is je hoofd gevuld met kleurinspiratie en heb je de keuzes kunnen maken die bij jou, jouw smaak en jouw huis passen!

De dag in Haarlem is van 10.30 tot 16.30 of van 11.00 tot 17.00 en je investering hiervoor is 595 euro incl. btw. Dit is inclusief de Feng Shui/Interieur voorbereiding en boekje met alle besproken info.

​Wil je ​ook graag een adviesbezoek aan jouw huis (ervoor of erna​) dan is de prijs 795 inclusief btw, exclusief reisonkosten (eerste 30 km gratis, daarna 0,50 p/km)  

About the Author Nicky

Ik ​ontwerp interieurs waarin je je fijn voelt én die je ondersteunen in wat jij in je leven verlangt. Een goede gezondheid, liefdevolle relaties en werk dat je hart heeft. Feng Shui Coaching op het vlak van voeding en talent.

follow me on:

Leave a Comment: