Wat doe jij aan een vol hoofd?

Wegblazen die drukte in jezelf? Of is het niet zo makkelijk? Als je druk bent met je werk, je gezin en ook nog de zorg hebt voor iemand die ziek is dan zit je hoofd razendsnel vol met alles wat je (van jezelf) nog moet en wilt.

En hoe langer die situatie duurt, hoe voller je hoofd. Hoe meer gepieker, hoe slechter je nachtrust, hoe meer fouten je maakt, hoe meer je vergeet en hoe vermoeider en geïrriteerder je je gaat voelen.

Daar kun je natuurlijk van alles aan doen

  1. De natuur in
  2. Lopen of fietsen in de buitenlucht
  3. Sporten
  4. Mindfulness
  5. Yoga
  6. Een weekend weg
  7. Vier weken of langer op reis
  8. En in het ergste geval... thuis zitten door overspannenheid of een burn-out

Goede ideeën maar...

Deze ideeën hebben een paar nadelen: ze kosten je tijd, je moet er de deur voor uit, geld (dat is bij de meeste oplossingen) of zijn gewoon geen optie (werkeloosheid of ziekte). Wat dan wel?


Maar wat als...

Wat als er een manier zou zijn om je hoofd leger te krijgen zonder dat het je extra tijd kost (want dat heb je namelijk niet met zo'n druk leven). Als je dat wilt weten en ervaren lees dan meer over Energy Clearing op Afstand en probeer het een maand.

Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Feng Shui Life en Business Coach voor als je wilt gaan doen wat ècht je hart heeft. Van je unieke talent ontdekken tot de sfeer en energie in je huis en kantoor ondersteunend maken aan jouw doel.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>