Is het tijd voor verandering?

verandering

Hoe is jouw leven nu?

Is het overvol met werk, gezin, zorg voor een ziek familielid of bezorgdheid om je kind dat niet lekker in zijn vel zit? Hol je jezelf regelmatig voorbij en kom je nauwelijks toe aan je rust of simpelweg even stilstaan en genieten?

Veranderen doe je in kleine stapjes

Als je dan eindelijk besloten hebt dat je het echt anders wilt, een verandering in gang wilt zetten blijkt dat nog best lastig. Omdat we vaak verwachten dat die positieve verandering in 1 klap gebeurt.
's Avonds naar je bed en de volgende ochtend eruit stappen in een totaal ander leven. Relaxter, genoeg geld, leuke vrienden, fantastische partner die je helemaal begrijpt en er altijd voor je is. Het werk waar je al jaren van droomt en wonen in je droomhuis. Zou heerlijk zijn toch?

More...

Jouw leven is een film

Helaas is de praktijk wat lastiger en werkt verandering in hele kleine stapjes. Kijk maar eens terug op je leven van kort of lang geleden en draai de film dan naar het heden. Omdat je in plaats X geboren bent, ging je naar school Y, ontmoette je je jeugdliefde Z, trouwde je en heb je nu twee schatten van kinderen.

Of een recent voorbeeld uit mijn eigen leven. Omdat ik besloot naar netwerkbijeenkomst X te gaan, ontmoette ik daar Hilde die mij attent maakte op een andere netwerkbijeenkomst. Bij deze bijeenkomst stelde ik mezelf en mijn bedrijf voor en dat liep niet echt zoals ik me dat voorgesteld had.

Ik uitte mijn frustratie daarover naar Hilde die mij weer introduceerde bij Ineke, de dame die me helderheid en inzicht gaf over mijzelf en een nieuw te volgen koers voor mijn bedrijf. Een klein keuze zette een reactie van gevolgen in gang waar ik nu profijt van heb.

Welke keuze maak jij vandaag?

Elke dag neem je beslissingen, maak je keuzes die je leven kunnen veranderen. Hoe klein en onbetekenend ook op dat moment.
Dus als jij een verandering wilt, let dan eens op welke keuzes je allemaal maakt op een dag! En fantaseer eens door over mogelijke gevolgen. En het leuke is, dat fantaseren of beter gezegd visualiseren over wat er kan of mag gebeuren (of wat jij wilt dat er gebeurt) zorgt ervoor dat dingen ook daadwerkelijk naar je toe komen. De kracht van het Universum 😉

Hulp bij kiezen

Wil jij hulp bij kiezen en veranderen? Bekijk dan eens mijn aanbod voor een Vital Living Advies bij jou thuis.
About the Author Nicky

Schatgraver naar dat wat jij het allerliefste wilt zijn en doen. Met hulp van Chinese Astrologie, Feng Shui en Creatief Inrichten.

follow me on:

Leave a Comment: