Sta jij op een kruispunt in je leven?

Sta jij op een kruispunt en weet je niet welke richting? - 5 Elementen Coaching van Nicky Beentjes

Welke signaal 'dwingt' jou tot verandering?

Het bijzondere is dat je waarschijnlijk al een tijdje duidelijke signalen krijgt die je forceren tot een bepaalde keuze, een verandering in je leven die behoorlijke consequenties kan hebben. Een verandering waar je blij van wordt of juist ongemakkelijk.

Of je voelt al een tijd een verlangen naar iets anders, iets nieuws in je leven. Het kan ook zijn dat er van buitenaf iets op je pad komt dat je dwingt nu te kiezen of in elk geval een stap te nemen. Wat zijn die signalen van buitenaf eigenlijk?

More...

4 signalen die vragen om een keuze

Ontslag. Je kunt het bijna niet geloven maar het gebeurt je echt. Onverwachts of niet? Je wordt diep van binnen al een tijdje niet meer echt blij van het werk dat je doet.​

Lichamelijke klachten. Vaker ziek, overspannen of burn-out.​ Het geeft allemaal aan dat je over jezelf en je leven na mag denken. Beter worden is je eerste prioriteit, maar ga je daarna op dezelfde voet door of kies je voor iets anders? Een andere baan of voor jezelf beginnen...

Kinderen uit huis. Je huis dat altijd vol leven en gedoe was wordt leger en leger. Je bent veel vaker alleen of met z'n twee. Wat doe je met al die tijd en ruimte om je heen? Ga je het anders inrichten, verbouwen of misschien verhuizen naar een kleinere woning?

Leeftijd. Je bent op een leeftijd gekomen dat je je regelmatig afvraagt... was dit het nu? 'Ben ik klaar met alles of is er nog iets dat ik kan gaan doen, kan bijdragen? Kan ik mezelf nog verder ontwikkelen? Een verloren droom inhalen?' Niet zo gek als je altijd anderen voor hebt laten gaan en ineens merkt dat jij er zelf ook nog bent.

Vital Living Advies

De tekens zijn duidelijk maar wat is je volgende stap? Hoe ga je die verandering vormgeven? Kun je dat alleen of zoek je hulp? Hoe weet je of wat je wilt gaan doen de juiste keuze is? En moet het allemaal tegelijk of kan het ook in kleine stappen? Simpel en eenvoudig?

Waar je ook staat, wat die verandering ook in jou losmaakt, ik ondersteun je daar graag in met een Vital Living Advies.

Bel gerust eens voor een vrijblijvende intake naar 06 - 5320 5588

 

 

Save

Save

Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Feng Shui Life en Business Coach voor als je wilt gaan doen wat ècht je hart heeft. Van je unieke talent ontdekken tot de sfeer en energie in je huis en kantoor ondersteunend maken aan jouw doel.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>