Onrust in je hoofd? Misschien is het wel ADD - Vital Living

Onrust in je hoofd? Misschien is het wel ADD

vol en druk hoofd

​ADD is dat hetzelfde als ADHD? Nee, blijkt dus. Met ADD hoef je niet heel 'druk' te zijn maar kun je rustig, bedachtzaam, soms besluiteloos, verlegen of dromerig zijn. ​Dat b​leek toen ik er wat meer over las.

Bovendien zijn er een aantal andere kenmerken die voor ons allemaal weleens spelen namelijk:

• snel afgeleid zijn
• moeite om dingen af te maken
• aan iets beginnen en 5 minuten later iets anders doen
• geen overzicht hebben
• slecht kunnen plannen, organiseren en kiezen
• kort kunnen lezen
• vergeetachtig
• chaotisch zijn
• vaak dingen kwijt zijn

​Ik herken ​sommige dingen maar heb mijn leven wel zodanig ingericht dat ik hier goed mee om kan gaan.
​Omdat ik laatst iemand sprak die ​last heeft van ADD ​bedacht ik me dat de Helder Hoofd Sessies (Energy Clearings) een goed middel kunnen zijn om ​beter ​met deze klachten om te ​kunnen gaan en zo je leven wat makkelijker te maken.

Want hoe sterk beïnvloeden bovenstaande punten jouw leven? Thuis ​en in je werk?


​Merk je dat je vaak geïrriteerd raakt of gefrustreerd dat het je allemaal niet lukt​? Dat je op je tenen loopt​ en veel rust, ruimte en structuur nodig hebt?

​Wat doe je eigenlijk om zaken te verbeteren? Neem je medicijnen, werk je veel met lijstjes die je af kunt vinken, heb je een eigen kantoor en thuis een eigen plek?

Of worstel je ​al jaren met concentratie en focus problemen​?

​Als dat het geval is daag ik je graag uit om eens zo'n Helder Hoofd Sessie te proberen. Liefst meerdere voor de effectiviteit maar​ je kunt altijd beginnen met 1 sessie. Heb je dat nog nooit eerder gedaan dan klik je op de button voor een gratis keer* proberen.

* Hiermee ​ontvang je ook op onregelmatige basis ​mijn E-zine met inspiratie over Feng Shui, Mindset, 5 elementen ​Recepten​, Interieurtips​ en ​Aanbiedingen.

About the Author Nicky

Feng Shui Vormgever en Healer. Ik breng de rust en balans terug in jou met Helder Hoofd Sessies én in je inrichting met Feng Shui. Kleur, stijl, indeling maar ook de onzichtbare factor 'energie' zorgen voor een sfeer in je huis en kantoor waarin het optimaal en vitaal wonen en werken is.

follow me on:

Leave a Comment: