Astrologie – Human Design

inzicht in jezelf met Human Design - Vital Living

​Wie ben jij? Om daar achter te komen zijn er verschillende ​wijsheidssystemen die je kunt gebruiken. Voor mezelf en voor jou gebruik ik Chinese Astrologie, Nine Star Ki, Numerologie en Human Design.

​Interessante van Human Design is dat er bij elk 'type' een bepaalde strategie hoort die je leven een stuk gemakkelijker maakt.

​Wie ben je in Human Design


Als ik advies geef voor je inrichting vraag ik ook altijd naar je geboortedatum. Waarom? Omdat de uitdagingen in je Chart ook vaak terug te zien zijn in de plattegrond van je huis. En dat gegeven maakt Feng Shui ook zo fascinerend. Hoe kun je je talenten zo goed mogelijk gebruiken en hoe kan je huis hier bij helpen. Maar nu over Human Design dus...

Wat is Human Design?


Ik had er vaag weleens van gehoord maar me er nooit echt in verdiept tot van de week dus. En wat een eye opener! Het is een systeem dat kwantummechanica, biochemie, genetica, sterrenkunde, astrologie, I Tjing, kaballa en chakraleer combineert.

Een kolfje naar mijn hand dus. Het geeft je een geboortekaart die je heel veel inzicht geeft in jezelf én direct een handleiding geeft om wat je aan kwaliteiten in je hebt veel beter te benutten.

Heb je wind mee of wind tegen​ in je leven


Als jij het gevoel hebt dat je vaak tegen de ​stroom inzwemt, dat je zo je best doet maar het toch maar niet wil lukken dan help ik je graag vanuit Chinese Astrologie en Numerologie​ en vertel ik je graag wat jouw beste strategie is vanuit Human Design​.

De 4 strategieën voor de 4 typen mensen zijn:

  • Informeer je omgeving voordat je handelt (Manifestor, 8% van de mensen)
  • Wacht op je respons, luister naar je onderbuikstem (ja, nee, mwah) (Generator, 70% van de mensen)
  • Wacht op de uitnodiging (Projector, 21% van de mensen)
  • Wacht minimaal een maand om een beslissing te nemen (Reflector, 1% van de mensen)

Wil je jouw strategie weten? Stuur me gerust een ​mailtje.

Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Energetic Branding Specialist en Feng Shui Vormgever.
Ik vertaal 'wie je bent in kleur' naar meer eigenheid op je website en een fijne sfeer en energie in je huis, kantoor of praktijkruimte.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>