Astrologie – Human Design

inzicht in jezelf met Human Design - Vital Living

Human Design is een van de systemen die je kunt gebruiken om meer inzicht te krijgen in wie je bent. Net als Chinese Astrologie (BaZi), Nine Star Ki en Numerologie die ik ook gebruik om iets waar je tegenaan loopt te duiden.

Interessante van Human Design is dat er bij elk van de 5 typen: Manifestor, Manifesting Generator, Generator, Projector en Reflector een bepaalde strategie hoort die je leven een stuk gemakkelijker maakt.

Zelf ben ik een Projector met als profiellijnen 1/3. De 1 staat voor de Onderzoeker, de 3 voor de Experimenteerder.


Jouw geboortedatum is de sleutel tot meer inzicht


Als ik advies geef voor je inrichting vraag ik ook altijd naar je geboortedatum. Waarom? Omdat de uitdagingen in je geboortekaart, je astrologie ook vaak terug te zien zijn in de plattegrond van je huis.

En dat gegeven maakt Feng Shui ook zo fascinerend. Hoe zorg je ervoor dat jouw huis je in jouw leven kan ondersteunen. Human Design vertelt iets meer over de plek waar jij het beste tot bloei kunt komen.


Wat is Human Design?


Human Design is een systeem dat kwantummechanica, biochemie, genetica, sterrenkunde, astrologie, I Tjing, kaballa en chakraleer combineert.

Een kolfje naar mijn hand dus. Het geeft je een geboortekaart die je heel veel inzicht geeft in jezelf én je een praktische handleiding geeft om wat je aan kwaliteiten in je hebt veel beter te benutten.


Welke Human Design strategie past bij jou?


Daar kom je achter op onder andere de website www.jovianarchive.com waar je jouw geboortegegevens in kunt vullen en een gratis geboortekaart ontvangt. Je hebt er je geboortedatum, je geboortetijd en je geboorteplaats voor nodig.

De 4 strategieën voor de 4 Human Design typen zijn:

 • Manifestor (8% van de mensen)
  Informeer je omgeving voordat je handelt
 • Generator en Manifesting Generator (70%)
  Wacht op je respons, luister naar je onderbuikstem die ja, nee of mwah zegt, de Manifesting Generator heeft ook nog wat van de Manifestor
 • Projector (21%)
  Wacht op de persoonlijk aan jou gerichte uitnodiging die jou erkent in je waarde en bijdrage
 • Reflector (1%)
  Wacht minimaal een maand om een belangrijke beslissing te nemen

Ben je net als ik ondernemer én Projector?
Stuur me dan zeker een mailtje met jouw Projector ervaringen in het ondernemerschap.
Ik vind het erg leuk om je te leren kennen 🙂

.

Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Feng Shui Life en Business Coach voor als je wilt gaan doen wat ècht je hart heeft. Van je unieke talent ontdekken tot de sfeer en energie in je huis en kantoor ondersteunend maken aan jouw doel.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>