Hoe goed ken jij jezelf?

Talentprofiel

Weet jij waar je goed in bent? Wat je talenten zijn? Voel je dat je op je pad zit? Maak je gebruik van al je kwaliteiten, je talenten?

Als je het gevoel hebt dat je helemaal niet op je plek zit, het enthousiasme en de sprankeling in je werk mist en het verlangen hebt om het roer helemaal om te gooien. Dan is 'weten wat je kunt' een belangrijke vraag om jezelf te stellen.

Jouw pad naar 'welvaart'

Als je duidelijk hebt wat je kunt heb je automatisch 'jouw pad naar welvaart' gevonden. En dan bedoel ik als eerste met 'welvaart', voldoening hebben, plezier hebben in wat je doet. En dat geld... dat komt daarmee vanzelf.

Misschien heb jij dé perfecte baan of het ideale werk gevonden en doe je dat met heel veel liefde. Je doet het omdat je dat van kindsaf aan al wilde of je wist al heel lang dat je er goed in was en bent het daarom gaan doen.

Zit je wel of niet op je plek?

Het omgekeerde kan ook. Je zit helemaal niet op je plek. Je probeert iets te doen of te zijn wat helemaal niet bij je past. Waar je heel erg hard voor moet werken terwijl iemand in je omgeving datzelfde op z'n boerenfluitjes doet en er heel succesvol mee wordt.

Vooral als je (hoog)gevoelig bent en je heel betrokken voelt bij je werk is het belangrijk dat dat werk jou blijft 'voeden'. Dat je je happy voelt en voldoening uit je werk haalt. Is dat niet het geval dan leidt die onvrede met je werk vaak tot overspannenheid of burned-out en dat is het laatste dat je wilt.

Ontdek je talent

Iedereen heeft andere kwaliteiten en er zijn talloze manieren om te ontdekken wat jouw talenten zijn. Complexe psychologische testen met heel veel vragen die je moet beantwoorden. Maar het kan ook anders, vanuit Feng Shui Bazi ofwel Chinese Astrologie waarin ik werk met je geboortedatum.

Als je nu twijfelt of je met je werk op de goede weg zit, of je beter een baan kunt zoeken of toch liever voor jezelf zou kunnen beginnen. Of het de goede tijd is om te starten of dat je beter kunt wachten op een volgende cyclus. Maar ook wat jouw kracht is, jouw natuurlijke talent. Als je dat wilt weten help ik je graag met een Talentprofiel vanuit de 5 Elementen (ook bekend uit de Chinese Geneeskunde).

Interesse?

Dan kies je uit een 1-op1 sessie of een dag workshop met ook 5 Elementen voeding. Stuur me een mailtje voor meer informatie.

 

 

 

 

Save

Save

Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Feng Shui Life en Business Coach voor als je wilt gaan doen wat ècht je hart heeft. Van je unieke talent ontdekken tot de sfeer en energie in je huis en kantoor ondersteunend maken aan jouw doel.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>