Wat is eigenlijk goede Feng Shui?

watervalGoede of slechte Feng Shui is makkelijk te bepalen want er is maar 1 antwoord!

Een goede Feng Shui ervaar je als alles in je leven stroomt. En of je nu in een hutje op de hei woont, in een riante villa, een 1-kamer appartement of een rijtjeshuis dat maakt helemaal niet uit, het maakt zelfs niet uit of je een rode, paarse of grijze bank hebt.

 

Stroomt jouw leven?

Als je leven ‘stroomt’ dan gaan dingen makkelijk, je voelt je gezond en vitaal, kunt goed opschieten met iedereen om je heen, geniet van je werk, doet wat het beste bij je past, hebt een partner met wie je gelukkig bent, je kinderen doen het goed, kortom… je ervaart Goede Feng Shui!

Natuurlijk zijn er wel eens dingetjes die niet lekker gaan maar als je merkt dat dat 70% van de tijd is, of sinds je verhuizing naar een andere plaats of ander huis dan is er meer aan de hand.

De volgende punten zijn het waard om vanuit Feng Shui perspectief te onderzoeken. En dan gaat het vanuit Feng Shui vooral om jouw eigen energie in combinatie met de energie in het pand waar je woont of werkt plus de invloed van de jaarlijkse energie en de impact daarvan op jou en je huis. Wat kan er aan de hand zijn?

 1. Je voelt je somber en ongeïnspireerd
 2. Je hebt regelmatig financiële tegenvallers
 3. Er gaan steeds dingen in huis kapot
 4. Buiten je huis voel je je prima, binnen slaat de matheid toe en voel je je moe en lusteloos
 5. Projecten die je wilt starten lopen niet
 6. Je mist een partner in je leven
 7. Je hebt wel een partner maar je hebt de laatste tijd steeds vaker ruzie
 8. Je kind heeft problemen op school, is druk of juist heel rustig, heeft moeite met slapen
 9. Je ligt zelf wakker ‘s nachts, van gepieker en teveel stress
 10. Je gezondheid laat de laatste tijd te wensen over
 11. Je wilt ander werk maar het lukt je maar niet een andere baan te vinden

Als jij een van bovenstaande punten herkent en je wilt er verandering in dan kan Feng Shui jou helpen. 

Feng Shui analyseert ‘energiestromen’, want waar energie stagneert daar kan ook iets in jou of in je leven stagneren. Is die stagnatie in je slaapkamer, woonkamer of andere vaak gebruikte ruimte dan kan dat effect hebben op hoe je je voelt en wat je meemaakt. Een positieve, lichte en stromende energie, dat wil je in je huis en je kantoor. Feng Shui helpt je de kwaliteit van de energie in jouw huis te ontdekken en laat je zien hoe je die energie weer in beweging brengt. Zodat jij je fijn voelt en je leven weer ‘stromend’ wordt.

Is er in jouw leven iets beter of slechter gegaan na je verhuizing?

Laat het weten in de comments of stuur me een bericht via de contactpagina, je ontvangt altijd binnen 48 uur antwoord (maar meestal sneller :-))

 

Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Feng Shui Life en Business Coach voor als je wilt gaan doen wat ècht je hart heeft. Van je unieke talent ontdekken tot de sfeer en energie in je huis en kantoor ondersteunend maken aan jouw doel.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>