Numerologie. De betekenis van getallen.

numerologie - Vital LIving - Nicky Beentjes

Numerologie... om het eens even over iets heel anders te hebben. Voor mij niet vreemd want numerologie fascineert me al sinds mijn kindertijd. Ik weet niet hoe het met jullie is maar soms kijk je hoe laat het is dat je beseft dat je de vorige dag op precies datzelfde tijdstip keek.

Voor mij is dat de laatste weken de combinatie 11.11 ​Vervolgens denk ik dan, goh wat grappig al die "enen".
Het kan natuurlijk ook zijn dat nummerborden je opvallen of een telefoonnummer... waar je ook maar cijfers voorbij ziet komen.

De betekenis van getallen


Hoe toevallig dat ik iets lees over numerologie en de betekenis van getallen. Dus hier komt ie, misschien geeft het jou ook inzichten!

111, 1111
Je gedachten horen bij de start van een nieuwe cyclus in je leven. Wat je bedenkt om te veranderen is juist voor deze nieuwe fase in je leven.

222, 2222
Dit is een bevestiging dat je op het juiste pad bent, je doet het juiste en gaat in de juiste richting. Ga zo voort.

333, 3333
Dit betekent dat je Spirituele Gids is het eens met je gedachten en gevoelens. Je zou het kunnen zien als een Kosmisch JA op vragen en ideeën die je hebt.

444, 4444
Dit geeft aan dat je Spirituele Gids het niet eens met je gedachten en je gevoelens. Het staat voor een Kosmisch NEE.

555, 5555
Zie je dit of valt deze combinatie van cijfers je op dan is dat een teken van een levensveranderende gedachte of gebeurtenis die net gebeurd is. Het kan zijn dat je het niet leuk vind of juist wel. Je Spirituele Gidsen vertellen je dat er een verandering in je levenspad is gebeurd en dat het tijd is om mee te veranderen. Ga mee met deze flow en gedachtenstroom.

666, 6666
Je gedachten zijn uit balans., je focused teveel op de materiële wereld omdat je mentaal of emotioneel uit balans bent. Je gedachten zijn niet helder, laat het voorbijgaan.

777, 7777
Tijd om een les te leren. Je hebt een les geleerd die je Spirituele Gidsen vonden dat je moest leren.

888, 8888
Een fase in je leven is op zijn einde en deze cijfers geven je hiervoor een waarschuwing om je hier op voor te bereiden. Het kan betrekking hebben op een emotionele, carrière of relatiefase.

999, 9999
Compleetheid. Dit geeft het einde aan van een grote fase in je persoonlijke of algemene leven. Je gedachten op het moment dat je deze combinatie ziet zal het einde of de compleetheid van die fase in je leven aangeven.

000, 0000
Je gedachten zijn een met het universum en kloppen met je huidige astrologische invloed.

Nou... een hele waslijst! Je gaat wel anders naar nummers om je heen kijken. Ik ben heel benieuwd naar jullie verhalen! Vind je het kloppen, heb je zelf een ervaring met numerologie? Als je het leuk vind deel dan je ervaring ​in de comments.

Numerologisch Consult


Zoals ik al ​schreef... een levenslange fascinatie van mij, het ​berekenen van ​numerologische profielen​ en de analyse ervan Heb je interesse​ in een Consult? Stuur me gerust een berichtje​ voor meer informatie.

Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Kleurspecialist, Feng Shui Life Coach en Grafisch Vormgever. Ik werk voor creatieve ondernemers die verlangen naar minder stress en meer genieten en een sfeervol thuis met een goede energie.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>