Wat doe jij aan de molshopen in je leven?

molshoop

Hoe vaak stel jij zaken uit?

Je kent het vast wel, de molshopen in je leven.
De losse eindjes, de kleine taken die je steeds maar uitstelt omdat je bezig bent met de 'grote dingen'. Zoals je werk, de boodschappen, je gezin. Ondertussen blijven die molshopen zich maar uitbreiden. Zitten ze achter in je hoofd en verschijnen ze 's nachts in je dromen. Wat is daar nou een goede oplossing voor?
Scroll naar beneden voor de oplossing.


Die rottige klusjes

Het bellen van de verzekeringsman, dokter of tandarts. De loodgieter vragen voor een lekkage, boeken terugbrengen naar de bieb, een machtiging opsturen, de kamer eens goed schoonmaken of je kledingkast uitmesten. Elke taak op zich niet zoveel werk maar toch stel je het steeds uit. Omdat het weg is van je dagelijkse routine, je net niet alle gegevens bij de hand hebt of je dag gewoon weer te snel om is.


Een hoofd vol ruis

Al die taken bij elkaar vullen je hoofd met ruis. Met irritatie en frustratie en dat kleurt je dag maar al te vaak naar de negatieve kant. Je loopt steeds achter de feiten aan en de molshopen geven je het gevoel van chronisch tijd tekort en een schuldgevoel dat je er weer niet aan toe gekomen bent.


Gaan met die banaan

Natuurlijk zeg je tegen jezelf dat je je niet zo aan moet stellen, dat het een kwestie is van even je schouders eronder en gaan met die banaan. Alleen... je doet het gewoon niet. Je komt er niet toe, zucht er een keer over en gaat toch weer wat anders doen.


Ruis en rommel geeft stagnatie

De ruis in je hoofd en de rommel in je huis nemen hand over hand toe. De 'energie' maar eigenlijk de 'flow van energie' wordt door die steeds groter wordende molshopen elke dag trager en stroperiger. En als dat maar lang genoeg duurt spiegelt de buitenwereld die stagnatie naar je terug en houdt het jou tegen in de dingen die je wilt.

Je zit zelf niet meer lekker in je vel, op je werk gebeuren er dingen die je niet wilt of de irritatie tussen jou en je partner of kinderen loopt op. De molshopen hebben je leven overgenomen.


De oplossing

Eenvoudig...

Boek een aantal Energy Clearings op afstand voor net dat duwtje in de rug en dat heldere hoofd om al die kleine klusjes eens af te maken.


Wat een klant zei over het effect van de Clearing

Ik merk het altijd als ik een Clearing krijg, want dan vlot het ineens een stuk beter met mijn studie. Gewoon weer een hoofdstuk af.

[gravityform id=”24″ title=”true” description=”true”]

Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Kleurspecialist, Feng Shui Life Coach en Grafisch Vormgever. Ik werk voor creatieve ondernemers die verlangen naar minder stress en meer genieten en een sfeervol thuis met een goede energie.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>