Voor de 'Buiten-de-Lijntjes Denkers'... ontdek Energetic Home en Branding


Als standaard voor jou geen optie is en je thuis wilt komen in jouw energie, ben je precies waar je moet zijn!

Verrijk je Leven, je Thuis én je Business met Kleur en Feng Shui

Wil je dat je website jouw creatieve zelf uitdrukt? Klik hier om meer te ontdekken over Energetic Branding


Je hebt oog voor schoonheid. Diep van binnen weet je precies wat wel en niet in jouw interieur past.


En toch ontbreekt er iets. Jouw interieur weerspiegelt nog niet helemaal wie jij bent, wat 'thuis' voor jou betekent.

Er zijn nog teveel losse eindjes, geen harmonie. De stijl komt niet overeen met je ideeën en er mist de broodnodige rust.

De drang naar verandering in je interieur is groot. Maar het blijft lastig om in actie te komen en defnitieve beslissingen te nemen.


Je verlangt naar een thuis(kantoor), praktijk of atelier ruimte die jouw persoonlijkheid ademt, maar de overweldigende keuzes en onzekerheden houden je tegen.

Het is tijd voor een interieur dat écht bij je past. Het geheim? Het bundelen van al je ideeën tot één harmonieuze sfeer.

Laat me je begeleiden naar een interieur dat niet alleen mooi is, maar ook echt van jou voelt. Samen brengen we jouw ideeën tot leven.

Benieuwd naar de eerste stap? Kijk hieronder en laten we beginnen!

hoe kan ik jou helpen?

Jouw Ideale Interieur in 3 stappen

1. Ontdek jouw Kleuren

We beginnen bij JOU. Wie ben je echt? Met de wijsheid van Human Design, Chinese Astrologie en je Kleur Blauwdruk ontdek je de omgeving die het beste bij je past en de kleuren en vormen die bij jou aansluiten.

colorful zen

2. Creëer jouw Stijl

Breng balans en schoonheid in je interieur. Met mijn collages voor sfeer en stijl ontdek je hoe je kleur, vorm, materiaal en jouw eigen kunst en decoraties combineert tot een sfeer die jouw verhaal vertelt.

Nicky Beentjes Feng Shui Kleuradvies

3. Realiseer jouw Zen Ruimte

Creëer rust en eenvoud met Feng Shui. We analyseren de energie in je omgeving en creëren een harmonieuze indeling die positieve flow en welzijn bevordert. Een interieur vol harmonie is het doel.


Klaar om de Magie van een Energetic Home te ontdekken?


Laten we samen jouw interieur opnieuw vormgeven zodat het jouw persoonlijkheid heeft - met ruimtes die je inspireren en ondersteunen in wat je in je leven verlangt.

Klik hieronder en start je reis naar jouw droominterieur!

Ben jij toe aan een sfeer en stijl
die echt JOU uitstraalt?

Laat Kleur en Energie je de weg wijzen...

Wil jij graag een thuis dat je in sfeer omarmt? Blij zijn elke keer als je je voordeur binnenstapt?

Jouw Kleur Blauwdruk in combinatie met praktische Feng Shui, Human Design en Kleur Psychologie laat je precies zien wie je bent en wat er ècht bij jou past. In energie, stijl en kleur.

Dan wordt inrichten makkelijk en heeft je huis dat thuisgevoel waarin je je ondersteunt voelt en helemaal op je gemak bent.

Met als bonus dat je in staat bent nieuwe stappen in je leven en je werk te zetten.

Dat is de kracht van Energetic Design.

Ontdek, Vertaal en Transformeer met het Energetic Home Plan

  • Ontdek je ware zelf, je verlangens en je ideale leefomgeving waar je tot volle bloei kunt komen.
  • Vertaal jouw unieke design naar een kleursfeer die naadloos aansluit bij je essentie en smaak, voor een thuis dat écht van jou voelt.
  • Breng de indeling en styling van je interieur in harmonie met je eigen energie. Voor een ontspannen nachtrust, meer emotionele balans en verrassende (zakelijke) kansen op je pad.

Het Energetic Home Plan is jouw sleutel tot een interieur dat niet alleen mooi is, maar ook jouw levensenergie en ambities omarmt. Ben je klaar om te ontdekken hoe een Energetic Home jouw leven kan transformeren?

Ik ben...
Nicky Beentjes

Ik ben de vertaler van jouw identiteit, jouw 'zijn' en ideeën naar een unieke stijl en positieve energie. Voor zowel je fysieke als online 'thuis' - je interieur en je website.

Als jij waarde hecht aan een ontwerp dat jouw uniekheid omarmt en zich onderscheidt van de massa, dan ben je hier aan het juiste adres. Luxe en op maat gemaakt, speciaal voor jou - dat is waar jij van geniet.

Je verlangt naar iemand die jouw visie en persoonlijkheid begrijpt. Niet zomaar een ontwerper die zijn eigen stijl volgt. Jij zoekt een creatieve geest die out-of-the-box denkt, net zoals jij dat doet.

Maar tot nu toe bleek het lastig om een ontwerper te vinden die jou echt begrijpt, omdat je smaak allesbehalve standaard is. En ook al heb je prachtige ideeën, het combineren van kleuren en stijlen lijkt een uitdaging.

Energetic You - Energetic Home - Energetic Branding
Ontwerpen vanuit jouw Essentie

GRATIS E-BOOK OVER KLEUR

Download gratis Kleur Inspiratie

Voel het geel op een zomerse dag, hoor het groene gefluister in een bos en kijk uit over de blauwe verte van de zee. Wat roept Kleur bij jou op? Ervaar het met dit e-book.

Laat de energie in je leven weer stromen, begin met kleur!

Tips voor de ondernemende vrouw

Hoe houd jij balans?

Kiezen voor en gaan doen wat écht je hart heeft

Ben jij nog happy? Met jezelf, in je werk of in je huis?

Human Design Reading

Met minder moeite en op jouw manier meer bereiken. Dat is wat je

Feng Shui Zoutwater Remedie

Wat is de Zoutwater Remedie in Feng Shui? Het is een manier om

Heb je een vraag of opmerking?

>