Relaties, bron van geluk of ergernis?

Nicky Beentjes, Energy Clearing

Gelukkig zijn in je relatie... droom jij daar ook van? De praktijk is echter vaak anders. In plaats van liefde, saamhorigheid, respect en aandacht voor elkaar draait het soms uit op irritatie, ruzie, drift en boosheid tot aan scheiden toe.

Hoe mooi zou het zijn als het toch anders kon. Als je de ander kon zien zoals hij of zij is, met goede en slechte punten. Die je tenslotte zelf ook hebt ;-). In een intieme relatie lukt dat meestal wel maar op het werk ligt het vaak anders!

Die baas of collega die je zo gek maakt, waar je het niet mee kunt vinden of die jou steeds moet hebben. Het kan je behoorlijk dwarszitten. Niet alleen op het werk maar juist ook daarbuiten. Omdat je het zo graag anders wilt. Er niet steeds aan wilt denken, praten of van wakker liggen.


Waar komt die ergernis toch vandaag?

Eigenlijk is iedereen die je tegenkomt een spiegel van jouzelf. Of je dat nu leuk vindt of niet. De ander 'raakt' of triggert je net op dat stukje wat je in jezelf niet wilt erkennen, waar je bang voor bent of juist heel sterk afwijst. En dat maakt dat er spanning ontstaat tussen jou en die ander.

Een spanning die zich uit in irritatie of erger. Als je die ander zou kunnen accepteren zoals hij of zij is dan accepteer en erken je in jezelf ook datzelfde stuk. Feitelijk krijg je van het universum de kans om jezelf te 'helen' door die ander.


Verander jezelf, verander de (reactie) van de ander

Als je nou in jezelf gewoon de 'acceptatieknop' kan aanzetten was het makkelijk geweest. Helaas zitten we zo in ons eigen drama dat dat vaak lastig zo niet onmogelijk is. Maar wat dan?

Als je mij al wat langer volgt dan weet je wat ik je aanraad.
Precies... Clearing, ofwel Relatie Clearing.
Een Clearing helpt je opgebouwde spanning in je systeem los te laten. Spanning van alles wat je meemaakt en waar je je druk over maakt. Dus ook over die collega, baas, moeder, vader of andere lastige mensen in je omgeving.

En omdat je de ander niet kunt veranderen (ze zijn tenslotte zoals ze zijn) kun je toch alleen met jezelf aan de gang.

Relatie Clearing dus, wat is het precies? Het werkt op precies dezelfde manier als de gewone Clearing alleen stem ik zowel af op jou als op de relatie die jij hebt met de betreffende persoon. En je zal merken dat omdat jij verandert de reactie van die lastige persoon op jou, ook verandert! Hoe mooi is dat!


Boek een maand lang Relatie Clearing

Een Relatie Clearing duurt 4 weken en je geeft van te voren op welke relatie je gecleard zou willen hebben. Let wel... ik 'clear' de relatie die jij hebt met de ander en dus niet de andere persoon.

Na je aanmelding en betaling ontvang je van mij een mailtje waarin ik je vraag naar de voornaam van die persoon.

KLIK HIER als je eerst meer wilt lezen over Energy Clearing (Helder Hoofd Sessies)

 

 

Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Feng Shui Life en Business Coach voor als je wilt gaan doen wat ècht je hart heeft. Van je unieke talent ontdekken tot de sfeer en energie in je huis en kantoor ondersteunend maken aan jouw doel.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>