Beter contact met Helder Hoofd Sessies

beter contact met Helder Hoofd Sessies - Vital Living

​​Felicia mailde me na de Helder Hoofd Sessie dat ze er niet zoveel van gemerkt had. Of in elk geval zich niet bewust was geweest van een verandering. Tot ik haar wat later telefonisch sprak, toen kwam er wel een bijzonder verhaal tevoorschijn.

Van nauwelijks contact naar een verrassend gesprek


"​Ik ging boodschappen doen op de markt en bij de viskraam zie ik een vage kennis aankomen. Zij begroet mij waarop ik wat verrast reageerde, normaal gesproken is zij gehaast en hebben we nauwelijks contact.

Die dag was anders, ze bood aan te wachten tot ik mijn bestelling gedaan had en nam vast plaats op de stoeltjes die voor de viskraam stonden. Nadat ik mijn vis had liep ik naar haar toe maar wist niet goed of ik nou wel of niet moest gaan zitten. Uiteindelijk ben ik ook maar bij haar gaan zitten.

We raakten aan de praat waarop zij mij vertelde dat iemand in haar familie overleden was. Ik leefde mee maar vroeg me wel af waarom zij dit met mij wilde delen omdat we nou niet zo’n nauw contact hebben.

Op een gegeven moment vroeg ze hoe het met mij ging, ik antwoorde ‘gaat wel’, vertelde dat ik net mijn praktijk begonnen was en een ruimte had gehuurd waar ik orthomoleculaire voedingsadviezen geef. Maar dat ik mij af en toe best wel bezorgd maakte over de kosten die dit met zich mee bracht.

Een voorstel van een 'bijna vreemde'


Haar antwoord verraste me zeer, zij zei dat ze huiswerkbegeleiding gaf aan jongeren en dat het misschien wel een idee was om de ruimte en daarmee de kosten te delen, of ik daar interesse in had.

Ik was echt heel verbaasd, kon op dat moment ook niet goed reageren. Later in de week belde ze mij om te vragen of we misschien een afspraak konden maken zodat ze de ruimte kon zien. Toen ik thuiskwam belde ik een goede vriendin, vertelde het verhaal en besprak met haar of dit nou een effect van de Clearing was. Waarop mijn vriedin zei, natuurlijk dat kan heel goed!

Een Clearing verandert je uitstraling


Mijn reactie op haar verhaal was dat een Clearing wat in je uitstraling (jouw energiefrequentie) verandert waardoor er andere gebeurtenissen maar ook andere mensen op je pad komen.

Daarom werkt een Clearing ook zo goed als je spanning of irritatie bij iemand voelt. Iets in de frequentie van die ander ‘raakt’ een stuk in jou, een stuk dat je misschien liever niet voelt of erkent maar dat die ander bij jou (onbewust) naar boven haalt. Diegene doet dat niet expres maar het gebeurt gewoon.

Omdat je met een Clearing ‘weerstand’ in jezelf weghaalt ontstaat er ruimte en kan die ander jou letterlijk niet meer ‘raken’. De irritatie, het ongeduld, de spanning of wat er ook speelt tussen jullie is verdwenen.

Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Energetic Branding Specialist en Feng Shui Vormgever.
Ik vertaal 'wie je bent in kleur' naar meer eigenheid op je website en een fijne sfeer en energie in je huis, kantoor of praktijkruimte.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>