10 Feng Shui Tips voor liefde en romantiek

​Kun jij wel wat meer liefde en romantiek in je relatie gebruiken? Gebruik dan deze eenvoudige Feng Shui tips om je liefdesleven een boost te geven.

  1. Slaap met je hoofd richting het westen, de windrichting met de Ch'i voor romantiek en plezier of het noorden, de Ch'i-energie die geassocieerd wordt met sex, passie en romantiek.
  2. Gebruik in je slaapkamer kleuren als crème, paars, rood of roze (niet te krachtig anders slaap je niet meer).
  3. Gebruik natuurlijke stoffen als katoen, linnen of zijde en wissel ze vaak om te voorkomen dat de Ch'i stagneert.
  4. ​Wil je meer intimiteit gebruik dan kaarsen of waxinelichtjes en zorg dat je het electrische licht kunt dimmen.
  5. Tweetallen in je slaapkamer geven het gevoel van samen, denk aan vazen of beeldjes.
  6. Meer sex? Eet dan niet te yin (teveel alcohol, suiker en fruit, dit verlaagt je vitaliteit) of juist te yang (te zout, teveel chips, vlees en eieren, dit maakt je juist gespannen).
  7. ​Eet juist meer ​​vis en zeevruchten, wortelgroenten en granen​.
  8. ​Vind je je partner te yin (te rustig) maak je slaapkamer dan meer yang door zoveel mogelijk ruimte te creëren, beperk de ​hoeveelheid prullaria en kies voor een gladde vloer en ​materialen van metaal, steen en glas.
  9. Zijn jullie allebei te yang (gestressed en gespannen) maak dan de ruimte intiemer en meer yin. Gebruik zachtere kleuren als groen en blauw, een vloerkleed en kussens. Vermijd materialen als metaal, steen en glas.
  10. Voor meer romantiek kun je in het westen en zuidwestelijke deel van je huis de kleuren geel, roze en roestbruinen gebruiken. Kies ook voor een meer yin (zachtere) inrichting.

Succes!

Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Kleur Coach en (Feng Shui) Vormgever.
Ik werk met de kracht van energie en de betekenis van kleur voor de realisatie van websites en interieurs die meer 'jou' uitstralen. Inspiratie, advies en ontwerp voor bewuste ondernemers en huiseigenaren 45+

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>