Klantrecensies, ik vind ze ontzettend waardevol. Want ik kan natuurlijk blijven vertellen dat Clearings je goed doen en je zullen helpen in je dagelijks leven, maar wie kan het nou beter zeggen dan de mensen die het ervaren hebben?
Daarom 3 mooie recensies over de Clearing Sessies op afstand.

Heb je geen idee wat een Clearing is?

Klik dan op de groene button.

Nasreen

"Ik had gisteren van jou een Clearing gekregen. In eerste instantie voelde ik mij energiek. Nadat ik pallisaden gesjouwd had, was ik moe (begrijpelijk). Gisteravond heb ik het rustig aan gedaan. Vanochtend kwam mijn moeder naar mij toe om mij iets te vertellen. Zij heeft in het gesprek aangegeven dat zij zo trots is op mij. Dat ik in anderhalf jaar tijd mezelf ontwikkeld heb. Dat zij in Suriname heeft gezien dat ik een autonome persoon ben geworden. Dat het haar helemaal niet uitmaakt of ik mijn studie dit jaar haal, voor haar ben ik al geslaagd.
Ik wilde je vanuit mijn hart bedanken dat ik deze stappen mede door jou kan maken en bepaalde beslissingen in mijn leven kan nemen."

Groetjes, Nasreen

Silvia​

Silvia, die al langere tijd de Clearings ontvangt mailde me het volgende:

"Nog heel erg bedankt voor de Clearing van afgelopen week. Ik heb in een record tijd alle examens na kunnen kijken. Na drie intensieve dagen van corrigeren (za t/m ma) was ik dinsdag nog steeds erg helder. En dat was heel handig voor de laatste nakijkronde. Dinsdag had ik bovendien een heel prettig gesprek met de rector. Ook heel fijn. Nu nog de reactie van de tweede corrector afwachten. Altijd weer spannend. Dus een paar Clearings om me wat sterker te voelen, kan ik goed gebruiken 😉

Graag voor de komende 4 weken relatieclearings voor mij en mijn dochter (spannende laatste toetsenperiode voor haar). En wederom alvast bedankt!"

Geniet van de zon!

Groet, Silvia

Jasmijn

Jasmijn was zo aardig mijn vragen over haar ervaringen met Clearing te beantwoorden.

Wat deed je besluiten om Clearings aan te vragen?
"Ik had vorig jaar al eens een gratis Clearing van je mogen ontvangen. Dat was een prettige ervaring en heeft toen ook veel goeds gebracht."

Wat hoopte je ermee te bereiken?
"Meer rust in mijn lichaam en hoofd, en ik hoopte er ook op dat alles waar ik mee bezig was gemakkelijker zou verlopen."

Hoe was je situatie voor de Clearings?
"Ik ben werkzoekend en volg intussen twee opleidingen naast elkaar. Ik had last van motivatieproblemen, niet helder in mijn hoofd, liep soms hyperventilerend door het huis en had het idee dat mijn uitstraling negatieve reacties bij mensen teweegbracht."

Wat hebben de Clearings je opgeleverd?
"Ik voelde meer kalmte in mijn lichaam en hoofd. Geen hyperventilatie-momenten meer. Alles wat ik deed op het gebied van mijn opleidingen verliep gemakkelijker. Ik had een waardevolle ervaring op sollicitatiegebied, al ben ik niet aangenomen. Ik voelde me meer gemotiveerd om aan te pakken wat er op mijn pad kwam."

Hoe zou je mij aanbevelen bij kennissen of vrienden?
"Ik zou je zeker willen aanbevelen en mijn kennissen vertellen dat Clearings heel prettig zijn, dat ik me daardoor veel prettiger ging voelen en beter in mijn vel zat. En dat het me meer motivatie opleverde en alles in het leven soepeler ging lopen."

Nogmaals dank voor de Clearings Nicky!

Hartelijke groet,
Jasmijn

​Dank jullie wel!

Ik ben toch elke keer weer blij verrast en ontroerd om te lezen wat jullie met Clearing Sessies ervaren. Dat ik zo een bijdrage mag leveren aan jullie proces, je eigen groei en ontwikkeling. Dus nogmaals dank jullie wel voor het aanvragen van de Clearings en het delen van jullie ervaringen!

Benieuwd wat Clearing precies is en voor jou kan doen?

>