​Ben jij die ​bewust​e vrouw van boven de 40​?

​​Die nieuwsgierig is en spiritueel georiënteerd ​maar ook (hoog)gevoelig voor teveel prikkels​ ​​​en een grote behoefte heeft aan rust, harmonie en balans in ​jezelf en ​je omgeving? ​

Die bezige bij die alles onder controle heeft en hoogstwaarschijnlijk een ​baan (of eigen zaak​) combineert met gezin, huishouden, ouders..., misschien zelfs wel een studie ernaast doet omdat ze zich graag ​wil blijven ontwikkelen​ of droomt van een eigen ​praktijk?
Of heb je die eigen ​praktijk al maar merk je dat je leven er niet gemakkelijker op geworden is?

Herken jij dit​?

​Je draaft maar door omdat ​je nu eenmaal ​graag de touwtjes in handen hebt. ​Je geniet ervan om nodig te zijn en gewaardeerd te worden​ maar vergeet daarbij soms jezelf.
Volgt je passie met een eigen praktijk maar soms...

​Soms wordt het je gewoon teveel. Is ​je hoofd ​overvol en vergeet ​je iets belangrijks​ waar je je maar schuldig over blijft voelen en soms zelfs van wakker ligt.
Groeien de to-do lijsten tot in de hemel en zou ​je het liefst even helemaal weg​ uit de drukte van alledag.

Maar ja... hoe moet het dan thuis en op je werk? Je moeder die ziek is en ​en je studie waar je nog zoveel voor wil en moet doen?

Is jouw enige optie alleen maar stug doorgaan​ en wachten op het 'Boem​ is Ho Moment'?

​​De burn-out, het overspannen zijn, een scheiding, een overlijden, een reorganisatie waarbij jij er niet meer bijhoort of opdrachten die niet doorgaan in je eigen bedrijf?
Of steeds sterker ​het gevoel dat je in je werk totaal niet meer op je plek bent en iets heel anders zou willen ​doen​ maar nog geen idee hebt wat?

Of kies je ​eerder voor 'minder stress en meer genieten'?

​Ineens is daar het besef dat leuk leven toch anders moet kunnen. Met minder stress en meer genieten, in mijn ogen de 'Feng Shui Way of Life'.

Eerst jij je geluk en dan de ander gelukkig maken. Zo kan het namelijk ook en vermijd je de vervelende gevolgen van het grote Boem is Ho Moment.

De 3 pijlers van de 'Feng Shui Way of Life'

Je hoofd, je huis, je voeding.
Voorkom ​jouw Boem is Ho Moment door die 3 ​zaken ​net even anders te doen. 


Door ​hulp te vragen bij het leger maken van je hoofd, ​waardoor je je relaxter voelt en meer doet in minder tijd.
 ​
Door je huis net even anders in te delen waardoor ​je ​beter tot rust komt en minder prikkels, ruis en rommel ervaart​.

Door je voeding ​aan te passen waardoor je steviger staat, meer energie hebt en beter slaapt.

Kortom door deze 3 zaken te veranderen voorkom jij dat je te laat denkt... had ik maar wat meer van mijn leven genoten. Had ik mezelf maar eens op de eerste plek gezet in plaats van alles en iedereen voor te laten gaan en mezelf voorbij te rennen. Als dat jouw wens is dan ben je hier op de juiste plek.

​Kies nu direct voor Minder Stress en Meer Genieten

​En start bijvoorbeeld met Helder Hoofd Sessies die direct ​ruimte in je hoofd ​geven waardoor je meer doet in minder tijd. > lees meer

>