Is je Interieur of je Branding toe aan een Restyling omdat JIJ veranderd bent?

Boek een 30 minuten Lichter Leven gesprek (t.w.v. 75 euro) waarin we samen kijken hoe het anders kan.

Want als je nu op een kruispunt staat omdat jij of je levenssituatie veranderd is, dan klopt de energie in je huis, je praktijk of je website ook niet meer met waar je heen wilt.

wat brengt EEN gesprek jou

Binnen 30 minuten helder wat jouw volgende stap is en welke acties daarbij horen.

Wat wil je anders?

Kiezen voor wat echt je hart heeft geeft een verandering in je energie.
Je wilt nieuwe keuzes maken waardoor de sfeer in je huis anders mag.

Of je website branding klopt niet meer bij je huidige aanbod. Er passen andere kleuren, beelden, teksten en vormgeving bij.

Wat houd je tegen?

Hoogstwaarschijnlijk gebrek aan tijd, kennis, zin en technisch gedoe. Je doet liever waar jij goed in bent in plaats van bezig te zijn met kleuren kiezen en Feng Shui.

En hele dagen voor een computer om je teksten of de stijl en uitstraling van je site aan te passen... pfff.


Hoe kan ik je daarbij helpen?

Met mijn 30-jaar design ervaring, gevoel voor sfeer en uitstraling geef ik je in dit gesprek 3 praktische tips waar je zelf mee aan de slag kunt.

Of ik doe je een passend voorstel voor wat jij nodig hebt qua interieur of website branding.

Over Nicky Beentjes

Hallo,

Ik ben Nicky Beentjes, Kleurspecialist en Feng Shui Vormgever en Life Coach

Ik werk vanuit de principes 'alles is energie' en wat je uitzendt krijg je terug. Als jij nu merkt dat wat je doet niet meer aansluit bij wie je bent, niet echt meer je hart heeft dan heeft dat een grote invloed op de kwaliteit van je leven.

Aan de hand van Kleur, Feng Shui en Human Design neem ik je mee op ontdekkingstocht naar wat echt bij jou, in je huis en onderneming past. Zodat wie je bent en wat je in jouw leven wilt bereiken word ondersteund door de energie in je huis, kantoor of praktijkruimte.

Ben je ondernemer dan vertaal ik 'jouw zijn' naar je website en aanbod.

Tijdens dit gesprek luister ik naar je verhaal en geef ik je 3 waardevolle tips waar je direct mee aan de slag kunt.

Ons gesprek, zo werkt het:

 1. 1
  Plan een moment in onderstaande agenda
  Kies de dag en het tijdstip dat je het beste uitkomt. Je ontvangt een mailtje met een link naar onze meeting of telefoongesprek
 2. 2
  Je ontvangt een bevestiging 
  Via e-mail ontvang je een bevestiging dat jouw 'Verhelderend Gesprek' is ingepland. In die mail staat ook de link naar ons gesprek.
 3. 3
  Op het afgesproken moment ontmoeten we elkaar
  Via de link uit de e-mail ontmoeten we elkaar in een Zoom-meeting of hebben we telefonisch contact. We bespreken jouw visie op de toekomst en wat je kunt doen om dat te bereiken. Als ik het gevoel heb dat ik je kan helpen, kan het zo zijn dat ik je in het gesprek een aanbod doe.
 4. 4
  We ronden het gesprek af
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Zo zijn de vervolgstappen voor jou helemaal helder. Je weet precies wat je volgende stap is, waarmee je aan de slag gaat.

Plan hier jouw Gesprek

Klik op de button hieronder, kies een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jouw verhaal te horen.

>