Sta je op een kruispunt in je leven omdat wat je doet niet meer past bij wie je bent geworden?

Boek een Gratis Kennismakingsgesprek waarin we samen kijken hoe het anders kan. Voor jezelf, in je bedrijf of in je interieur.

wat brengt EEN gesprek jou

Binnen 30 minuten helder wat jouw volgende stap is en welke acties daarbij horen.

Wat wil je anders?

Gaan doen wat ècht je hart heeft in plaats van op de automatische piloot doorgaan met iets wat je niet meer past is niet jouw gedroomde toekomst.

Het lukt je steeds moeilijker om je enthousiast te blijven voelen voor wat je doet. Je hebt je verder ontwikkeld en hebt de wereld iets nieuws te brengen in plaats van wat je altijd deed.

Wat houd je tegen?

Hoogstwaarschijnlijk het gedoe om alles om te gooien. En voor je gevoel weer helemaal opnieuw te moeten beginnen.

Loslaten wat eerder altijd werkte maar nu, om een of andere reden gewoon niet meer. Je bent zeker niet de enige die die omslag lastig vindt.

Maar als ik het kan, kun jij het ook.

Hoe kan ik je daarbij helpen?

Met mijn 25-jaar design ervaring, gevoel voor eerste indruk, sfeer en uitstraling geef ik je in dit gesprek 3 tips waar je zelf mee aan de slag kunt.

Of je kiest voor top begeleiding zodat jij je kunt focussen op jouw unieke talent en ik je het gedoe uit handen neem.

Over Nicky Beentjes

Hallo,

Ik ben Nicky Beentjes, Kleur Coach en Feng Shui Vormgever

Ik werk vanuit de principes 'alles is energie' en wat je uitzendt krijg je terug. Als jij nu merkt dat wat je doet niet meer aansluit bij wie je bent, niet echt meer je hart heeft dan merk je dat in jezelf en je bedrijfsresultaten.

Aan de hand van Kleur neem ik je mee op ontdekkingstocht naar wat jouw unieke talenten zijn en gebruik dat als basis voor wat je nodig hebt. Voor jezelf, in je huis of voor je zakelijke communicatie (website).

Tijdens dit gesprek luister ik naar je verhaal en geef ik je 3 waardevolle tips waar je direct mee aan de slag kunt.

De Gratis Kennismaking, zo werkt het:

 1. 1
  Plan een moment in onderstaande agenda
  Kies de dag en het tijdstip dat je het beste uitkomt. Je ontvangt een mailtje met een link naar onze meeting of telefoongesprek
 2. 2
  Je ontvangt een bevestiging 
  Via e-mail ontvang je een bevestiging dat jouw 'Verhelderend Gesprek' is ingepland. In die mail staat ook de link naar ons gesprek.
 3. 3
  Op het afgesproken moment ontmoeten we elkaar
  Via de link uit de e-mail ontmoeten we elkaar in een Zoom-meeting of hebben we telefonisch contact. We bespreken jouw visie op de toekomst en wat je kunt doen om dat te bereiken. Als ik het gevoel heb dat ik je kan helpen, kan het zo zijn dat ik je in het gesprek een aanbod doe.
 4. 4
  We ronden het gesprek af
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Zo zijn de vervolgstappen voor jou helemaal helder. Je weet precies wat je volgende stap is, waarmee je aan de slag gaat.

Plan hier jouw Gesprek

Klik op de button hieronder, kies een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jouw verhaal te horen.

>