Kun jij wel wat meer Kleur in je Leven, je Interieur of je Business gebruiken?

Boek een Gratis Strategiegesprek waarin we samen kijken hoe het anders kan. Kies voor Kleurrijk Leven, Wonen en Ondernemen voor meer Genieten, Plezier en Vervulling.

wat brengt EEN gesprek jou

Binnen 30 minuten helder wat jouw volgende stap is en welke acties daarbij horen.

Wat wil je anders?

Gaan doen wat ècht je hart heeft in plaats van op de automatische piloot doorgaan met iets wat je niet meer past bijvoorbeeld.

Of een andere sfeer in je huis omdat je gezinssituatie veranderd is. Je nog een keer alles om wilt gooien om het naar jouw zin en smaak in te richten. Of je website sluit niet meer aan bij wie je bent en wat je doet... ook dat mag anders.

Wat houd je tegen?

Hoogstwaarschijnlijk het gedoe om alles om te gooien. En voor je gevoel weer helemaal opnieuw te moeten beginnen.

Loslaten wat eerder altijd werkte maar nu, om een of andere reden gewoon niet meer. Je bent zeker niet de enige die die omslag lastig vindt.

Maar als ik het kan, kun jij het ook.

Hoe kan ik je daarbij helpen?

Met mijn 25-jaar design ervaring, gevoel voor eerste indruk, sfeer en uitstraling geef ik je in dit gesprek 3 tips waar je zelf mee aan de slag kunt.

Of je kiest voor top begeleiding zodat jij je kunt focussen op jouw unieke talent en ik je het gedoe uit handen neem.

Over Nicky Beentjes

Hallo,

Ik ben Nicky Beentjes, Kleurspecialist en Feng Shui Vormgever

Ik werk vanuit de principes 'alles is energie' en wat je uitzendt krijg je terug. Als jij nu merkt dat wat je doet niet meer aansluit bij wie je bent, niet echt meer je hart heeft dan heeft dat een grote invloed op de kwaliteit van je leven.

Aan de hand van Kleur neem ik je mee op ontdekkingstocht naar wat je echt wilt om jouw leven, interieur en business kleurrijker en vooral makkelijker te maken.

Tijdens dit gesprek luister ik naar je verhaal en geef ik je 3 waardevolle tips waar je direct mee aan de slag kunt.

Het Strategiegesprek, zo werkt het:

 1. 1
  Plan een moment in onderstaande agenda
  Kies de dag en het tijdstip dat je het beste uitkomt. Je ontvangt een mailtje met een link naar onze meeting of telefoongesprek
 2. 2
  Je ontvangt een bevestiging 
  Via e-mail ontvang je een bevestiging dat jouw 'Verhelderend Gesprek' is ingepland. In die mail staat ook de link naar ons gesprek.
 3. 3
  Op het afgesproken moment ontmoeten we elkaar
  Via de link uit de e-mail ontmoeten we elkaar in een Zoom-meeting of hebben we telefonisch contact. We bespreken jouw visie op de toekomst en wat je kunt doen om dat te bereiken. Als ik het gevoel heb dat ik je kan helpen, kan het zo zijn dat ik je in het gesprek een aanbod doe.
 4. 4
  We ronden het gesprek af
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Zo zijn de vervolgstappen voor jou helemaal helder. Je weet precies wat je volgende stap is, waarmee je aan de slag gaat.

Plan hier jouw Gesprek

Klik op de button hieronder, kies een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jouw verhaal te horen.

>