Het Feng Shui Kleur en Interieuradvies scheelde me zoveel tijd!

Al het voorwerk, selectie van leveranciers en mogelijkheden, scheelde enorm veel tijd want ik zou niet geweten hebben waar ik moest beginnen, ik hoefde alleen maar uit mooie dingen te kiezen.

Het resultaat is dat de inrichting van keuken en woonkamer precies mijn smaak is geworden; praktisch, origineel, authentiek in de sfeer van mijn 19-eeuwse huis.
Anne, Haarlem

Opdracht: Materiaal- en kleurkeuze en begeleiding aanschaf nieuwe keuken, ontwerp achterwand tegelwerk, behang woonkamer, begeleiding boekenkast op maat woonkamer

In dit huis voelen we ons goed!


Omdat we al iets wisten van Feng Shui en er door geboeid waren, vonden we het een goed plan om bij zo'n groot project als de renovatie van ons nieuwe huis een Feng Shui adviseuse te raadplegen.

We hebben Nicky tijdens de verbouwing diverse keren ingeschakeld voor interieuradvies. Het betrof kleuren voor schilderwerk, raambekleding en behang. Door dit advies zijn we in aanraking gekomen met producten en kleuren, waar we zelf in eerste instantie niet opgekomen waren, maar die wel een verrassende toegevoegde waarde aan het huis geven.

Het is prettig om bij de — altijd kostbare — veranderingen in zoiets als je eigen huis, iemand te kunnen raadplegen zodat je aan het einde van het traject kunt zeggen: 'We zijn blij met het resultaat, in dit huis voelen we ons goed!'
Marijke, Aerdenhout

Opdracht: Divers kleuradvies tijdens verbouwing: hal, woonkamers, eetkamer, slaapkamers.

We wonen echt weer met plezier

in ons huis!


​We zijn bij Nicky terecht gekomen omdat we zelf kleuren gebruikt hadden die niet goed uitpakten en we eindeloos bleven schuiven met het meubilair om het gezellig te maken en dat steeds niet lukte.

Nicky luisterde goed naar ons en heeft naar aanleiding daarvan het thema strand gebruikt voor de kleuren van de woonkamer en gang. Ook toen er 1 kleur bij zat die we niet mooie vonden was dat geen probleem en heeft ze dat aangepast.

Het boekje in combinatie met de stalen vonden we ook erg handig. We wonen met veel plezier in ons huis en worden erg vrolijk van de kleuren. Het is een goede vertaling van wie wij zijn en waar we van houden. De opknapbeurt van de gang met kapstok is ook erg mooi geworden vooral 's ochtends vroeg met het zonlicht dat naar binnen schijnt, lekker fris, ruim en open.
Yvonne, Haarlem

Opdracht: Kleuren en gordijnen woonkamer, kleuren hal, trapopgang en overloop, selectie kapstok.

​We genieten elke dag van de warme sfeer

Na 3 jaar in een kleurrijk land (Colombia) gewoond te hebben wilden we die sfeer graag integreren in ons nieuwe huis.

Nicky weet dan een goede vertaalslag te maken tussen onze wensen, smaak en ideeën en de uitvoering waardoor er een goede kleurstelling neergezet kon worden en het echt 'een thuis' is geworden. Marieke (6) is erg blij met haar kamer. Toen haar kamer klaar was zei ze: 'dit is wat ik wil, zo wilde ik mijn kamertje hebben'. Ze vindt haar kamer, mooi, prachtig en geweldig. Ze wilde aan al haar vriendinnetjes haar kamer laten zien en als reactie kreeg ze telkens 'WAUW' te horen.
Ronald, Jacqueline en Marieke, Ermelo

Opdracht: kleurplan woonkamer, selectie gordijnen, kleuradvies kinderkamer, begeleiding schuifwand slaapkamer, gordijnen en behang slaapkamer

Waar kan ik jou in ondersteunen?

  • Kleuren en materialen kiezen voor een fijne en rustige sfeer. Niet persé alleen maar grijs- en taupetinten maar juist met de kleuren en tinten die bij jou en je smaak passen. Gebaseerd op je favoriete kleuren, de natuur of de sfeer van een bijzonder vakantieland. Niet schreeuwerig maar zodanig gecombineerd dat er een goede balans ontstaat en het toch rustig blijft.
  • Feng Shui. Balans in jezelf, rust in je leven en stroming in je leven. Wie in welke slaapkamer? Hoe plaats je bed en bureau zodat je goed slaapt én fijn werkt. Meubels en accessoires op de juiste plek, kleuren goed toegepast én weten in welke kamers de energie voor dit jaar heel erg goed is of juist minder goed en hoe je hier mee omgaat.
  • Begeleiding bij aankoop van alles wat je in een interieur nodig hebt. Van bank tot keukenkastje. Van een ontwerp voor je nieuwe badkamer tot een tegelvloertje in je toilet.

​Afspraak maken​ of meer informatie?

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

>