Maria


Hallo Nicky,

De laatste tijd heb ik spanningen door stress op het werk. Dit uit zich door een gespannen gevoel in mijn lichaam.

Ik kreeg ook veel negatief gedrag van sommige
mensen naar me toe op het werk, daar had ik veel last van.

Ik voelde vanaf het moment dat je mij de clearing begon te zenden (ongeveer rond 9 uur) een soort rust over me komen. Een meer ontspannen gevoel.

Zelfverzekerd, ontspannen en daadkrachtig

Ik had die dag een sollicitatiegesprek waarin ik me ook redelijk zelfverzekerd voelde. Ik voelde me de hele dag ontspannen, met een heldere geest, opgewekt en daadkrachtig.
Echt zo fijn!! De dagen erna bleef ik ook ontspannen dus het werkte nog even door.

Wat heb ik verder gemerkt: dat sommige mensen van wie ik het niet verwacht had, me verrasten met totaal ander (positiever dan verwacht) gedrag of een totaal andere
reactie op mij. Ik heb wat spanningen en negatieve gedachten kunnen loslaten.

Jouw clearing gaf me even een momentje van stevig in mijn schoenen staan en innerlijke rust.

Heel erg bedankt Nicky!
Je hebt me even een adempauze gegeven in deze stressvolle tijd.

Hartelijke groet,
​Maria

Monique


Hi Nicky,

Heel erg bedankt voor de serie clearings.

“Voor de clearings was ik eraan gewend geraakt om elke nacht een of meerdere keren wakker te worden. Ik was ook heel erg druk in mijn hoofd, maar ik schreef dat toe aan de beginnende overgang. Vooral bij de eerste clearing was het effect enorm.

Eerst moe toen energiek


Ik was tijdens de clearing heel erg moe, maar na een paar uur werd ik er juist heel energiek van. En ik sliep de eerste paar nachten erna als een roosje. Heerlijk om op die manier bij te kunnen tanken. Het geeft me nu vooral een nog groter bewustzijn dat onrustig slapen niet persé nodig is en dat er dan dus dingen zijn die opgeruimd moeten worden.

Dat maakt voor mij duidelijk dat ik nog beter voor mezelf moet zorgen en eerder de tekenen van moeheid moet oppikken. Verder is het gewoon heerlijk om te weten dat de optie voor clearing beschikbaar is voor het geval ik er zelf niet uitkom.

​Meer energie en meer zelfvertrouwen


Al met al heeft het me meer energie gegeven en meer zelfvertrouwen.”

Nogmaals bedankt. Ook voor de recepten op je receptenblog​.
Ik heb er inmiddels een paar van uitgeprobeerd. Heel lekker.

Hartelijke groet,

Monique

Mirjam


Ik hak knopen door


​Ik had nog nooit van Clearings gehoord toen een vriendin mij erop attendeerde.

Via een enqu​ête kon ik een gratis clearing ervaren. Eerst heb ik gebeld met Nicky, om mij een beeld te kunnen vormen van haar, van wat ik zou kunnen verwachten en om aan te geven wat ik wel aan zou willen pakken.

Daarna ben ik het avontuur aangegaan en heb aansluitend een set van 4 aangevraagd.
​Tussentijds hield ik een soort dagboekje bij. Op een gegeven moment schreef ik:
- Het lijkt alsof ik makkelijker bij mijn ‘tools’ kan komen.
Ik hak knopen door. Krijg meer, maar ook makkelijker voor elkaar. -


De Clearings werken als katalysator

Nu zeg ik; het zijn mijn tools en is mijn eigen handelen, maar ik heb de indruk dat de clearings als katalysator hebben gewerkt om door te kunnen pakken.
Het doorpakken zette een aantal uiteenlopende dingen in gang die op hun beurt ook weer afzonderlijke effecten opleverden.


Stijgende lijn in persoonlijke groei

Om te zeggen waar wat nu precies door gekomen is of waar door kwam is me niet duidelijk. Dat hoeft ook niet voor mij. Per saldo ervaar ik sinds november ​een stijgende lijn in persoonlijke groei en heb ik het gevoel dat de bijdrage van Nicky een gunstig klimaat daarvoor heeft neergezet.


Mirjam

Monica


Mijn hoofd voelde heerlijk leeg

Na een eerste Clearing en wat extra uitleg per mail ontving ik dit bericht van Monica.

Dank je voor de heldere uitleg! Ik heb het als heel erg fijn ervaren.
 Kan niet precies aangeven vanaf welke tijd ,maar voelde mijn hoofd gisteren zo heerlijk leeg, de gedachtes die ik had waren heel positief, daar ben ik heel erg blij mee!
 Ik dobber zo vaak rond in de ellende…
Ik ga me zeker opgeven voor ‘meer van dit heerlijks’!
Dank je wel dat je dit voor ons doet!


Namasté,
Monica


Haar volgende stap was de aanvraag van de Aanbieding voor 5 weken Clearing. Ze verwoordde haar ervaring op de eerstvolgende Clearing als volgt:

Ik heb het precies toen gemerkt dat ik ineens beter kon zien en helderder in mijn hoofd werd, dacht ook op dat moment ‘ volgens mij is nu de clearing’!
 Ik vind het helemaal fantastisch, Dank Je wel!!


Weer contact met familie

Vandaag is voor mij "WERELDWONDERENDAG" ​Ik ​ontving ​twee mails van familieleden waar ​ik al tijden zo op hoopte maar waarmee het contact verwaterd was. Op de een of andere manier hebben de Clearingsessies wat spanning en weerstand op dat gebied weggehaald waardoor er weer contact kon zijn.


​Monica

M​argriet


Dag Nicky,

Dank je wel voor je clearing.
 Wat heb ik er van gemerkt?


Mijn lijf voelde geaard

Na je clearing heb ik die dinsdagmiddag en de volgende dag heel veel hoofdpijn gehad en was erg moe. Maar het lijf voelde stevig , geaard zeg maar aan.

Verder heb ik me prima gevoeld in de loop van de week. Het voelde aan alsof het net zo’n laatste zetje was die ik nodig had om mij ‘ weer’ bewust te zijn van mijzelf en talenten als je dat zo kunt noemen.

Ook heel mooi om je te vertellen is dat ik een transformatie mocht aanschouwen van een prachtige Libelle in mijn tuin. Ik zat in mijn serre en zag de Libelle zitten.
Ben toen even naar buiten gegaan en zag nog een Libelle . Maar zag ook dat er een soort van ‘ navelstreng’ zo noem ik het tussen beide Libellen zat.

Tussen de middag toen ik mijn lunch buiten op at, was de transformatie klaar en vloog ze weg.
Het was een prachtig gezicht. Alleen al die vleugels die ik ’s ochtends zag die uitgestrekt waren om te drogen, het was net glas en dat zilverachtige, doorzichtige was ongekend mooi.
 


Schouderklopje

Mijn serre is tevens mijn schildersatelier en zie daarom vaak vele vogels bij mijn vijver zitten want daar was de Libelle natuurlijk ook te vinden.

Wat ik wil zeggen dat ik met jouw clearing en het meemaken van de symbolische transformatie voor mij zelf maken dat ik een pracht week had en voel dat ik hierdoor een soort van
schouderklopje heb gehad.


In beweging gezet

Mijn frequentie is weer in beweging gezet.
Want soms heb je een klein duwtje nodig om je zelf weer te laten stromen.

Beste Nicky, dank je wel en ik hoop dat je nog heel veel mensen mag helpen.


Hartelijke groet,

Margriet

​Silvia


Hoi Nicky,

Ik zou jou nog een verslagje sturen van mijn ervaringen van de afgelopen weken. De clearing van de afgelopen week heb ik wel gemist hoor! ik heb me laten masseren.
Was ook lekker. Omdat er kennelijk veel vermoeidheid uit moest voel ik me nu al een paar dagen niet lekker, ontzettend moe. ik ben benieuwd wat de volgende clearing me gaat brengen...

Maar wat de serie clearingsessies met mij hebben gedaan?

Ten eerste heb ik ze aangevraagd tegen het einde van het schooljaar, wanneer iedereen op zijn tandvlees loopt op mijn werk. na de eerste clearing voelde ik nog niet zoveel, de tweede keer voelde ik me een dag ontzettend slecht: moe, lusteloos, hoofdpijn.

​Ik voelde me heel sterk!

Ik gaf een presentatie voor al mijn collega's in de aula waar ik erg tegenop zag. Nu was ik opeens heel overtuigend, kreeg ik positieve feedback vanuit de zaal en werden er goede vragen gesteld. Ik voelde me heel sterk!

Vervolgens, het zware einde van het schooljaar naderde, bleek ik me goed te kunnen focussen. De stapel scripties bleek opeens geen worsteling, maar een plezier om te lezen. ik vloog er doorheen. En zelfs tijdens de laatste schoolweek bleef ik scherp
en doortastend, een helder gevoel dus.

Tijdens mijn vakantie heb ik de clearings door laten gaan, bang dat ik in een oververmoeidheid zou komen.

Terug van vakantie heb ik een opruimwoede gekregen.
Ik heb geen tip voor opruimen nodig, maar eerder een tip hoe ik kan stoppen. Alle kasten, alle ruimtes in het huis heb ik opgeruimd en vele kasten zijn schoon gesopt. Nu ben ik dus inderdaad moe.

Maar hoe is het mogelijk?

Sinds onze verhuizing (inmiddels vijf jaar geleden)
heb ik me er niet toe kunnen zetten om mijn hele boekenkast in mijn werkkamer op te ruimen. Alle papieren en mapjes, die ik vaak tussen mappen schoof om er zogenaamd later nog iets mee te kunnen doen, werden nu één voor één in een map gedaan of weggegooid. Oftewel: ik ben nog geordender, daadkrachtiger en
helder geworden dan ooit en niet allen het opruimen.

Opeens blijk het inrichten van het huis een boost te krijgen en werkt mijn man helemaal mee (Hij en mijn dochter hebben samen met mij de afgelopen weken ook veel opgeruimd). De prachtige sfeerkaarten en al jouw interieuradviezen beginnen hun vruchten af te werpen.

En dan nog iets​

Door mijn verhalen over mijn moeder en mijn vertroebelde relatie met haar heb je haar ook een soort clearing gegeven. Afgelopen zaterdag was ze heel aardig en gister hing ze alweer aan de telefoon met een bijzonder positieve toon.

En verder. mensen om me heen reageerden inderdaad positiever op mij. Ik liep waarschijnlijk steeds vaker met een glimlach op mijn gezicht rond, positiever dan ooit.

Ik ben nu wel zo'n beetje klaar met opruimen. Mijn bureau is geordend, de projecten (dunne! stapeltjes papier) liggen klaar om aan te werken. Maar nu heb ik daar daadkracht voor nodig.

De zin en de moed om aan de slag te gaan. En daarnaast moet ik de komende weken me voorbereiden op een sollicitatiebrief en een -gesprek. Ik moet me daarvoor kunnen focussen. Mijn man werkt weer, mijn dochter gaat op filmkamp en ik wil thuis
achter het bureau geconcentreerd kunnen werken.


Veel dank voor de sessies van de afgelopen tijd. Waarschijnlijk zal ik nu ook twee series aanvragen.
De sollicitatiegesprekken vinden namelijk eind september plaats.


Groet, Silvia
Lerares Tekenen op een Gymnasium

Marijke


Hoi Nicky, er lijkt inderdaad wel iets te gebeuren!

​Diepere slaap

"Ik slaap opvallend veel dieper en droom indrukwekkende dromen maar ik word nog steeds zomaar een keer of drie per nacht wakker, zomaar uit een diepe slaap. Ik slaap dan wel gauw weer verder en dat is nieuw voor me. Ik ben al jaren een slechte onrustige slaper en als ik even stress heb in het dagelijks leven lig ik 's nachts te woelen...."

​Een helder hoofd zonder koffie

"Tot mijn stomme verbazing smaakt de koffie mij 's morgens niet meer. Ik zal het toelichten: als ik op sta neem ik eerst een glas heet water (dat is goed voor de poeperij) en daarna twee mokken koffie, om een uurtje of tien nog een kop koffie en dat is het dan. Ik heb koffie echt nodig om helder te worden, helemaal na een slecht geslapen nacht. Verder drink ik geen koffie meer gedurende de dag anders merk ik dat de nacht er op, ik ben er heel gevoelig voor. Dus vanochtend heb ik met tegenzin drie kleine kopjes genomen en evengoed helder en goed gefunctioneerd vandaag!"

Kan beter bij mezelf blijven

"Het lijkt ook wel of ik beter bij mezelf kan blijven en niet gauw uit evenwicht raak, ik ben daar ook best gevoelig voor. Dus al met al heel positief. ​

​Dank​!

Hartelijke groet van Marijke

Ingrid


Ingrid belde mij een tijd geleden of ik haar kon ondersteunen met de Feng Shui van haar huis.

Ze was er zelf al mee bezig maar kwam er niet helemaal uit. Het gevolg was een afspraak bij haar thuis waarbij we een aantal veranderpunten besproken hebben waar ze mee aan de slag kon.

Een tijdje later schreef ze zich in voor een aantal weken Clearing. En wat heeft zij in die weken veel meegemaakt! Ik vind het echt bijzonder! Dank je wel Ingrid voor het delen van je verhaal!


Hallo Nicky,

Veel energie om op te ruimen

Na de eerste ​clearing voelde ik allerlei tintelingen door mijn lijf en was nogal nuchter wat het zou gaan doen. Heb die nacht goed geslapen en had de volgende dag véél energie om op te ruimen. Heerlijk gewoon.

Clearing als cadeautje aan mezelf

Na de zomervakantie kreeg ik de mail van de aanbieding van augustus. Op mijn werk op een kinderdagverblijf rommelt het behoorlijk door alle bezuinigingen. Ik besloot mezelf de clearing
cadeau te doen want misschien helpt het wel. Wat is er veranderd?


Rustiger van binnen en een complimentje

Ik had altijd hartkloppingen op mijn werk tijdens vergaderingen en aan het eind van de dag gierde de stress door mijn lijf! Niet leuk gewoon. Na vier behandelingen werd het rustiger van binnen.

De senior die behoorlijk kort kan zijn gaf me een complimentje over de werkjes die klaar lagen voor de kinderen.

Bijzondere reactie

Een andere groepsleiding die geen contact maakte vroeg om een afspraak te maken om over de kinderen te praten. Met de kinderen ging het al goed maar nu was er een nieuw meisje die erg naar binnen gericht was en nooit met iemand mee wilde om te werken.

Met mij liep ze meteen mee, keek me lachend aan en bleef ook op de stoel zitten tijdens het onderwijsmoment in mijn kamer. Ze heeft zelfs een puzzel gemaakt en liep weer mee terug naar de groep.
 Het was mooi weer en iedereen stond buiten toen ik met haar aan kwam.

Stomverbaasd reageerden de collega's. Ongelooflijk dat ze dat bij jou gedaan heeft was de reactie. Komt dit door de clearing? Of voelt het kind zoveel meer voorbij de woorden?


Een ander wonder

Achter mijn kamer op mijn werk is er een verwaarloosde tuin . Ik heb iemand aangesproken van de gemeente en krijg hout om een snoezeltuin te gaan maken. Er zijn vrijwilligers die komen helpen en ik krijg geld van een stichting voor planten en speeltoestellen.
Alles in twee weken voor elkaar! Ik zie het voor me en het lukt!

Nu thuis nog mijn praktijk hart voor verlies in de wereld neerzetten.

De garderobe is deze week gestuukt en is aan het drogen. Ben veel aan het opruimen. De afgelopen week wel schor geweest en flink verkouden. Ik voel me sterk en verbonden met mijn zonnevlecht. Veel tintelingen van binnen. Er zijn nu ook bijzondere sterrenstanden maar merk wel dat de energie verandert.

Ik straal van binnen naar buiten

Hoop op hartverbindingen zowel privé als op  mijn werk. Hoop ook op rust van binnen. Zonder hartkloppingen en hoge bloeddruk werken lijkt me heerlijk. Werk doen met passie en liefde en
er volwaardig voor betaald worden lijkt me geweldig. Ik zou ook nog een boek willen schrijven en loop met ideeën rond. Het voelt allemaal luchtiger en vrijer. Het lijkt of ik straal van binnen
naar buiten. Met de clearing ga ik zeker nog een maand door.


Alle leerkrachten aan de Clearing


Het is moeilijk uit te leggen en klinkt ook vaag. Concreet zijn er veel positieve veranderingen aan te wijzen. Als een persoon verandert gaat de rest ook mee. Hoe mooi zal het zijn dat alle leerkrachten een clearing zouden nemen. Hoe gelukkig zouden de kinderen hier niet van worden.

Verbeter de wereld, begin bij jezelf.

Dank Nicky voor de hartsverbinding en de clearings.
​Fijn weekend en liefs van Ingrid

Ook de positieve effecten van Clearings ervaren?

​​Vul je gegevens in voor vrijblijvend contact en een persoonlijke aanbieding.

[gravityform id="24" title="true" description="true"]
>